Sizden Satın aldığım Bulaşık makinesinde nakliyeden kaynaklı eminim kimsenin gözüne batmayacak küçük bir kozmetik sorunda bile değişim verdiler. Yeni gelen partiden gönderdiklerinde de birşey bulunca üst modeli teklif ettiler ama daha üstü olmayınca ister değişim ister kısmi ücret iadesi ister para iadesi teklif ettiler. Samsung müşteri memnuniyetine önem veriyor bunu gördüm tecrübe ettim. Biri tavsiye istediğinde Samsung derim bu kadar basit |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4682. sayfa)
-
-
Hocam burada yetkili servisin ne kadar önem taşıdı ortaya çıkıyor,
SAMSUNG ve LG gerçekten bu konuda Yetkili servis ağı olarak çok başarılı -
Bana yakın olan yetkili servis çalışanlarıyla ahbap olduk zaten.quote:
Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06
Hocam burada yetkili servisin ne kadar önem taşıdı ortaya çıkıyor,
SAMSUNG ve LG gerçekten bu konuda Yetkili servis ağı olarak çok başarılı
Tv geliyor yamukluk yakalıyorum yenisi geliyor bulaşık makinesinde birşey buluyorum yenisi geliyor falan herkesi tanıyorum artık onlarda beni
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Servis olarak en iyisi Samsung dur.Lg filan diyenlere inanmayın derim.Zamaninda az sündürmediler para gözler.tcl Philips zaten Allah düşürmesin,gerçi servis mi onlar emin de değilim
Edit:Arceligin hakkını da yemeyeyim,gayet iyilerdi hep.
Edit2:Hoover denen marka bu ara adı haier diye geçiyor.servisi yedek parça sıkıntısı uzak durulması gereken bir marka o da.
Bunlar kendi deneyimlerim ve çevremdeki insanların yaşadıklarıyla şekillenmistir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 7 Ocak 2025; 14:26:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tesekkur ederim, ilk olarak benin de aklimda Sony vardi.
-
Hoover bulaşık ve çamaşır makinesini geçen sene almıştım.
Bulaşık makinesinde nakliyeden dolayı ön kapakta göçme vardı.
Sıfırıyla değiştirene kadar canım çıktı yeminle.
Evet servisi var geliyor kuruyor ediyor falan ama iş değişime girdimi abow.
Bulaşık ve çamaşır makinesinde birşey yok kullanıyoruz ama bulaşık makinesi plastik kaplarda biraz iz bırakyor (bu yüzden özellikle plastik yıkama modu var diye Samsung bulaşık makinesi aldım).
Ama çamaşır makinesinden çok çok memnun kaldık. Umarım hiç bozulmazda değiştirme ihtiyacımız olmaz.
Bu arada bulaşık makinesi türkiyede montajlanmış, çamaşır makinesi ithal.
-
10 bin TL altında ses kalitesi iyi olan tv tavsiye verebililecek var mı
10.000 TL’ye kadar bir monitör veya TV arayışındayım. Aklımda öncelikle Onvo tarzı düşük fiyatlı tvler vardı ancak birkaç Samsung M7 önerisi gördüm ve kafam karıştı. Bu nedenle sizlere danışmak istedim.
Kullanım amacım:
Android box üzerinden IPTV’de maç izlemek ve YouTube, netflix içeriklerini izlemek.
Ara sıra PC’ye bağlayarak oyun oynamak (FPS değil, daha çok Path of Exile tarzı oyunlar).
TV’nin smart özelliklere sahip olması şart değil, çünkü hali hazırda bir Android box’ım var.
-
Hocam hayırlı olsun, Tcl Türkiye sayfasi var zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tcl 43c655 öneririm hocam, işinizi görecektir, ayrica yazilim yükseltme, ekran görüntüsü ayari vb sorunlarda her zaman birebir destek alabileceğiniz Tcl Türkiye Telegram sayfasi var.
Hocam işin sonunda yetkili servis sorunsuz çözüm üretiliyor en azından bu çok önemli bir şey -
Hocam rica ederim,
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın. -
Kisa bi not ekleyelim; Oled de ayrintiları mini led Tv lere nazaran pek göremezsiniz, parlaklık düşük olduğu icin renk koyuluğundan ayrıntılılar maalesef gözükmüyor.Ozellikle gölgeli ve biraz karanlik alanlarda ayrıntılar pek gözükmez.
