Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: kocaeli1074141 Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94.277
Cevap
1.521
Favori
5.026.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
57. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrekose32

Hocam acil yardım lazım 46es7000 tl 2200 tl ye mi yoksa 46d7000 1500 tl ye mi ikiside ikinci el

Sifir 48h6500 1899 a alinir cift gozluk ve kumanda.dediklerinizden daha iyi ve guncel bir tv.ancak yinede karar sizin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prydzsnare

quote:

Orijinalden alıntı: emrekose32

Hocam acil yardım lazım 46es7000 tl 2200 tl ye mi yoksa 46d7000 1500 tl ye mi ikiside ikinci el

Sifir 48h6500 1899 a alinir cift gozluk ve kumanda.dediklerinizden daha iyi ve guncel bir tv.ancak yinede karar sizin

Hocam bahsettiğiniz tv teknosa hariç ki oda stoklarında kalmamış 1899 tl değil.2500 tl civarlarında.ve cmr 400hz.benim aradığım tv cmr 800hz

• dallass kullanıcısına yanıt
    Hocam simdi konustum 46es7000 sahibi ile diyorki gel evimde test et incele iyi bir insana benziyo en son 2100 tl olur diyo.ne yapim hocam alimmi bunu bana o arkadaşımın evindeki 46es8000 görüntü kalitesini verirmi ?

• Herkse selam. dallass bana bir tv onerisinde bulunabilirmisin öncelikle aradigim ozelliller arasinda olmazsa olmaz diyecegim 3d. smart. Smart view. uydu alicili. Ve kanal geçişleri hizli olan 42" ve üzeri bir tv tavsiyeni bekliyorum bugün yarin almayi düşünüyorum. Ayrica bimekste teshir urunu olan buhttp://www.bimeks.com.tr/urun/127220/philips-47pfl7008-120-ekran-3d-led-tv.aspx
    4 ay kullanilmis buradaki magazada fiyati 1890 önerilerini bekliyorum

• sevgili dallas kardeşş seni bıktıracam heralde ama bizim durumumuz orta halli hani tv yi aldımmı iyisini almak ve fiyata değecek uzun ömürlü sağlam bişey almak istiyorum onun için araştırıyorum genelde herkez övüyor ama biris şunu yazmış ben pek anlamam ama sen bi bakıp yorumlarmısın

1-46h7000 ile 40 h7000 arasında 800 ve 600hz olması haricinde hiçbir fark yok zaten onu da gözle algılayamazsınız demişsin.Ben sana farkları sıralıyayım.Panelleri tamamen farklı...birinde dahili kamera var diğerinde yok....birinde evo kit var diğerinde yok...biri diğerinden daha kalın...ekran parlaklıkları farklı vs.
    Aslında tüm bunların sıralamaya gerek yok bile.PANELLERİ FARKLI demem yeterli olmalı.40 inch olanda kullanılan panel 6000 serisindeki panellerdendir.Yani sonuç olarak samsung 2014 modellerinde ezber bozarak tüketiciyi kandırmıştır.(''7000'' serisinin adına güvenip araştırmadan alışveriş yapan tüketiciyi tabiki)
    Çok araştırdım demişsin ama bence hiç de araştırmamışsın.F serisinin paneli daha kötü demişsin.Araştırmışsın olsaydın 40f7000'in panelinin 40h7000'den çok daha iyi olduğunu okumuş olurdun.
    SONUÇ OLARAK 46H7000 İYİ TV'DİR...40H7000 İSE TIRT.

yazmış biride bilip bilmeden konuşma gibi birşey söylemiş cevabıda

Valla hocam neyi bilmek için alim olmaya gerek vardır orasini bosverelim de tek birşey sorucam.Bu güne kadarki samy modellerinin hangisine ayni seriye ait iki farklı boyutun panellerinin farklı olduğunu gördünüz?.D..ES..F..HEPSİNDE DE PANELLER HEM 40 HEM DE 46 İNCH İCİN AYNİYDİ.Mat ekranli 7000 serisi Samsung...hem de kalin.Buyrun siz alin.42b670 bile daha iyidir bundan.

bu olmuş

konu burdahttp://forum.donanimhaber.com/m_96252139/mpage_2/tm.htm

ne düşünüyorsun ? beni dinlediğin için teşekkür ederim tv konusunda beni iyi yönlendiriyorsun gerçekten harikasın :) çok çok teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

1.si o istediğin görüntüyü kesinlikle verir...
    2.si Ben ikinci el konusunda çok karamsarım örnek vermek gerekirse adam arabasını satlığa çıkarıyor aynı fiyata yakın takasta olur diyor, be kardeşim madem eşdeger bi aracla takas olur diyorsan kendi aracınla zorun ne. burdan su anlasılıyor araba kazalı kronik sorunu var. senin buradan çıkarman gereken ders, bu arkadaş son model olan tv sini niye satıyor,bu çok önemli.
    Ben senin yerinde olsam 300 lira için kesinlikle 2.el almam sıfını alırım
    Yada 40 inc olanını

Bu site'den alışveriş yaptınız mı ? Veya bizdeuygun.com'dan ? Bunlarda teşhir ürünü olabilir mi acaba ?

