Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4678. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
15 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
94.272
Cevap
1.521
Favori
5.026.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
34. Sırada  bugün en iyi #14
Sayfa: önceki 46764677467846794680
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam almışsınız kullanıyorsunuz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde sorunsuz sıkıntısız uzun süre kullanırsınız inşallah
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Mutlu hocam TCL taşeron servis ağlarını bırakıp kendi yetkili servis ağını kuramadı ki Türkiye'de bayi açsın

Türkiye'de geneli yetkili servis ağını kursun en büyük bayisini bizim şirketimiz açacak
  • Burak beyin şirketi tcl bayiliği aldigi zaman artık sabahtan akşama kadar tcl önerir o zaman. Ben yine o an en iyi tv , en uygun fiyat hangisi onu önermeye devam ederim. O zamanlar gelince micro led tv ler cikar. Burak bey de micro led yerine qled önerir. Su an insanlara edge led satmaya çalıştığı gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su tv yi sattıkları fiyata bakin. Siz tuketiciler bilinclenirseniz bunu yapamayacaklar

• Alay etmeye devam etsinler... Birkaç yıla koreliler bırakır TV işini... Çinlilerle maliyet konusunda rekabet edemezler. Butik TV üreticisi olarak kalırlar, sembolik sayıda ve çok yüksek fiyatlarla TV üreterek...

• hibo H kullanıcısına yanıt

Aynen bende onu diyorum. Rekabet şansları yok. Ozellikle oled alanlar son sahipleri olacak. Sonu plazma gibi olacak

• Korelileri bizi Avrupalilardan ve japonlardan kurtardıklari icin cok tesekkur ediyorum. Onlar olmasaydı sony 500 bin olurdu. Ama onlarin da miadı bitti. Telefonda oldugu gibi tv ve otomotiv de çin rüzgarı geldi. Eskiden tedarikciydiler. Simdi kendi markalarinda kaliteyi en üst seviyeye taşıyarak geldiler.

• TCL'e söyleyinde sonu plazma gibi olacakmış madem Oled üretimine başlamasın yazık olur hammaddelerine  

www.oled-info.com
    TCL to invest $6.8 billion, plans to start producing inkjet-printed OLED TVs in Guangzhou in 2024 | OLED-Info
    https://www.oled-info.com/tcl-aims-start-producing-inkjet-printed-oled-tvs-its-85-gen-line-guangzhou-2024
  • escudo76 E kullanıcısına yanıt
    Sizde hangi tv var merak ettim, marka savunmak zorunda değilsiniz herkesin kendi kullanım zevki var bunu unutmayın
    Xaomi ve Huawei telefon çıkarttı aynı böyle tcl gibi ilk yıllarda uyguna sattı belli bir kitle kazanınca da hemen iphone ve samsung ile aynı fiyatlara çıktılar, Tcl de aynı olmayacağının garantisi var mı
    Yılların Philips LG gibi markalar ile eşit fiyata satıyorlar
    PS5 PRO kullanıyorum ve ilerde oyun için TCL geçmeyi planlıyordum ama fiyat olarak her geçen gün artıyor ve ilerde ne tür sorun çıkacak bilmiyoruz, üstüne distribütör yerine kendileri servis ağı oluşturmalı ki belli bir güven oluşsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Sağ olun Burak bey

• Arkadaşlar iyi günler, 32 inç android özellikli tv arayışı içerisindeyim, androidi hızlı olsun wifi kalitesi güzel olsun yeterli, mutfağa koyacağım anten kablosu uzatamayacağımdan genelde youtube ve iptv takılacağımdan menüde donma olmayan programları hızlı olan olurda çanak kablosuda bağlarsam hızlı kanal geçişi olan bir 32 inç tv almayı düşünüyorum. önerileriniz nedir?

• TakTAkk kullanıcısına yanıt

Burak bey ile fazla muhatap olmuşsun. Yanlış etkilenmişsin. Samsung da taşeron firmalar uzerinden servis işlemlerini yürütüyor. Tcl den bir farki yok. Tcl nin garanti kapsamı daha geniş. Ellerinde ki kötü tv leri satmak için servis yalanını uyduruyorlar. Sizde buna inaniyorsunuz. Cok zor değil. Gidersin samsungun sitesine. Servisler bölüme gider gerçeği görürsün. Ben f/p olarak en iyiyi savunurum. Onlar gibi satici degilim. Emekli bir kişiyim. Vaktim de bol. Insanlara doğruyu anlatırım .

