Şimdi Ara

TV TAVSİYE Philips 47PFK6309 LG47LB652V Samsung UE48H6470

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.922
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fiyatlar hemen hemen aynı..yorumlarınız lütfen

• philipsin smartı sorunlu diyorlar? ben de şu anda üçü arasındayım, aradan geçeçn süredeki verilerle yeni bir değerlendirme yapan çıkar mı ki?
  • lg nin bu seneki serilerinde banding sorunu yaygın, ekrandan da forumda çoğu kişi şikayetçi. Philips için ise görüntü olarak birşey diyemem ama smart tarafında ve menü kısmında sıkıntıları mevcut.Samsungun bu seneki serileri ise daha sıkıntısız gibi, belirttiğiniz modellerde samsung h6470 öne çıkıyor. Fakat bahsettiğiniz seride ultra clear panel varmı bilmiyorum 7xxx serisinden itibaren ultra clear panel var galiba.
  • smart olarak nitelendirmemek daha iyi olur philipsn tvsini menü geçişleri yavaş haricinde smart olarak aynı diğer tvlerde ki gibi kullanılabiliyor sadece daha yavaş. standart kumanda olduğu için pointer özellikli kumandaya göre kıyaslamadım bunuda belirteyim
  • bende tv almak istiyorum yakın zamanda
    aşağıdaki linkteki uygun gibi puanda var philps menüsü yavaş biliyorum ama çokta bir beklentim yok pişman olur muyum
    http://www.kliksa.com/urun/philips-47pfk610912-full-hd-smart-led-tv-4-gozluk/980003603
  • Philips in servisi berbat almadan önce bunu da değerlendirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LE40C650L TV
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: maegline

Philips in servisi berbat almadan önce bunu da değerlendirin.

ne açıdan berbat acaba diğer ürünlerde bozuldu mu gelip evden alıp tamir edip getiriyorlar bu konuda sıkıntı çıkar mı ?
  • colornick C kullanıcısına yanıt
    Serviste 20 iş gunu geçen tv m var. Değişim talep ettim hala suruncemede olay. Toplamda 2ay olacak yakında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maegline

Serviste 20 iş gunu geçen tv m var. Değişim talep ettim hala suruncemede olay. Toplamda 2ay olacak yakında.

anladım teşekkürler
  • Çok ideal bir fiyat performans ürünü. Yazılımını her ay güncelliyorlar, yine de sorunları yok değil ve kanal geçiş yavaşlığı daha kabul edilebilir olduğu söyleniyor. Görüntü kalitesi genelde övülüyor.

GG'de Philips TR garantili, 1659TL (100TL GG indirimi - 100 maxipuan), 1459'a mal oldu. Dükkan ilanı bugün yayından kaldırdığından link veremiyorum. Umarım memnun kalırım.

Orta hallice bir smarttv fonksiyonu, dahili wifi olsun, kanal geçişi de sıkarsa mevcut uydu alıcımla kullanırım diye düşündüm
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.