< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4677. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Çok ciddi. Aslında ona göre Ay'da, Mars'ta, evrenin herhangi bir köşesinde de yaşıyor olsanız alacağınız en iyi TV herhandi bir TCL modeli.
-
Açık Büfeyoutube
Övücüler Yarışıyor - Amansız Övücülerhttps://www.youtube.com/watch?si=2OBxnycE1jh0MEgJ&v=FaaqsGNEJM8&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
7-8 ay önce aldığım LG 55C34LA OLED Televizyonumda birsürü nokta nokta yanık izi oluştu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazik gerçekten. Üzüldüm. Bence her türlü dava yoluna git. Hakkını ara
TCL Tv'ler asrın lideri aabiiiiii
-
Tcl Türkiye resmi şubesi varmı, yoksa bilkomamı başvurmam gerekiyor yardımcı olurmusunuz?
2025 malum zor geçecek ek gelir lazım
-
Ağaç yaşken övülür :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Burada tarafsız, dengeli yorum yazan nadir üyelerdensiniz. İsminiz görünce ne yazmış diye merak ettiğim kişilerdensiniz.
Bunun haricinde inceleriz ve tavsiyeforum gibi yerler de bilgilendirici. Pek çok konuda sadece tv değil.
-
İnce düşüncenden dolayı teşekkür ederim
Biliyorum inceleriz ve tavsiyeforum sitelerini ara ara göz gezdiririm.
Saygı değer Adem bey ve Albani bey orda olduğu içinde keyifle okurum yazışmaları
Gönül isterdiki onlarda burada olsun paylaşımlarda bulunsun, ama olmamalarının sebebinide anlıyorum.
-
Evet o forumların ayrı bir havası var.
-
çok teknik bilgi verme gereği duymuyorum her okuyanın anlaması için. tcl c serisi zaten markanın amiral gemisi. mini led alınacaksa bir alternatif. ama ülkemizde 4k yayın yapan kaç tv kanalı var. miniled almanın da çok bir anlamı yok. ben markaya iftira atmıyorum. sizin mağazada incelediğiniz tvlerin üretim aşamalarını, parça kalitelerini vb şeylerin tamamının içindeyim. pozisyonumdan dolayı her şeyi de alenen yazamıyorum.
fiyat performans ürünü olduğunu tekrarlıyorum. kalite olarak zaten belirttiğim 2 marka düzeyinde değil. yazılım sorunlu, panel sorunlu. ama geliştiriliyor. en büyük sorunu şu en ülkemizde üretilse de bir kaç ay sonra ne olacağı belli değil.
40-50 bin tl verip 2-3 yıl kullanılmayı düşünüyorsa tabi ki alınabilir. ama ülkemizde 2-3 yılda bir tv yenilemek isteyen nüfus yüzde kaç ?
ben burada önerme yapamam. fiyatlar belli, talep belli, karşılığı belli. herkes bütçesine göre alıyor. 25 bin üzeri tcl'e verilen para çöpe gidiyor demem mi yanlış.
-
Nokta kaşe imza..
Arkadaşlar selamlar. 55 ekran bir tv almak istiyorum. Xbox ve 4k içerik tüketmek için o sebeple 120hz seçenekli bir tv bakıyorum. Açıkçası miniled oled vs olmak zorunda değil. Sadece 120hz olsun yeterli. Bu fiyata en makul fiyatla önereceğiniz tv nedir?
Valla hocam bende lg oled aldim,yanma sorunlari logo yaniklarindan bahsedildi haklilarda ha yeni modeller korunakli panel kalitesi,piksel temizligi vs deniliyor ama bilsem acik ve Net Almazdim bu tv yi ,cunku her an bir sey olacak su bu ,gelemem boyle seylere tlc miniled i bilmem sorunlari var mi kullanim omru ne kadar bilemem en guzeli led tv ,en az 10 yil kullandim ve kullaniyorum diger odada ,bu tarz tv satan kisilerin gercekten insanlari bu konuda uyarmasi gerek,ben arastirmadim acikcasi tv yanigini inanin bir hafta icinde ogrendim ,şans nasip diyelim Elektronik sans isi bir bakarsiniz bu oled tv de 10 yil kullanirim nasipten otesi yok.oled te alsan mini led de,lcd de,qled de alsan nasipten otesi yok,bunlarin hepsi tv kullanin gecin amaciniza gore olay bu ,insallah herkesin gonlune gore olur.kimse zararda olmaz.
Siz tv arayışında icerisindeyken size gerekli uyari ve bilgilendirmeyi benve bir kac kişi daha yapti. Ama siz tv satıcısın itimat etmeyi sectiniz
Tv amacında oyun varsa tcl c755
Adamlar hala tcl ye panel sorunlu diyebiliyor. Akil tutulmasi var resmen. Samsung paneli tcl den aliyor onda panel sorunu yok. Ama tcl de panel sorunu varmış. Bu insanlara guvenip tv alan pişmanlık yaşar.
Yok hocam ,10 gun once Vatan bilgisayar web ten aldim,indirimdeyken başkalarinin sozune bakipta hareket etmem,ayrica oyle bir mesajimda olmadi baskasindan aldigima dair sadece forumdaki basliga gelmistim onun icin yazdim.
SAMSUNG 55Q70D
Bu modele bakabilirsiniz hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X