Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4694. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
19 Misafir (2 Mobil) - 17 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
93.956
Cevap
1.514
Favori
5.013.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
234 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 46924693469446954696
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kullandigi panel onemli. Muhtemelen bu panel yeni gelistirilmis degildir. Eger fiyat olarak avantajli ise sorun yok ama ayni paneli kullanan yerli bir markanin 2 kati oduyorsaniz, bu aradaki farki verneye deger mi? Buna karar vermek icin; gorerek, deneyerek almanizi oneriyorum. Bu sectiginiz model kotu demek degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DonhanımNaber kullanıcısına yanıt

Philips 65PUS8548 4K Ultra HD 40K seviyesinde senin isteğin rakama 55" olabilir. Ben 50 pus8548 kullanıyorum. Google tv çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi depechemode3 -- 24 Ocak 2025; 15:53:24 >
  • Ambilight olması bile cezbettiriyor Philips tvlere fakat benim için pahalı malesef. Vestel, Toshiba, Grundig veya alt model TCL vs. tv lerden uygun fiyatli düzgün birşey seçmek istiyorum

• DonhanımNaber kullanıcısına yanıt
    200-250 Tl lik şerid Led işino çözer, güzel bir ambiyans veriyorlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt

Ek olarak 700 750tl seviysesinde de ekrandaki görüntü ile senkron çalışan led çözümler Çinli sitelerde mevcut. Tabi amblight kadar olmayacaktır ama ona çok yakın bir performansı var.

• PehliOne- kullanıcısına yanıt
    Hocam kameralı olanlarin acıları dar oldugu icin o kadar para vermek istemedim açıkçası, kamera acısı Tv ekranında biraz daha geniş açılı olsa düşünebilirdim, bende Tv arkasına normal şerit led aldım. Aydınlatması, renkleri güzel.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • PehliOne- kullanıcısına yanıt

Ambilight performansı veren kameralı çözümler var. Govee marka tam kit ve oldukça kaliteli. Ben tv uzerinde kamera görüntüsünü istemediğim için tercih etmedim ancak govee'nin diğer modellerinden farklı ürünleri aydınlatma için kullanıyorum.

• Arkadaşlar lg markasını kumandasını ve yazılımını beğeniyorum.Ancak piyasadaki modeller oledi saymazsak hep edge led.Neden miniled modeller yok?Bir dönem varmış sanki şimdi bulamıyorum...

• Philips Ambilight TV OLED 809 SERISI 4K UHD Dolby Vision,Dolby Atmos,Google özellikli TV'ler.

Beğendiğim en önemli özellikler arka aydınlatması ve Google TV ve uyumlu işletim sistemi.

Yukarıda ki televizyon tercih edilebilir mi ?

• level52 L kullanıcısına yanıt

Bayiler bu tv leri hala müşteriye satabiliyor da ondan. Burada bile görebilirsin. Satici edge led miniled den daha iyi diye yorum yazabiliyor. Tv teknolojisinden anlamayan müşteriler de buna inanıyor. Lg ve samsung 2019, 2020 yılının tv lerini satamıyor olsaydi yeni tv ler getirmek zorunda kalacakti. Samsung tarafi ise tcl den aldigi paneller ile ürettiği miniled tv leri marka gücünü kullanarak cok yuksek fiyatlara satiyor. Durum budur

Hocam siz kaç inç TV düşünüyorsunuz?
    75 inç düşünüyorsanız var,

86 inç düşünüyorsanız var,
    https://www.lg.com/tr/tv-soundbar/qned/86qned91t6a/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 25 Ocak 2025; 9:39:35 >

• bamorex kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de merak ediyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • frekans76 kullanıcısına yanıt
    Benim kullandigim modelin kamerası tvden daha geniş acılı. Tam köşeleri görüyor.
    Govee modellerine bakabilirsiniz.

• LG 55 B4 OLED = 45.899

Samsung 55S85D OLED = 46.339

Samsung 55QN85D MİNİ LED = 42.789

Samsung 55QN90D MİNİ LED = 51.259

almak isteseniz hangisini alırdınız bu tv ler arasında kaldım s90d oled 63k ya çıkıyor bu fiyat aralığı fazla zorlamayacak beni birde q990d soundbar almak istediğimden samsunglar biraz daha ağır basıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunama -- 25 Ocak 2025; 16:40:29 >
  • tunama kullanıcısına yanıt
    Kaç metreden izleyeceksiniz hocam?
    55 alanlar genelde ışık hızında pişman oluyor :)

• bluemoon kullanıcısına yanıt

hocam şimdi ölçtüm 2 metre mesafe şuanda 65 inç onvo var rahatsız etmiyor ama bu tv lerin 65 inçlerin fiyatları zorlar beni 65 den 55 e düşmekte üzecek ama yapacak bişi yok

Qn90 tavsiye ederim. Almisken iyisini alin. Tcl c755 ,qn90 dan da iyi bir tv dir. Onu da düşünün. Zaten soundbari arc ile kullanacaginizdan marka cok da farketnez

• analizim kullanıcısına yanıt

Merhaba, ben de 65 ekran 909 bakıyorum nasıl tv sizce? Aynı fiyat aralığında Lg g4 ile arada kaldım ama ses, ışık ve Hdr10+,ımax farkları bence önemli. Ama tv de stok sorunu var ve canımı sıkmaya başladı tv alma heyecanım gidiyor tek yer satıyor internet ten ve mümkünse oradan almak istemiyorum 1.5 ayı geçti philips te dahil soruyorum ama stok yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eleysen -- 25 Ocak 2025; 18:25:21 >

Selamlar. Qn90D kullandigim icin onu onerirdim tabiki size. Ama anladigim kadariyla biraz daha butceye önem veriyorsunuz. Şöyle biraz daha kaliteden kısıp tv de 85D ile soundbar olarakda q800D onerebilirim hatta ben 600c kullaniyorum ki 80m2 evde fazlasiyla iş goruyor. Ama param var almışken en iyisini alıyım diosaniz qn90D memnun edecektir sizi yinede o kadar iyi olsada 990D icin o paralar verilmez diye düşünüyorum. Soundbarda paradan kısabilirsiniz. Samsungun soundbarları düşük bütceli olsada her türlü iş görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfik20 -- 25 Ocak 2025; 18:31:9 >
  • 
Sayfa: önceki 46924693469446954696
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.