Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4683. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: riberry , egeorge , İboDuruÖzgür Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 15 Misafir (4 Mobil) - 14 Masaüstü4 Mobil
5 sn
93.935
Cevap
1.515
Favori
5.012.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 46814682468346844685
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nick efsane TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Başarılı ürün Mutlu hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: frekans76

Samsung yeni 115 " mini led modelini tanıtmış, Tv panelini TCL den almışlar 😀
    Tv nin Dolby Vision desteği yok diye duydum.
    Tcl panelli bu Tv yi şimdi kaça satanlar göreceğiz. Tcl in 115 " Tv sinden %40-50 daha yüksek fiyata satacaklarini düşünüyorum 🙂

Bu olaya söyle bakmak lazım, lamborgini ve audi ortak altyapı kullanıyor. Bugün RSQ8'i 136k euro ya alabiliyorsunuz ama Urus almak isterseniz bunlar vidasına kadar birebir aynı araç olmasına rağmen fiyat 240k ya çıkıyor, neden çünkü lamborgini vergisi.

Bir tarafta büyük kendini kanıtlamış yılların markası var diğer tarafta oyuna yeni giriş yapan bir oyuncu, marka da dünyadaki en değerli şey olduğuna göre bu olaya bu kadar da takılmamak gerek. İsteyen gitsin biraz risk alıp yeni çocuktan alsın parasını daha çok ürüne versin isteyende gitsin bilindik oyuncu Samsung,Lg den alsın parasını daha çok markaya versin.

Miniled ve oled e gelirsek;

Bazı aveller qled,Miniled gibi lcd panellerin oled den daha iyi olduğunu idda ediyor(muhtemelen kendileri bu tvlere sahipler) bu tamamen saçmalık ki Tcl e o panel fabrikalarını ve know how ı vereninde bu büyük oyuncular olduğunu unutmamak gerek ve kimse altın yumurtlayan tavuğu satmaz. Lcd şuanda Crt gibi sonuna gelinmiş bir teknoloji daha fazla pushlamanın gereği olmadığı fark edip bu tesisleri ellerinden çıkardılar ve geleceğe yani oled e yaptırım yapıyolar.

Qled,mini led falan bunlar yeni neslin crtleri, uygun fiyatlı iyi görüntü veren teknolojiler parası olup en iyisini isteyen tayfa için değil zira oled'in yanmış hali bile lcd den çok daha iyi görüntüye sahip.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 7 Ocak 2025; 20:26:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• frekans76 kullanıcısına yanıt
    Uzun süredir TCL C755 takip ediyorum ve almaya baya niyetliydim, 55” gece indirimde 29 bine satılırken bir anda 42-45lere çıkardıkları için beklemeye geçmiştim.

Ama şunu açık ve net söyleyeyim, diğer 76’lı arkadaş ile konuda o kadar çok TCL propagandası yaptınızki artık midem bulandı, aynı şeyleri okumaktan ve sürekli olarak aynı güzellemeleri yapmanızdan. Sırf size inat gidip LG veya Samsung alacağım resmen o kadar irite oldum.

Arkadaşlar gerçekten işiniz gücünüz yok mu? Tavsiye isteyene TCL C755 serisi öneririm yazsın geçin. Satıcı olduğu için yüklendiğiniz Burak ne yapıyor konuda biliyor musun, sen beğenirsin beğenmezsin ama adam sadece önerisini yazıyor başka bir şey yazmıyor. Sen her mesaj atana paragraflarca yazı yazıyorsun, yeter yahu cidden yeter.

Forumun yöneticileri, adminleri her gün düzenli okuduğumuz forumlardan konulardan bu yüzden uzaklaşıyoruz azıcık önlem almak ve uyarı vermek bu kadar zor olamaz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• PehliOne- kullanıcısına yanıt

Doğru söze ne gerek, 

Hehe ,bu arada çook ucucz ltc

Ha bide 4K

Bir milyonCUK ( pardon 1 lira fazla ddemişim )))))

Sözde dandik, ama > 8K 98' tv si 500.000-600.000 arası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 7 Ocak 2025; 20:55:24 >

• Sergenss kullanıcısına yanıt
    Firma personelleri zaten hocam onlar hepsi 1 hesapta olabilir.bazen tiyatroda ceviriyorlar aktif olmayan hesaplarla,soru soruyorlar bilmiyormuş gibi öteki de yardımcı oluyor filan:))
    Ben hepsini engelledim ortalık temizlendi.
    Yıllar önce bir arkadaş vardı kendini yirtardi sonra ajansina mağazasına kadar buldular,teknoloji marketinde o markanin saticisiymis .her mağazada bu adamlar varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 7 Ocak 2025; 21:51:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • popturceyn P kullanıcısına yanıt
    O halde durum daha vahim desenize, nasıl müşteri kaybedilirin kitabını yazıyor adamlar.

