|
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4695. sayfa)
-
-
güzel bir TV, fiyatıda çok uygun, ama merak ettiğim bir şey var, gözünüz 65 inçe alışmış,55 inç küçük gelmeyecek mi?
bu modelin 65 inç olanına bakın diyeceğim ,ama, arada 16k var.
-
Merhaba, şuan da Vatan da gözüküyor,
-
bende lg 55 b4 oled var,çok memnunum.hiç bir sorun yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum tv yi. Evde halihazırda LG oled de var. Oradan da paha biçip söyleyeyim tv mükemmel. Bütün formatları desteklemesi ses kalitesi ve amblight özelliği çok iyi. Filmmaker modu mükemmel film dizi için. Dolby vision bir tık bana karanlık geldi bana. Lg de basket maçı açtığımda direk spor modu var. Bu tv spor diye bir mod yok tam karşılığı ne bilmiyorum ama kristal netlikte izliyorum şimdilik. En yakın o geldi. Netflixten bir dizi açtın diyelim direk dizi formatı öyleyse dolby vision ve dolby atmos a geçiyor. YouTube da oled tv testleri için yayınlanan içerikleri izleyince mest oluyorsun. Bir de amblight yani uyumlu ışık olayı istiyorsan içerikle, hiç macera aramaya gerek yok diğer tvleri alırsan tv parası yarısı kadar malzeme alman lazım. Ben çok memnun kaldım kumandası da iyi type c ile şarj oluyor ama lg de sihirli kumadaya daha alışkınım. İmax içerikli filmler disney plusta var genelde marvel içerikleri 20 küsür film var gibi kalmış aklımda. Belli bir sürede de direk ekran koruyucu devreye giriyor LGde de philipsde de.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Merhabalar,
ambiyans seçenekli tv sadece philips de mi var? Samsungda bu opsiyonun adı nedir ? Hangi modellerde mevcut.
-
Yaşlılar için çok pahalı olmayan sorun çıkarmayacak 10 lira civarı 40-42" ne önerirsiniz
bi özellik gerekmez sağlam olsun yeter
-
Selam arkadaşlar.
LG 55QNED80T6A
ve
LG 50QNED816RE
modellerinde kanal taşıma işlemine izin vermiyor.
İlk modelde
1 ile 914 kanalları arasında kanal taşıma işlemi yapılamaz uyarısı veriyor.
İkincide ise kanal taşıma menüsü yok.
Kanal taşıma işlemini nasıl yapacağım ?
Ben bu tvleri halen gerçekten anlamıyorum. Nekadar pahalı olurlar olsunlar, kanal dizmek ve kanal arası geçişler zulum. Yıl 2025 halen hiçbirşey değişmedi. Eski tv de de öyle, gittim nextin uydu alıcısını almıştım.
-
Teşekkürler
-
2013 model televizyonumun kanal geçişi 2 saniye
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ambilight sadece Philips'de var. Diğer markalara siz kendiniz ekstra ürünlerle ona yakın bir özellik kazandırabilirsiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam yenilerin gec acilmasinin sebebi upscaling yani kanali 4k kalitesine ceviriyor.
Merhaba arkadaşlar, anne-baba için TV+ ve TODTv ile uyduyu kullanacakları, çok lükse kaçmayan ama sıkıntı da çıkarmayacak kalitede TV önerileri olan varsa çok sevinirim.
-
Merhaba, bende de Philips 77 oled 909 var yeni aldım.Dediğiniz gibi belli saatlerde uyarı veriyor piksel yenileme ile ilgili bu beni çok rahatsız ediyor.Lg nin yeni oledlerinde de bu olay var mı acaba?Ya da sadece tv stand-by konumunda mı yapıyor aynı şeyi onu merak ettim.
Mesela bende lg c1 48 inç var kaç senedir kullanıyorum uyarı vermedi hiç şu ana kadar ama yeni modeller de böyle mi acaba ?
Samsung 75QN90D için teknosaya uğradım stok sormaya. Orda ki büyük ihtimal LG satışı için görevlendirilen arkadaş da LG QNED91 modelini öve öve bitiremedi samsung un tek üstün özelliği 144 hz olması geri kalanda lg üstün diyor fakat çok bilgim olmadığı için sizlere sormak istedim.
Televizyon dediğine göre saat 10 da sonmuş kampanyası 125 den 100 bin tl e düşmüş siz ne düşünüyorsunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 27 Ocak 2025; 19:4:36 >
75QN90D 3 gün önce 73 bin liraydı Vatan’da.
Fiyat farkı aşırı. Degecegini düşünmüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 27 Ocak 2025; 19:5:34 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam 2 modelde başarılı,
Yan yana bakın kıyaslama yapın kararınızı kendiniz verin -
Hocam her gün fiyatlara bakıyorum 90D de en düşük 94.5 gördüm 75 olamaz. Karıştırıyor olmayasınız
Philips 65 pus 9206 sahibiyim 3 yıldır kullanıyorum. Ama bu tvyi yazlığa götürmeyi düşünüyorum. Televizyon araştırıyorum qled oled samsunglar var philips mini led var philips oledler uçmuş. Philip 50watt ses gücü vardı 120 hz amblight dolby vision falanda var ne yapsam bilemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X