Şimdi Ara

Tv tamiri yapamayan adam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısaca anlatayım arkadaşlar. Samsung tvmin reflektörü (ekranın arkasındaki beyaz perde) kırılmıştı bende armut sitesinden bir adamla anlaştım ve tv mi tamir etmeye geldi. Tamir sırasında tvme zarar verdi ve ekranımın piksellerini bozdu. Aradan 15-20 gün geçti. Aradı ve yapamadığını söyledi. Kırdığı parça yokmuş bulamamış. Benim tv 2019 modeldi. Adam bana 2015 model samsung aldım diyor. Tabiiki kabul etmedim. Parçayı bulmaya çalışıcam fakat bulamazsam armutun bunlarla ilgili bir muhabbeti var mı? bana tv min aynısının sıfırını alacağını düşünmüyorum. Şikayet etsek işe yarar mı? Bilgisi olan var mı? Armut kullanan.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• tr de esnafa guvenmek intihardan beter

dikkat et fazla ustune gitme adamin belkide seni öldurmeye kalkabilir  

• Sendekide iyi cesaret elma armut sitesinden bulduğun adama nasıl güvendin ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elinde resmî bir belge yoksa zararın neresinden dönersen kardır mantığıyla hareket etmekte fayda var. Biraz daha diret

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eyldzz E kullanıcısına yanıt
    Şimdi belge yok ama fotoğraf var. Tv mi geri alsam kullanmak istesem piksellerini bozduğu için o şekilde kullanmak tv min tamamen bozulmasına sebep olurmuş. Öyle söyledi.

• Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt
    Ya yorumları okudum. 255 kişiden 254ü memnun kalmıştı ve güvenilir bir site diye biliyorum.

• Bizim milletimizin en büyük özelliği söze ve yoruma güvenmek yalnız devlet yazıyla konuşur hiç bir şey elde edemezsiniz. O yüzden biraz daha diretin ne koparırsanız kar mantığıyla yaklaşın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Armutu yemişin hocam bi bardak soğuk su

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Desicion kullanıcısına yanıt
    256 kişiden 254 ü memnun olarak güncellendi galiba.
    Aga ikinci el televizyonun bozukmuş yaptırmaya çağırmışsın yapamamış. Karşılığında sıfır tv istemen hiç adil değil.

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    Ama adam tvnin içini açarken ekrana zarar verdi. Kendisi söyledi. Hata bende. Tvniz bana emanet. Ekranı bu hâle ben getirdim. Düzelteceğim dedi ama yapamadı. 0 istemem normal değil mi?

• Desicion kullanıcısına yanıt
    Tabikide değil tamiratını yaptırdığın tv ikinci el ...

Bu arada çok tatsız bir durum bence...Yıllar önce 2000 dolar değerindeki laptobumu mahvetti acımasız bir tamirci, bırak telafiyi özür bile dilemedi... Öyle her önüme gelene al tamir et diye vermem artık güvenim kalmadı.
    İyi yine şanslısın adam belliki telafi etmek istiyor, umarım anlaşırsın.

• isimgerekmez kullanıcısına yanıt
    Umarım anlaşabiliriz. Başka dünya ülkesinde olsa kullanıcıyı haklı bulurlar ama bizim ülkemizde hiçbir kullanıcı haklı bulunmamıştır.

• Merhaba, geçmiş olsun. Güveni kötüye kullanma suçu TCK 155/2

Alıntı

metni:
    Suçun, meslek ve sanat, ticaret veya hizmet ilişkisinin ya da hangi nedenden doğmuş olursa olsun, başkasının mallarını idare etmek yetkisinin gereği olarak tevdi ve teslim edilmiş eşya hakkında işlenmesi halinde, bir yıldan yedi yıla kadar hapis ve üçbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.

Savcılığa gidebilirsin.

Veya da uğraşmak istemiyorsan, yaşadıklarını ders olarak gör sadece. Belki ileride örneğin aracın için aynı yanlış yapılacaktı, artık çok daha dikkatli olacaksın, özel ders ücreti gibi ödediğini düşün.

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Çok yardımcı oldun. Bir nebze rahatladım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.