Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
14 Misafir (3 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil
5 sn
94.104
Cevap
1.521
Favori
5.019.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
60. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 46794680468146824683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam misli ile değişim çıkmış,
    Samsung 65QN800D talep edin bence yoksa 65S90D alin tercih size kalıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • All Men Must Die kullanıcısına yanıt
    Değişim karari cikmasina sevindim hocam, Tv deki sıkıntı neydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: All Men Must Die

Bedensiz olarak değişim olacak hocam. Üstüne para eklemeyeceğim. Stok olmadığı için s90d önerdiler

süreniz varsa iyice araştırın oled konusunu ben oledi seçmemeniz gerektiği tarafındayım

• Gazef kullanıcısına yanıt

Yanma sorunu yüzünden ben de sıcak bakamıyorum ama üst model tv verdiler geri tepmek de saçma olacak. Çok kararsızım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 senedir belki de daha fazla süredir 3 boyutlusundan, full led'e kadar aldığım dönem için iyi modeller olan samsunglar kullandım. Hatta tv alırken başka hiçbir markaya bakmadım. Ancak aileye bıraktığım samsung'un ekranında karanlık alanlar oluşması, evdekinin ekranında bir hare oluşması sonucunda anladım ki, 7. seneden sonra tv'ler Samsung dahi olsa birşeyler olacak.

Hem salondaki tv ekranının (65mu9000) harelenmesi hem de evdeki bir odaya alacağım ilave tv için seçim yaparken en ucuzdan en pahalıya olan modelleri inceleyerek hareket etme cihetine gittim. Tavsiye forumdaki öneriler doğrultusunda Vestel'i de(eskiden olsa bakmazdım bile) ilgi alanıma aldım.

Şimdi bir Vestel 65q9900 Qled sahibiyım. Evet özellikle aradım, google/android olmasın diyerek ve ikinci tv'yi de çok uygun fiyata aldığım Grundig 65gho9900 oled tercih ettim. Google olması hoşuma gitmiyor ama oled olarak benim ihtiyaçlarımı karşılıyor.

Konuyu çok eskiden beri takip ederim, arada incelerim ancak her ne kadar tavsiye forumu olsa da konuda genelde belli markalar geçer ve bir anlamda piyasadaki bazı modelleri bu konu force eder.

Buradaki bilgiler yanlıştır,hatalıdır demiyorum. Öneri veren riske girmekten kaçınıyor, öneri alan da duymak istediği markaları duyuyor. Ortalama üstü modellerin doğal olarak riski az ama kapitali çok zorlayanlar için beklentiyi karşılamama, bütçesi geniş olana için keşke daha üstünü alsaydım tehlikesi mevcut.

Bilindik bir çok eksi marka isim hakları ile piyasayı terkettiler. Toshiba, Jvc gibi eski devler Vestel oldu. Başka pazarda gerçek Japon kaldı mı biimiyorum ama ülkemizde olmadığı için bu alternatif yok. SOny'leri uzun zaman Arçelik üretmişti zaten.

Japon kaliteli yapar, pahalı satar. Ben de korelilerin bizi Japonlardan kurtardiığına inananlardanım ama onlar da piyasayı çok ince dilimlenmiş bütçe gruplarına bölerek onlarca modelle altüst ettiler. Her sene model çıkarıp, piyasadaki en alt hedef gruba hitap eden en alt modele doğru neredeyse maliyet sıfırlayarak tv sattılar. Olan yine bize oldu. belki daha ucuza aldık ama daha çabuk değiştirerek daha çok para harcadık. Ancak yeni modele geçerek en azından mutluluk tesellisi aldık.

Sony, Samsung bunlara marka gözü ile bakmak yanlış Bunlar ülkelerin üretim stratejilerinin de simgeleri. Çinliler Korelilere benziyorlar. Çok model ama en üst model japon gibi, en alt model çinli gibi fiyatlanıyor. Başkalarında olmayan bir teknoloji ile hareket ettiklerinde güçlüler, başkasının onlar kadar ucuz maletme şansı olmuyor ama tv'de bir teknoloji geliştirmediler. Know How'larını devam ettiriyorlar.

