Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4696. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
94.124
Cevap
1.521
Favori
5.020.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 46944695469646974698
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam kapatinca yapiyor onun icin fisi cekmiyoruz.En az 7/8 yil goturur denildi ( 2024 modeller icin ,)Ama ekran parlakligini fazla artirmazsaniz daha da gider denildi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu tv yi aldım sizce nasıldır? panel kalitesi falan

• ranegade95 kullanıcısına yanıt

Tcl c755 ikisinden de daha iyi bir cihaz. Fiyati da onlara göre daha makul

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

65 inç olsun istemiştim 75 biraz büyük geliyor odaya...

• Arkadaşlar merhabalar bende philips 65 inch 9206 modeli var yeni tv almak istiyorum.

Lgc4 65 inch oled -samsung s90 65 inch
    Yada
    Samsung qn90d 75 inch -lg91t 75 inch
    Ses ve görüntü açısından hangisi sizce

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Çok afedersiniz 85D ile karıştırmışım.

87000 TL su an mediamarkt gece indirimi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluemoon -- 27 Ocak 2025; 23:14:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • level52 L kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG 65QN90D
    SAMSUNG 65QN85D
    Bu modeller arasında karar verin hocam ozaman
  • vasel kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG 65S90D
    LG OLED 65C46LA
    Bu 2 model arasında karar verin hocam

Bu 2 sinden de fiyat alabilir miyim sizden yapı kredi bankasına taksit oluyor mu. Yada samsung lg nin yeni modelleri ne zaman gelir

Samsung qn90 dyi reyonlarda canlı göremiyor muyuz gerçekten?Venezia avmde Samsung yetkilisi öyle söylemişti.Sadece internete özel ürün demişti…Lg c4 65 piksel yenilemeyi tv açıkken yapmaya çalışmayacaksa lg oled kumandasıyla kalitesiyle yazılımıyla memnun eder beni zaten…

• vasel kullanıcısına yanıt
    Mayıs ayında gelmeye başlar 2025 modelleri hocam.
    Pm'den yazarsanız fiyat konusunda yardımcı olurum.
    LG OLED 65C46 alın hocam direk ozaman

Yeni LG'lerde de o olay yok. Benim G4'te uyarı çıkmıyor. (909'un muadili.)

Yalnız Philips'te de, o mesajın OLED bakım menüsünden kapatılıyor olması lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Ocak 2025; 13:29:0 >

Adamlar tcl c755 ve tcl c855 ile karsilastirmasin diye tv yi ortaya bile çıkarmıyorlar:)) nasilsa samsung iyidir diye alan tayfa var.

• dostlar herkese iyi forumlar dilerim, bilmediğimiz bir konuda bilenlerden destek almaya geldik :))

oturma odasında 3 yıldır falan kullandığım 43 inç hi level marka smart tv son günlerde canımı sıkmaya başladı (her açmada yeniden başlatıyor kendini-kanal listesi karışıyor-halk tv yi falan göstermiyor- youtube kullanıcı adımı girmeye kalkınca reset atıyor vs.) velhasıl 43 inç civarı bi tv alayım diyorum geçen güğn teknosaya baktım temsilci samsung kapalı kutu elinde olan 43du7100 modelini önerdi fiyatta 21 falandı sanırım. a101 de de phlips var 43pus7608 (13 bin).

zayıf sinyalden dolayı tv kanallarında sorun çıkartmayacak smart özelliği de güzel olan maksimum 20 bin gibi ne önerirsiniz. 43 inç uygun. teşekkür ederim.

Hocam bende öyle bir uyarı yok. Ne philipsde ne lg de

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Hocam samsung çalışanınin cevabi harbi komik olmus, internete özelmiş 😀

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Biri soruyor biri cevapliyor. Biri espri yapiyo biri ona gülüyo. Tam şizofren işi. 76 degil tam 46 lıklar :)

• Vatan da indirim varmış, ihtiyacı olanlar bakabilir .

• Malum markani fan boyları meydana çıkmış yine.
    Burada bizler donanımlı Tv yi en uygun fiyatlara tüketiciler alsin diye yazıyoruz. Bizler ne saticiyiz ne birilerinin fan boylugunu yapiyoruz.
    Adam diyor ki markasinin arkasinda sizlere Edge Led tv satıyorlar, ayni fiyata mini Led Tv var, dicret Led Tv var, google Android işletim sistemli Tv var diyor. Ayni paraya Edge Led 55 " alacagina 65 " dicret Ledli/mini led li Tv alin diyor hatta 75 " tv alabilirsiniz diyor, araştırın diyor. Vatandas illada ben eski teknoloji Edge Led Tv alacagim diyorsa kendi bilir.
    Burada bunlari soylemekte hic birimizin en ufak bir menfaati yoktur.
    Oysa vatandasa eski teknoloji Edge Tv satan X markasi satıcının parasal menfati vardir.
    Yarin Tcl bayilerini almis olsa eminim o bugün kotuledigi/kötülettirdigi en iyi Tv Tcl olurdu. O X marka satici arkadaş once hakkina girdigi vatadasin hakkını gidersin, bedduası hala orada duruyor.
    Tv alacaklar öncelikle suan baksınlar bu Edge Led mi dicret Led mi ? Aradaki fark nedir diye YouTube bakabilirler.
    Tcl Tvlerin ince ayarlari vardir,siz bilmeye bilirsiniz, Tv ayarlarindan bu görüntü ayarları rahatlıkla yapılabiliyor, ıkincisi sık sık yeni yazilim çıkmakta, Tv görüntü olarak kendini geliştirmektedir.Bu iyi biseydir.
    Bütün o sorunlar çözülüyor merak etmeyin.Ama yanmaz diye oled satip o Oled yandığında o Oledi satan, o vatandaşın sorununu çözmüyor ama.
    Türkiye de 300 bine yakin kisi Tcl Tv almiş, demek ki var bildikleri.
    Tv yi 5.kattaki eve balkondan pencereden vinçle getirecek kadar servis hizmeti verebiliyorlar.
    Gönül rahatligi ile Tcl alabilirsiniz.
    Iyi panel, donanımli Tv.
    Pastasi azalanlarin ara ara yeni kayıtlar ile ortaya çıkarttigi fan boylara veya fake yeni üyelerin dediklerine kulak asmayın derrim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 29 Ocak 2025; 1:39:25 >

• 
Sayfa: önceki 46944695469646974698
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.