• bora1956 B kullanıcısına yanıt

En mantıklısı bu tv gibi gözüküyor

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim,
    İyi forumlar.
  • pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

TCL de LG'den OLED TV panel alır üretir ama TCL panelleri yanmaz muhtemelen

Hocam er yada geç firmaların %80 OLED panel geçecek bu kaçınılmaz son olacak zamanla
  • Bence de Tv için ekranlar giderek incelecek gibime geliyor,4k,8k olaylari var ama yayinlar sanki daha yeni full hd ye gecmis gibi 4k film ,mac ve kanallar fazla yok,bence alacak arkadaşlar urunun ekran hertz ine bakmali 100/120/144 hertz olmali bence bu 4k dan daha onemli hatirlarsaniz bir aralar 3d populerdi ama artik fazla kullanilmiyor ,teknolojiler zamanla gelisiyor ,her firma kalitesini artiriyor ,yedek tv olarak bir ara strong marka tv aldim 2 bin liraya gercekten canavar gibi toplasan 4 kg tutar.Kalite ve teknoloji biraz da şans işi her urunde ,arabada,malzeme de sorun olabiliyor kimi ayni urunu 2 ay kimi 12 yil kullanabiliyor bir suru etken var.Bence asiriya kacmadan ,ihtiyacsa alinmali,oyun icin olabilir.Mumkunse teknoloji de son model olursa daha iyi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 5 Ocak 2025; 14:44:50 >
  • Adam yanlis bilgi vermekte çığır açtı. Tcl nin oled tv si yok. Tcl yatitimlarini micro led e yapiyor. Micro led ile hem daha da incelecek ve parlaklikta oledin ulasamayacagi seviyeye cikacak. Oled tv sahipleri yanık ekranlar ile mahkeme koridorlarında gezecek. Tcl , lg den oled panel alıyormuşş:)) sen git lg nin kumandasi guzel, servisi harika demeye devam et. Teknik işlere girme bence. Seni görünce rahmetli Muhsin yazicioglunun o güzel cümleleri aklıma geliyor

Yapmayın Allah aşkına, kaliteyi japonlar öğretti bize. çin telefonu var kullandığım hergün söyleniyorum, ilk fırsatta değiştireceğim. Evimde halen 2009 model sony w serisi tv var led bile değil taş gibi maşallah. Çin ve kalite kelimeleri yanyana abuk duruyo

• teknikhergele kullanıcısına yanıt

Ben ne diyorum sen ne diyorsun. Sen önce okuduğunu anlamayi öğren. Ben avrupalilar yada japonlar kalitesiz mi dedim. Rekabet yokken fiyatlari cok yüksekti. 4 maasla 55 ekran tv anca alınıyordu o zamanlar. Sonra koreliler geldi. Rekabet olustu. Fiyatlar düştü. Çinliler geldi sonra. Önce bu markaların parça tedarigini yapti. Şimdi de kendi markalarını yaratmaya çalışıyorlar. Rekabet artiyor yani. Su an ovdugun sony miniled paneli tcl den aliyor. Samsung da keza öyle. Cin uretim gücüyle kimse rekabet edemiyor. Apple dahil herkes cin de uretim yapiyor. Günümüz şartları bu. Ben Çinliler cok kaliteli yapiyor demiyorum. Aldığınız diger marka ürünler cin ürünlerinden kaliteli değil diyorum

ben okuduğumu gayet iyi anlıyorum ama karşımdakileri tanımam uzun sürüyo, rekabet her zaman vardır kişiler kurumlar değişir, ne japona ne koreliye ne de çinliye fazla anlam yüklememek lazım, zaman gerçekleri ortaya koyar. her şeyi sen biliyormuşsun gibi saçmalama lütfen, son mesajımdır, iyi forumlar..

• 
Sayfa: önceki 46764677467846794680
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.