Şimdi Ara

TV Satın Alma Rehberi (Son güncelleme 24.01.2012) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
400
Cevap
19
Favori
52.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: techraven

65HX920 yi 14.000 TL küsür fiyat diye okumuştum sanırım Sony başlığında. Çok yüksek yahu bence, hani ne bileyim sen yurtdışından bağlantılı bir X5 zorla bence en azından aklında kalsın, birkaç bin daha çıkarsın üzerine belki o fiyatın ama referans panel olur elinde resmen.

bence de o tv 13-14 un altina gelmez..ve bu fiyati gercekten hak etmez o tv.bilemiyorum 14 bin tl bir tv icin gercekten fazla.ki daha 15-20 cm daha kisasinin tam 2 kati fiyati oldugu dusunulunce biraz garip geliyor.
    tabi herkesin parasi kendine..fakat bir tv ye verebilecek en yuksek rakam 7-8 bin tl dir..daha fazlasina yazik olur.

ayrica arkadaslar 5000 tl civarina tv bakanlar 55nx720 yi arastirabilir.dun electroworld de gordum 5400 tl dediler.en dusuk fiyatli olan sony avrasya da bile 5550 tl idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 15 Kasım 2011; 18:35:35 >

• zaten 65hx920 çok büyük ihtimalle gelmeyecek gelirde 10000 gibi olursa olabilir sevgili shafter in dediği gibi bu bile bir tv için fazla aslında ama referans bir panel gelirse işler değişir
  • Gercekten cok merak ediyorum; teknolojinin bu kadar hızlı geliştiği ve neredeyse yılda bir aynı ürünü yenisiyle değiştirmek zorunda kaldığımız, buna mecbur bırakıldığımız veya böyle hissetmemizi sağladıkları bu zamanlarda; 10000 hadi onu geçtim 7-8000 TL'yi Tv için gözden çıkaracak olanlar acaba aldıkları ürünü kaç sene kullanacak/kullanabilecek?
  • Bir TV ye 10K verecek durumda olan kişilerin bunu kafalarına pek taktıklarını sanmıyorum
  • @techraven: Eminim ki takmiyorlardir kafaya sonuçta bunu alan mutlaka o miktarı dert etmiyordur ama bir yandan da insan düşünmeden edemiyor!!!

"Dar gelirliliğin alemi yok"
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

4000-5000 arasi : sony 46hx820 / 55d8000

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. 46hx820 veya 55d8000 i bahsettiğiniz fiyat aralığında bulmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BaSaN

quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

4000-5000 arasi : sony 46hx820 / 55d8000

Açıklamalarınız için teşekkür ederim. 46hx820 veya 55d8000 i bahsettiğiniz fiyat aralığında bulmak mümkün mü?

46hx820 su an beyazesyamerkezi ve sonyavrasya.com da gordugum kadari ile 4900 gibi bir fiyatla satilmakta.
    55d8000 ise vatanbilgisayarin % 25 kampanya ugnlerinde ( genelde 10 gunde bir yapiyorlar ) 5000 veya 50-100 asagi yukari fiyattan alabiliyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 17 Kasım 2011; 20:42:17 >
  • 6 sene önce 2000 tl verip 82 cm vestel lcd almıştım hala onu kullanıyorum eğer her 2 senede bir panel değiştirsem şu an zaten 10-15 vermiştim ama artık teknolojik ilerleme çok daha hızlı aldığınız gün bir üst teknoloji geliyor en azından en üst panel alınırsa 2-3 sene gözün arkada kalmadan kullanabilirsin diye düşünüyorum
  • acikcasi tv leri bi ekran karti veya cpu gibi gormemeliyiz.sonucta bugun bilgisayarlarimiz upgrade ediyorsak tek nedeni yeni cikan oyunlari vs calistiramamasi veya kotu ayarlarda calistirmasi..bugun bi tv nin acmadigi kanal var mi ? : ) yok..gelecekte de bu sorunu yasamayacagiz.
    ancak ileride tek sorun 3d olacak.o da daha 3d nin baslangicinda olundugundan ileride hangi teknolojinin oturacagini tam olarak kestiremiyoruz.belki 1 sene sonra oyle bir 3d teknolojisi cikacak ki butun yayini sanki 10 cm onumuzde yasaniyormus gibi izleyecegiz..su an da ki 3d filmlerde dahil misal avatar, allah askina butun filmin toplam kac dakikasinda 3d yi ciddi olarak yasiyoruz..
    fakat tabi dediginiz gibi imkanlar dahilinde en iyi tv yi alip bir sonra ki teknoloji degilde bir sonra ki tv neslini beklemek daha mantikli.yoksa 200 hz tv yi 1000 hz ile degistirmek bana mantiksiz geliyor.fakat 3d tamamen oturur evet iste bu diyecegimiz bir 3d yi 2d yi gosteren tv ler cikar o zaman imkanimiz varsa tv lerimizi degistiririz.ki bu durum bana gore 5-6 seneden once olmayacak.bu sure zarfinda da zaten elite panel vt30 serisi hx920 serisinden oyle cok cok asiri kaliteli yayin gosteren bir tv cikacagini sanmiyorum.genelde bir once ki senelerin tv lerine baktigimizda her sene % 10-15 lik bir kalite artisi yasaniyor.bunun da illa ki bir sonu olacaktir..bu sona yaklastigimiz da da firmalar bu sefer kullanicilari tv nin yanina ekledikleri diger ozelliklerle kazanmaya bakicaklar.misal fpr gozlukler smart tv ler yok skype kullanimi vs..butun bu extra ozellikler emin olun sadece insanlarin kafalarini karistirmak icin var.yoksa bugun lg nin fpr si olmasa adim gibi eminim su forumlarda bi allahin kulu lg diye konu acmaz..