Philips 65PUS8949,35 bine satılıyor.Özellikler kağıt üzerinde iyi.Tercih edilir mi ? Smart kısmında pek işim yok.
www.vatanbilgisayar.comPhilips Ambilight TV 65PUS8949 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dahttps://www.vatanbilgisayar.com/philips-ambilight-tv-65pus8949-65-164cm-4k-uhd-led-dolby-atmos-titan-os.html -
Titan işletim sistemi tavsiye etmiyorum. Philips The One 4K Ambilight TV55PUS8808/62 öneririm.Google android tv. Gün gelir bir uygulama kurmak istersin. Titanda ne veriliyorsa onu kabul etmen gerekir. Sen birşey kuramazsın.
-
Özellikleri guzel görünüyor. Panel va mi ips mi onu bulamadım. Canli gidip gormekte fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece youtube yeter,uygulama ile işim yok :)
-
hocam Tcl daha uygun fiyata olsaydi onu alirdim. Ayni fiyattdan Sony almak daha mantkli.
-
Donanım ArşiviyoutubeBugün sizler için Samsung S95D model kodlu yansımasız OLED televizyonu inceliyoruz. Bu televizyon 65 inç boyutlarında 4K yansımasız OLED bir panelle geliyor. Yani güneşli ortamlarda veya ışığın yoğun olduğu ortamlarda bile özel kaplaması sayesinde ekrandaki yansımaları en aza indiriyor ve bu da sizin TV deneyiminizi çok daha üst noktaya taşıyor. Öğlen saatlerinde bile perdeleri kapatmadan rahatlıkla kullanabiliyorsunuz. Tabii S95D modelinin tek özelliği yansımasız olması değil. 4K çözünürlükteki bu OLED panel 144 Hz tazeleme hızıyla birlikte geliyor. Yani hem yüksek bir çözünürlük hem de yüksek bir tazeleme oranı söz konusu. Bu değerler OLED'in müthiş tepki hızıyla birleşince aynı zamanda oyunlarda da kullanabileceğiniz bir televizyon ortaya çıkıyor. Bu panel özelliklerini ise HDR, Free-Sync Premium, black equalizer gibi teknolojilerle de destekleyerek çok daha üst noktaya çıkarıyorlar. Bu televizyonda dahili bir yapay zeka desteği bulunuyor. Bu yapay zeka desteği görüntüyü iyileştirmenin yanı sıra aynı zamanda sesi de iyileştirerek ortama ve sahneye en uygun sesi sizlere Dolby Atmos desteğiyle birlikte sunmayı hedefliyor. Bunları ise içerisindeki dahili yapay zeka destekli yongasıyla birlikte yapabiliyor. Smart Things uygulaması ise desteklenen akıllı cihazları tek bir uygulama üzerinden kontrol etmenize imkan tanıyor. Örneğin bir robot süpürge veya bir lamba, bunların durumunu anlık olarak görüp kontrol etmeniz mümkün kılınmış. Tabii bu özellik sadece desteklenen cihazlarda mevcut. Cihazın giriş-çıkış birimleri de fiyatının hakkını verecek şekilde oldukça dolu dolu olmuş. Gerek görüntü giriş çıkışları olsun gerek ses ve USB birimleri tarafında olsun çoğu kullanıcıya fazlasıyla yetecektir. Peki siz Samsung S95D model OLED televizyonu beğendiniz mi? Yorum yazarak fikirlerinizi belirtebileceğinizi unutmayın. 00:00 Yansımasız OLED S95D Televizyon 00:55 Bu Modeli Seçme Sebeplerim 01:50 Teknik Detaylar 02:17 Dahili Yapay Zeka Özellikleri 03:25 Kullanıcı Arayüzü ve Kumanda 06:13 Samsung Smart Things Uygulaması 06:53 Oyun Deneyimi 07:40 Ses Özellikleri 08:44 Giriş-Çıkış Birimleri ve Sonuç Web: https://donanimarsivi.com/ Forum: https://forum.donanimarsivi.com/ Instagram: https://www.instagram.com/donanimarsivi Facebook: https://www.facebook.com/donanimarsivihttps://www.youtube.com/watch?v=C7a7-WgoEt8
Taze taze video
Bu çocuk ne derse inanırım takip ederim bilgili çocuktur.
-
Samsung yeni 115 " mini led modelini tanıtmış, Tv panelini TCL den almışlar 😀
Tv nin Dolby Vision desteği yok diye duydum.
Tcl panelli bu Tv yi şimdi kaça satanlar göreceğiz. Tcl in 115 " Tv sinden %40-50 daha yüksek fiyata satacaklarini düşünüyorum 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X