Hocam, bu iki 76'lıyı engelleyince konu okunabilir hale geliyor. Yoksa hiç keyfi olmuyor bu konuyu takip etmenin.

• izmirden kullanıcısına yanıt

TCL fiyatı çok iyiymiş tam F/P TV, gece vatan indirimlerini takip etmek lazım  

• Hangi tv daha iyi?

Samsung 75du7100

Tcl 75P735

• Kusura bakmayinda elma ile armutu karıştırmışsıniz güya orada. Tcl nin pahali olduğunu ima etmeye çalışıyorsunuz, biraz komik olmuş.
    Biri 115 " digeri 98" .
    Ha Samsungun 115 " i le fiyat karşılaştırması yapsaydınız bir nevi olabilirdi.
    Bakalim Dolby Vision özelliği bile olmayan mini ledli Tv kac bin dolardan piyasaya sokacaklar, bekleyip göreceğiz, Turkiyede vegiler ile birlikte kaca satılacak.
    Iste o zaman elma ile armutun farklı olduğunu anlayacaklar 🙂

• Antalyalı. kullanıcısına yanıt

Tabiki tcl p735. Diger tv edge led bir tv dir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pocemonmutlu

TCL fiyatı çok iyiymiş tam F/P TV, gece vatan indirimlerini takip etmek lazım  

Boş ver, o paraya Sıfır araba alısın be TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

Hehe, eğer büyükkk,kocammman ekran istiyorsan ,sana da bendeki PJ 'den alalım,

35.000 tl.

130' duvara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

Samsung almak istiyorsaniz gidin alin hocam sizi tutan yok, hatta oled alin. X satici beyde size oledlerin artık yeni teknoji olduğunu yanmadığını soylesin.

Söylesin ama once hakkina girdigi o insanin hakkini odesin,onun magduruyetini gidersin.

Burada Tüketici olan bizler kaliteli donanımlı olan Tv leri vatandaşlar uygun fiyata alabilsin diye yorumlarda bulunuyor. Diyoruz ki led, dicret Led. Mini led Tvbler var ken sizlere önerilen EDGE Led tvbleri almayın , daha düşük ozellikerde tv ye verlecek para ile daha iyi ozellierde ve daha büyük ekranli Tv alabilirsin diyoruz.
    Burada vatandaş neden rahatsiz olsun ki, gider bakar araştırır en azindan. Ama kim rahatsiz olabilir belki 3 kurus kar edecegim diye vatandaşa edge led öneren, yanmaz diye oled satan, bunlardan menfat saglayan olabillir mi ?

Neyse biz yine vatandas için doğruları söylemeye, yazmaya devam edeceğiz. Birileri rahatsiz olacak diye de yazmaktan imtina etmeyeceğiz.
    Yarın baska bir Tv markasi uygun fiyatli piyasaya girer. F/p olarak iyiyse biz onuda insanlara tavsiye edeceğiz.

• Büyük ekran Allah olmayana versin, bende var 98" Tv 🙂

• pocemonmutlu kullanıcısına yanıt

Boş ver, o paraya Sıfır araba alısın be  

Hehe, eğer büyükkk, kocammmaan ekran istiyorsan , bendeki PJ 'den alalım sana da ,

35.000 tl.

boş duvara 130 inç 4K

Öyle eve nereden, nasıl sokacağım derdi de yok ,al koltuğunun altına ,götür istediğin yere :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 8 Ocak 2025; 12:22:38 >
  • izmirden kullanıcısına yanıt

100 inçten sonrasını izleyecek göz yok bende ama 98inç okeydir TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• Her konuya damlayan marka fanatiklerinden sıkıldık artık,siz kendi marka fetişinizi tatmin edeceksiniz diye konuların içine etmek zorunda mısınız yahu? Biraz okuyup karar verelim diyoruz,fanatizmin bini bir para.

55 inç bir tv için bakınayım dedim pişman oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mardini -- 8 Ocak 2025; 14:47:19 >
  • Mardini kullanıcısına yanıt
    Engellenmesi gereken 2 arkadaş var, ürün ve markadan bağımsız. Ben de yakın zamanda satin aldım, çok şükür. Önüme denk gelirse giriyorum, arayışta olanlara kolaylıklar :)

• Tv alasın bile gelmiyor konuya bak yeni tv almak dan soğudum
    Buradaki ürün satan kişiden dertleri var sanırım burda bilgi alan tv almak isteyen herkes ondan almıyor ki
    Oled tv ler yanıyor diyor bir tane örnek yok 2024 çıkan bir oled tv yanmış mi 1 tane örnek istiyorum
    Bende yanıyor dedikleri için samsung qn90a neo qled tv aldım
    Şuan da yeni çıkan modellerde yanık olan görmedim 2024 de çıkanlar

• 
Sayfa: önceki 46814682468346844685
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.