Şimdi Ara

TV Satın Alma Rehberi (Son güncelleme 24.01.2012) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
19
Favori
52.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle Shafter hocam bilgilendirici ve kolayca anlaşılabilir yazın için çok teşekkürler.

Benim de yaklaşık 2000 TL lik bütçem var, ve senin tavsiye ettiğin TVlerden 40D6000'de karar kılmıştım. Ancak bugün 40EX520'yi yerinde inceleme fırsatım oldu ve kararımı değiştirdim.

Şu anda İstanbul Bilişim'de kampanya var 1699 TL fiyatı 40Ex520'nin.

Vatan bilgisayarda da 2000 TL ancak yanında Sony'nin orjinal Wi-Fi adaptörü hediye olarak veriliyor.

Gerçi 50 hz olması biraz düşündürüyor ama sonuçta Tvyi yerinde izledim bir eksikliğini göremedim
  • PHILIPS 46PFL9705H 3D cihaz için yorum / kıyaslama yapabilecek arkadaş ya da kullanıcı var mı acaba?
    samsung D6500 ile kıyasla üstünlükleri nelerdir?
  • 4000 (4 bin ) TL yi gözden çıkaranlara tavsiyem,başka markalarla zaman kaybetmesinler,Sharp marka LED televizyonları tercih etsinler.
  • 3d benim için ekstra bir özellik ama ısrarla aradığım özellik DVB-S2 dahili Tuner'in olması, yani ayrıca bir receiver ile dolayısıyla ikinci bir kumanda ile uğraşmak istemiyorum... Gönlüm Sony 46EX yada 46NX serisinden yana idi ancak Sony'nin DVBS2 Tunerli serilerini şu günlerde İstanbul Bilişim Dahil ithal eden yok...

Dolayısıyla Samsung 46D6500 yada 46D7000 e yönelmiş durumdayım, tavsiye edermisiniz? Ayrıca bu iki modelde digiturk kartını TV'ye takarak Digiturk'ün kendi receiver ına ihtiyac duymadan HD yayınları izleyebilir miyim?

Ayrıca D6500 ile D7000 arasındaki temel farklar nedir? En hesaplı nereden alabilirim?

Şimdiden teşekkürler...
  • Peki alt kategori ürünlerde ne yapmak lazım mesela 32'' altı ürünlerde bu çok fazla olurmu örnek SABA 400 iken aynı özellikler ile LG,samsung 500-600
  • emeği geçen arkadaşlara teşekkürler gerçekten mükemmel biçimde konu özetlenmiş benim merak ettiğim ise ellite ve toshiba zl1 zl2 türkiye ye gelecek mi ne zaman gelecek bir de 2012 sony lerden haber var mı
  • Çok başarılı bir bilgilendirme olmuş. Sitemizin facebook ve twitter sayfasında yazınız paylaşıldı.

Tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiyahPelerinliAdam

3d benim için ekstra bir özellik ama ısrarla aradığım özellik DVB-S2 dahili Tuner'in olması, yani ayrıca bir receiver ile dolayısıyla ikinci bir kumanda ile uğraşmak istemiyorum... Gönlüm Sony 46EX yada 46NX serisinden yana idi ancak Sony'nin DVBS2 Tunerli serilerini şu günlerde İstanbul Bilişim Dahil ithal eden yok...

Dolayısıyla Samsung 46D6500 yada 46D7000 e yönelmiş durumdayım, tavsiye edermisiniz? Ayrıca bu iki modelde digiturk kartını TV'ye takarak Digiturk'ün kendi receiver ına ihtiyac duymadan HD yayınları izleyebilir miyim?

Ayrıca D6500 ile D7000 arasındaki temel farklar nedir? En hesaplı nereden alabilirim?

Şimdiden teşekkürler...

D6500 - 7000 arası temel fark benim bildiğim kadarı ile local dimming.

• quote:

Orijinalden alıntı: ürocerrah

emeği geçen arkadaşlara teşekkürler gerçekten mükemmel biçimde konu özetlenmiş benim merak ettiğim ise ellite ve toshiba zl1 zl2 türkiye ye gelecek mi ne zaman gelecek bir de 2012 sony lerden haber var mı

X5 US de 60" boyutta 6000$ fiyattan satılıyor, buraya gelme fiyatını sen hesapla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avrupatr

Çok başarılı bir bilgilendirme olmuş. Sitemizin facebook ve twitter sayfasında yazınız paylaşıldı.

Tebrikler

bu kadar iyilikten sonra su 55hx920 yi de iyi bi fiyattan verirsiniz artik : )
  • evet hocam uygun bir fiyat versinler de 55hx920 alalım 65 hx920 tr ye 7-8 tane gelecekmiş ve sahipleri belliymiş 2012 sony ler den ses yok bilen varsa yazsın lütfen yoksa x5 beklemekten fıtık oldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ürocerrah -- 15 Kasım 2011; 10:52:18 >
  • quote:

evet hocam uygun bir fiyat versinler de 55hx920 alalım 65 hx920 tr ye 7-8 tane gelecekmiş ve sahipleri belliymiş 2012 sony ler den ses yok bilen varsa yazsın lütfen yoksa x5 beklemekten fıtık oldum