• 10 günlük bir aradan sonra Samsung 40h7000 bugun kuruldu. Vatan'dan 1899 TL'ye aldım. Bulunduğum mağazada yoktu. Şanlıurfa'dan getirtmek zorunda kaldık. Kapalı kutu bu fiyata şuan bulmak imkansız gibi, kapalı kutu Samsung magazalarda 2300 TL. TV'yi beklerken siparişi verdiğimiz Şanlıurfa'yı aradım. Görüştüğüm yetkili Teleyizyonu kendisi için ayırttığını ve depoda durduğunu söyledi.Bir hafta kadar Teşhirde kalmış.

Gelelim incelemesine :
    Ürünün içinden 4 adet 3D gözlük cıktı.Görüntüsünü cok beğendim, 3.5m den izliyorum gayet güzel. SMART TV cok kullanışlı ve hızlı olduğunu söyleyebilrim. youtube videoları 720p den acılıyor 1080p olarak izlenmiyor. Web tarayıcı bana göre yavaş sanırım hızlı calışması için en az 5 seneye daha iytiyacı var diye düşünüyorum. Akıllı kumandası kullanış acısından cok pratik. TV acılış ve kapanış da nerdeyse hiç bekletmiyor.

Fiyatına göre cok alınası bir TV. 46H7000 ile arasında azda olsa farklar mevcut. Bütcenize göre tv almanızı öneririm.

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi idris-tolar -- 12 Aralık 2014; 19:59:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Hayırlı olsun...

Eyvallah hocam, umarım sende 46H7000 alırsın.
  • Dallass bey selamlar
    Ilginize ve bilginize sağlık
    Ben 4 yıldır philips 46pfl7008 kullanıyorum ve çok memnunum.o nedenle yine philips 47/55 inç arası tv bakıyorum
    Fhd/ 4 k arası kararsız kaldım
    Bütçem Max 3000₺
    Amacım min 7 serisi
    Görüntü doğallığı çok önemli benim için
    Aklındakini model 55Pfs7109/12 2899₺ a++ 600hz
    Kasa ve görünüm hoşuma gitti
    Alternatif model philips50puk6809:2599₺,4k
    Yorum alabilir miyim
    Özellikle 55pfs7109 nasıl . Tek korkum ekran büyük ve 4 k diil. Sorun olur mu
    Smart tv önemli diil
    Internet gezinmeyle işim olmaz
    Tek önem verdiğim görüntü kalitesi doğallığı
    55 inçte fhd yetersiz kalır mı
    50puk6809 4k mi 55pfs7109 mu?
    Yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmax141 -- 12 Aralık 2014; 21:24:25 >
  • 1. Si samsung un hiç bir ürünü f/p degildir bunu belirteyim elimde note 3 var yani laf atma degil 2. Si lg kullanıcısıyım tv nin bir cok modu var mağaza modumda siyahlar belirgin olmayabilir ama en ince tonuna kadar ayarlayabiliyosun evde + lgportal kusursuz tüm filmler diziler her zaman elinin altında + çok kaliteli ve hızlı bir performansı var film ve dizileri tüm sitelerden açıp izleyebiliyorsunuz isterseniz tam ekran yapın + web günlük kullanımı o kadar iyi ki klavye ve mouse takıp her seyk yapabilirsiniz. Kesinlikle tv de f/p lg dir neden hertz e gore en iyi fiyat lg dr olur bende 42lm670s var 40p hertz samsung da 400 hertzler bundan dhaa pahalı . Diger markalara bir sey diyemem ama sharp kaliteli ve eski bir marka parası olan tercih edebilir . ( kendi tv me ve fiyatı olan samsung a göre konustum 4k ve 8k daki durumları bilmiyorum

• Bizde Vestel 50PF7175 aldık.otomatik modda parlaklık aşırı fazla görüntü kalitesini olumsuz etkiliyor.o yüzdrn parlaklığı hep düşük kullanıyorum.Alacak olursa sorularını yanıtlayabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn. dallass Yardım..
    Bütçe 3.000 TL 3.200 falan
    ekran boyutu 55" - 65" tercihim 55 den büyük olması
    kullanım amacı çoğunlukla usb den veya bilg. hdmi dan film seyretmek
    PS4 bağlamak oyun ve normal uydu yayınları
    Görüntü kalitesi iyi olması herz yüksek olması netlik,canlılık
    marka tercihlerim: LG,SAMSUNG,PHLIPS,
    Soğuk durduğum markalar vestel,diğer
    3D ne kadar kullanışlı bilemediğim için bişey yazamıyorum.