• onnnnn binnn liralık bi tv alsam hiç yeme icme ayda 800 den yılda 9600... yapar... 400 kağıt da borç alsam... bana bi şeyhler oluyor... iyisini ben başa döneyim. :)
  • hocam öncelikle yazıların için teşekkürler.

ben sd ve hd yayında çok iyi (özellikle sd iyi) 2000 lira civarı bir tv bakıyorum. 40" ideal olacaktır.

aslında bugün 42lw4500 almıştım ama bir sorun çıktı alamadım. yarın almayı planlıyorum. eğer bana bu fiyatlara daha iyi bir tv sunabilirsen iyi olur. teşekkür ederim şimdiden.
  • Selamlar,

Haftasonu bir tv alacagim, 3 adet secenege indirdim.

Philips 47pfl7669h
    Samsung 46d7000
    Sony 46hx720(bu butcemi biraz asiyor oyuzden mesafeliyim)

Halihazirda 42" full hd bir philips panel kullaniyorum, 4 yildir tik etmedi masallah ancak ihtiyarladigini cesitli sikintilar ile belli etmeye basladi. Gonul olarak fhilipse dahasicak bakiyorum.....cok detayagirmeyeyim esasinda bir topik actim oradan da okuyabilirsiniz.

Yardimlarinizi bekliyorum.

Saygilar.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=54901979
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tube Screamer

Selamlar,

Haftasonu bir tv alacagim, 3 adet secenege indirdim.

Philips 47pfl7669h
    Samsung 46d7000
    Sony 46hx720(bu butcemi biraz asiyor oyuzden mesafeliyim)

Halihazirda 42" full hd bir philips panel kullaniyorum, 4 yildir tik etmedi masallah ancak ihtiyarladigini cesitli sikintilar ile belli etmeye basladi. Gonul olarak fhilipse dahasicak bakiyorum.....cok detayagirmeyeyim esasinda bir topik actim oradan da okuyabilirsiniz.

Yardimlarinizi bekliyorum.

Saygilar.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=54901979

4000 tl gibi bir limitten soz etmissiniz.su an bu firmada kampanyada olan 46nx720 modeli bence tek alternatifiniz olmali.tv 4200 tl ancak 200 tl ye ps3 alabilirsiniz.kullanirsaniz 400-500 tl kariniz olur.kullanmazsaniz 600 e satsaniz bile tv size 3800 e mal olmus olur..
    ayrica ps3 kullanmayi dusundugunuz icin samsung tv leri direk elemeniz lazim listeden.sonuc olarak kalan 2 secenek philips ve sony.ben olsam sony alirdim en azindan 2d de gercekten parasini hak eden bir goruntu veriyor.3d ise su anda ki 3d teknolojisinin yetersizliginden dolayi bir heves ugruna alinip sonra kullanilmayacagini dusunuyorum.tabii hersey sizin zevkinize kalmis.3d cok fazla onemli ise ben olsam tv almazdim bir sonra ki nesili beklerdim.cunku su anda ki 3d ler hem aktif hem pasif gozlugun ikisine de gore eksikleri var.tam olarak iste budur diyecegimiz bir gorutu alamayacagimizdan 3d ye cok da fazla onem vermezdim.

http://www.avrupatr.com/KDL-46NX720,PR-118.html

firma yetkilisiyle gorustugumde sinirli sayida ki urun icin bu fiyatlar mevcutmus.benim ilk tercihim 55hx920 ve bu tv de indirim yapmalarini bekliyorum eger olmazsa 55nx720 alacagim sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 24 Kasım 2011; 21:10:12 >

• shafter almadınmı hala.

