Şimdi Ara

tv tavsiyesi 3000 ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3000 ytl bütçem var..
    tv yi %60 ps3 için %35 tv izlemek için %5 te pc bağlamak için kullanacağım.. lcd tvler biraz daha ön planda..
    sony ses sistemi de var.
    dolayısyla almışken herşeyi sony almak mantıklı olur mu?
    görüşlerinizi rica ederim.

• LCD Tv'yi görmedim ama bu forumdada yabancı forumlardada okuduğum kadarıyla hem fiyat\performans hemde büyüklük açısından

47" LG 47LG5000 (Tam 3000 YTL Fiyatı)

Modelini tavsiye ediyorlar.

(bende 42" ile 47" arasında kaldım bu modelde)

Büyüklük önemli değil ms'i hz'si contrastı şekli şemali vs... aşırı kaliteli olsun dersen (aşırı diyorum çünki bu dediğim lg de gayet kaliteli) 32" olup 3000 ytl fiyatı olan tvlerde var.

Ama forumda daha bu işe ilgili ve bilgili arkadaşlarda tavsiyelerde bulunacaklardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 22 Kasım 2008; 3:10:40 >
  • Merhaba arkadaşım lcd tv nin diğer parçalarla uyumlu olması açısından tabiki sony alman daha mantıklı olur elindeki bütçeyi tasarruflu kullanmak istersen sana vereceğim linke bakmanı tavsiye ederim.

http://www.tekcarsi.com/index.php?p=list&k_id=104&kn=Sony+Grubu
  • yanıtlara çok teşekkür ederim.

daha önceleri panasonic pv70 vardı elimde. maç izlerken veya pes oynarken bazen kırmızı renklerde kayma yapabiliyordu. açıkçası yeni tvde böyle bir şey olsun istemiyorum.

ps3 için max performans almak istiyorum. forumda okuduğum kadarıyla bazı sony modellerinde görüntü sorunları oluşuyor. açıkçası kafam çok karışmış durumda.

bir de dartyden almak durumundayım tv'yi. çünkü alışveriş çeki var.
    oraya gidip ps3 bağlatıp teker teker görüntülerine bakmayı düşünüyorum. benzer bir deney yapan arkadaş var mı? tecrübesini paylaşırsa çok sevinirim..
    en azından bir kaç model belirleyip arasından seçmem gerekiyor. yardımlarınızı rica ederim.

• bu işler için kullanacağın ve iyi bir performans elde edeceğin ürün olarak 40w4000 serisini inceleyebilirsin. İB nin sitesinde ürünü inceledim 2870lira falan bence bir bak ve değerlendir derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 TL Monitör Tavsiyesi
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.