Sözün özü burada başka markaları yazarak konuyu dağıtmayalım ama Vestel, Grundig gibi yerli markalar(handikapları var kabul ediyorum) ile ilgi kullanıcı sorusu sormak isteyenlerin de sorularını özelden yanıtlarım.

Keyifli forumlar.

Saygılarımla.

• merhaba mutfak için 32 / 43 inç max 10k lık bir tv bakıyorum önerisi olan varsa teşekkür ederim.

• yorgun şair kullanıcısına yanıt

Ben mutfakta Samsung monitör kullanıyorum. Uydu anteni kullanmayacaksanız gayet yeterli gelir. 32" olan full hd modelini de kullanmıştım. Bu çok idel. Yalnız fiyatları yeni yıl diye sanırım biraz yükselmiş.

• Merhaba, TCL 65C855 Hiç bir yerde stok yok. Yakın zamanda tekrar gelecek mi? bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: All Men Must Die

Yanma sorunu yüzünden ben de sıcak bakamıyorum ama üst model tv verdiler geri tepmek de saçma olacak. Çok kararsızım

Qd-Oled vermişler çok kafanı bulandırma okey de kursunlar. Va panel kullanmışsın Oled kullanınca farkını anlayacaksın. 

Parlaklığı en tepede kullanma biraz kıs tamam. S90d S95c'ye yakın parlaklığın var yeterince parlak bir paneldir.

LG G4 mağazalarda hep kontrol ettiğim cayır cayır ısınan Oled TV'sine 5 yıl panel garantisi veriyor, Samsung oledleri ise tam tersi serin çalışıyor.

Korkarak TV izlemeyin zirvenin keyfine bakın derim  

• Halil817 H kullanıcısına yanıt

O kadar çok satildi ki stok falan kalmadı. Beklemek lazim

Oyle cok izleyenecekse mini led Tv bakınız derim, oledlere bulaşmayın, yarin ekran yanigi oldugunda hep hüsran olur.
    Biraz geride var 3 yilda oledi ekran yanigi olmus.

• Arkadaslar yatak odasi icin asagidaki modellerden hangisini tercih etmeliyim? Hepsi asagi yukari ayni fiyat.

Sony 43X75WL

TCL 43C655

LG 43NANO76

LG 43UQ81

LG 43UR80

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt
    Mutlu hocam SAMSUNG ne yapsın daha QLED almış OLED TV teklif etmiş
  • Stackalloc kullanıcısına yanıt
    Sony 43X75WL

LG 43UR80

Hocam bu 2 marka arasında karar verin SONY öncelikli olsun
  • valentino_vip kullanıcısına yanıt

Merhaba, Philips The One 4K Ambilight TV55PUS8808/62 öneririm. Google tv android 120 hz. Dolby Atmos

• Fikir veren herkese teşekkür ederim sanırım kabul edeceğim. Her ne kadar oled yanmasından korksam da Qled verip oled almamak da saçma olacak.

Hocam al geç keyfiye bak OLED TV deki görüntü kalitesini ayrıntı detayı hiç bir üründe alamazsın,
    Ürün kurulumu olsun yorumlarınızı bekliyorum ürün hakkında
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Hocam az önce kararımı sormak için aradılar. Kabul ettim değişim sürecini başlattılar. Değişim olduktan sonra yorumlarımı yazarım hocam. Ben de merakla bekliyorum.

Hocam ben bu konuyu arastirdim,izmirde tanidik tv servisi,mediamark ve bir yere sordum sordurdum ,tabiki yanik şans isi ,ama surekli acik kalan ayni kanal burada kastim 40 saat ayni kanal gibi,Bilgisayar monitoru vazifesinde surekli kullanmak,darbe almasi gibi sorunlardan olursa olur.son 2 senede lg servisi bir yada iki kez bu konuda gelindigini ve bunlarin 2019 ve eski modeller oldugunu soyledi,ben standart ev kullanicisi olarak en az 5/6 yil goturcegini tahmin ediyorum bu daha da fazla olabilir,sans nasip isi diyelim ama kesinlikle insanlara sunu al alma demem herkes kendi kararini kendi vermeli...

Hocam yeni ürünüz OLED TV'niz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 46794680468146824683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.