55hx920 7.959 a düşmüş.

http://www.avrupatr.com/KDL-55HX920,PR-112.html
  • tv yi alacagimda, evimi her verdikleri tarihten 1 hafta sonrasina atiyorlar teslim icin canimi skti bu olay.sozde yarin teslim alicaktim yine gelecek haftaya kaldi.
    sony nin kampanyasini kacirmamak icin zaten bikac gun icinde alacagim insallah avrupa elektronikten.

• Detaylı detaylı baktım göremedim arkadaşlar ..

MONİTÖR OLARAK KULLANILABİLECEK 600-700 TL CİVARINDA 32'' HANGİ MARKA HANGİ MODEL TV EN AKILLI ÇÖZÜM OLUR.

Değerli yorumlarınız için teşekkürler
  • Shafter selam, 46nx720 ile 46hx720 arasında resim kalitesi olarak çok fark varmı.Ben önünde cam olması ve standından dolayı nx720 almayı düşünüyorum ama hx720 de 200hz ve pro işlemci bulunuyor fiyatlar hemen hemen aynı ne önerirsin göz bu farkı görmez nx720 mi al dersin.hx820 -hx920 bütçeyi aştığı için düşünemiyoruz.Cevaplarsan memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6.pas

Shafter selam, 46nx720 ile 46hx720 arasında resim kalitesi olarak çok fark varmı.Ben önünde cam olması ve standından dolayı nx720 almayı düşünüyorum ama hx720 de 200hz ve pro işlemci bulunuyor fiyatlar hemen hemen aynı ne önerirsin göz bu farkı görmez nx720 mi al dersin.hx820 -hx920 bütçeyi aştığı için düşünemiyoruz.Cevaplarsan memnun olurum.

nx720 hx720 den daha iyi bir tv dir xreality pro ve 200 hz olayinda hx720 onde olabilir ancak diger ozleliklerinde hx720 baya bir kirpilmis vaziyettedir.hx serisinde 820 ve 920 harici tv alamiyorsaniz 3. alternatif nx720 4. hx720 dir.
  • Televizyon almaya niyetlendim, 1-2 haftadırda araştırıyorum, tavsiyeler alıyorum vs.vs. daha 2 gün evvel alacağım tv yi belirlemiştim, anlıycağınız pusuya yatmıştım. Bugünse silbaş yaptım, nedeni ise size anlatayım,,,

3-4 gün evvel izmir çiğli kipaya gittim, netten seçtiğim tv lere bakmak için, yaklaşık 1 saat sadece görüntülere baktım, yakından, uzaktan, açılı, düz vs.vs. Sonuç, ya hepsi çok iyi idi yada hepsi çok kötü, görüntü kalitesinde bir fark göremedim. Mademki fark yok, bir modeli belirleyip döndüm evime,,,

Bugün ise, izmir carrefour mağzasına öğlesine gittik, beyaz eşya vs. bakmaya, gelmişken tvlerede baktım. Kipadakinin aksine, her televizyon ayrı telden çalıyordu bu defa, görüntü farklılıkları bariz belli idi, kipada beyendiğim televizyon carrfourda berbat gösteriyordu, en iyi görüntü ise, marka vermiğcem ama eski teknoloji lcd bir televizyonda idi. Beyaz tam beyaz, siyah tam siyah, çözünürlük vs.vs.

Tepem attı :) açıkçası, iki satış merkezinde bu denli fark olması, bana güvensizlik duygusu depoladı,

Kipadaki görüntülere mi inanayım :) yada carrefourda ki görüntülere mi :)

Son olarak, kendimi bildim bileli televizyonda çoğınlukla analog yayın izliyorum, uzun bir sürede bu devam edicek (lig tv, dsmart vs.vs. üyeliğine sahip olamıycam) 2d görüntü çok ama çok önemli benim için. Usb ile netten indirdiğim filmleride artık yeni alacağım tv de izlemek gibi bir planım var. 3d değil, sadece 2d önemli yine bundada. Belki oyunda oynarım afaki bu kısım. Tv nin sessiz olması ve teknik servisi de kriterlerim arasında. 2000 civarında bütçe ayırdım, kısmet bakalım hangi televizyonu alacağım,,,

sevgiler, saygılar,,,

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.