valla o tv leri beklersen omrun yetmez : )
    eger istiyorsan bi sonyavrasya ile konusalim.uskudardaymis yerleri sony center.
    internet sitelerinde ki fiyat cogu yerden 1000 tl ye ye yakin ucuz daha indirim yapacaklarini sanmiyorum.en son 7400 tl gibi bir fiyati vardi sitelerinde.
  • eğer sony hx920 pasif gözlüklü olsaydı bugün sipariş verirdim benim 3d ile pek alakam yok ama çocuklar çok istiyor lg 980 s bekledik ama avrupaya yollanan model local dimming formunda eksik geliyormuş şimdi tek ümidim 2012 pasif gözlüklü 55 ve üzeri inç çıkacak philipslerde
  • quote:

eğer sony hx920 pasif gözlüklü olsaydı bugün sipariş verirdim benim 3d ile pek alakam yok ama çocuklar çok istiyor lg 980 s bekledik ama avrupaya yollanan model local dimming formunda eksik geliyormuş şimdi tek ümidim 2012 pasif gözlüklü 55 ve üzeri inç çıkacak philipslerde

pasif veya aktif 3d haftada bikac saat izlenebilecek birsey.ve gercekten zevk alarak 3d izleyebileceginiz tv leri gozluk secimine gore ayirmak bence mantiksiz.
    sonuc olarak 3d eger ki gercekten sadece pasif gozluk icin yapilmis birsey olsaydi anlardim.ancak bugun dunyanin en buyuk tv ureticileri halen aktif gozluk kullanimina devam ediyorsa yeni cikacak tvlerde bile aktif gozluk kullaniyorsa kimse bence sg gozlukleri kotuleyemez.
    su an cogu kisi fpr diye tutturuyor.bunun tek nedeni var o da bu forum.
    sanki insanlar daha once de yazdigim gibi sg gozluk kullandiktan sonra hastanelik olacakmis gibi lanse ediliyor.
    yok boyle birsey arkadaslar.emin olun bir sony hx serisinde veya samsung d7-8xxx serisinde 3d deneyimi bence fpr kullanan tv lerden cok daha guzel.
    ancak unutmayin ki 3d uzun surelu izlenimde ister fpr olsun ister sg her turlu gozlerinizi yoracaktir.
    bugun su forumda yazi yazan insanlarin belki de yarisi 3d nedir bilmezken ben 2000 senesinde 3d deneyimi yasiyordum.
    asusun urettigi 3d gozluklu ekran karti tnt2ultra deluxe halen dun gibi aklimda.ve inanin 3d bana gore ( su an icin konusuyorum ) hafta da 2-3 saatten fazla ne izlenir ne de izlenicek gercekten 3d diyebilecegimiz yapitlar mevcut.Bu yuzden sirf fpr gozluk var diye bu gozluk turu haric hic bir artisi olmayan birseye para baglamam.

• sevgili shafter ben de zaten sadece 3d önemli gerisi değil demiyorum benim için 3d nin neredeyse hiç önemi yok ayrıca albani üstadın tüm yazılarını neredeyse okudum ve panel farklarını da biliyorum ama çocuklar pasif 3d yi beğendikleri için bu yönde tercih belirttim yoksa şu an tr deki eniyi panel tabi ki hx920 dir ama eğer philips 2012 de pasif full led lcd tv ile gelirse onu tercih ederim aslında benim gözüm 3d yi aktif mi pasif mi diye düşünmeden eğer tr ye gelir ve fiyat uygun olursa 65hx920 de
  • 65HX920 yi 14.000 TL küsür fiyat diye okumuştum sanırım Sony başlığında. Çok yüksek yahu bence, hani ne bileyim sen yurtdışından bağlantılı bir X5 zorla bence en azından aklında kalsın, birkaç bin daha çıkarsın üzerine belki o fiyatın ama referans panel olur elinde resmen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

65HX920 yi 14.000 TL küsür fiyat diye okumuştum sanırım Sony başlığında. Çok yüksek yahu bence, hani ne bileyim sen yurtdışından bağlantılı bir X5 zorla bence en azından aklında kalsın, birkaç bin daha çıkarsın üzerine belki o fiyatın ama referans panel olur elinde resmen.

fiyat o kadar olursa zaten düşünmem dediğin gibiX5 e 3-5 fazla verir alırım ama x5 i yurtdışından değilde tr den görerek almak isterim 65hx920 yi sordum ama tr ye 7-8 adet gelecekmiş ve alıcısı belliymiş şimdilik beklemedeyim
  • arkadaşlar philips 9705 ve samsung 46d6000 arasında kaldım acil almam gerek sizce hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

quote:

Orijinalden alıntı: Avrupatr

Çok başarılı bir bilgilendirme olmuş. Sitemizin facebook ve twitter sayfasında yazınız paylaşıldı.

Tebrikler

bu kadar iyilikten sonra su 55hx920 yi de iyi bi fiyattan verirsiniz artik : )

55hx920 fiyatının revizesi için yetkili kişilerle konuşucağım. Belki haftasonuna özel bir kampanya uygulamasına gidilebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerboranlı

arkadaşlar philips 9705 ve samsung 46d6000 arasında kaldım acil almam gerek sizce hangisi?

philips 9705 daha ustun bir tv.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.