Kısaca büyük ekranlı,kalite performans olarak içime sinecek
    tv almak istiyorum.

yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
  • Cmax141 C kullanıcısına yanıt
    46PFL7008 i 4 yıldır kullanıyorum demişsiniz ama TV 2013 model, piyasaya çıkalı 1 yıldan biraz fazla oldu. Yazarken bir hata yaptınız sanırım.

Size 49PUS7909 u öneririm, fiyatı 3.400 civarında ama, çek, indirim puan gibi şeyleri kovalayrak 3.000e mal edebilirsiniz. Android işletim sistemi, dual tuner, ambilight ve gerçek 100Hz panel ile iyi bir seçenek.

Şu anda hiçbir 4K TV'yi ben önermiyorum, standartların oturması ve içerik eksikliği için 2-3 yıl daha bence alınabilir olmayacaklar. Onun yerine daha üst düzey bir Full HD TV almanızı öneririm.

55PFS7109 da alınabilir ama ben olsam 7909 u alırım, 55" olanı da 3.700 seviyelerinde.
  • szr_yalcin S kullanıcısına yanıt
    PS4 dediğiniz anda Sony dışında modellere bakmayın. Sony 50" ya da 55" W805B alabilirsiniz. Zaten görüntü kalitesi olarak iyi bir TV. Diğer TV'lerde input lag nedeni ile oyun performansınızda sorun çıkacaktır.

Filmleri de USB den değil de PC'den izleyin, Sony'nin zayıf yanı da format uyumluluğu ve smart özellikleri.
  • Ustalarim lg 32lb652v 1050liraya alinir mi ne dersiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fato65

46PFL7008 i 4 yıldır kullanıyorum demişsiniz ama TV 2013 model, piyasaya çıkalı 1 yıldan biraz fazla oldu. Yazarken bir hata yaptınız sanırım.

Size 49PUS7909 u öneririm, fiyatı 3.400 civarında ama, çek, indirim puan gibi şeyleri kovalayrak 3.000e mal edebilirsiniz. Android işletim sistemi, dual tuner, ambilight ve gerçek 100Hz panel ile iyi bir seçenek.

Şu anda hiçbir 4K TV'yi ben önermiyorum, standartların oturması ve içerik eksikliği için 2-3 yıl daha bence alınabilir olmayacaklar. Onun yerine daha üst düzey bir Full HD TV almanızı öneririm.

55PFS7109 da alınabilir ama ben olsam 7909 u alırım, 55" olanı da 3.700 seviyelerinde.

Modeli yanlış yazmış olabilirim ama 2013 de almadım.
    Ben de 4k düşünmüyorum
    Ama 2900₺ üst limitim . Phili 55pfs7109 bu paraya alınacak en iyi philips midir acaba?
    Ayrıca sizin önerdiğiniz 49pus7909 da 4k bir tv
    Çelişki yok mu yazdıklarınızda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmax141 -- 13 Aralık 2014; 18:12:51 >

• hocam şu tv indirime girmiş önerirseniz hemen alcam. puan, çek ve avantajixle 1170tl civarine geliyor.

• 3 sene önce 2900 e 40D7000 almıştım 800 hz,led 3d falan..çok memnunum,şimdiki tv özelliklerine bakıyorum da,benim emektar demode bir cihaz olmamış henüz..samsung gerçekten iyi tv konusunda..bir kere bile pişman olmadım.
  • vestel tv konusunda nasıl bilmiyorum ama bu nasıl +sehpa+ses sistemi+3yıl garanti + DIGITURK 3 Ay Deneme Paketi

ona o para değmezse bu nasıl

bilindik marka değil ama çabuk bozulurmu götüntü kalitesi kötümüdür 400 hz demiş + bide 48inc

6.serisi yorumlarmısınız tvleri acaba

teşekkürler saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkan1389 -- 14 Aralık 2014; 1:02:13 >

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.