Şimdi Ara

TV TAVSIYESI - 3D VE INTERNETE GEREK YOK.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Aileme tv alacagım salonda 46gw30'E modelı var bu modelden daha kotu olmayacak sekılde lcd yada plazma onermenızı ıstıyorum. TV ile sadece televizyon izlenecek. 3D ınternet ozellıklerı ve yan ozellıklere hıc gerek yok. Tek kriter sd yayınları ve HD mac yayınlarını net olarak ızlemek. Bu minvalde 46-47 ınc (42 olabilir.) bir tv onermenızı ıstıyorum.

• panasonic veyahut philips olabilir, panasonic gercekci görüntüyü verir ve plazmadır , plazmanın asıl özelliği budur :)
    philipsde en az panasonic kadar iyidir görüntü konusunda 3d önemli değli diyorsan, philipsin bu yeni cıkan 3807 modeline bak derim tabi fiyat bütcenizi bilmediğim icin fazla bisey diyemeyeceğim, philips 5507 de olabilir.
  • Direk model tavsiyesi istiyorum son ne cikti ne cikmadi bilmiyorum 55d8000 aldiktan sonra piyasadan kopmustum. Birde gecen sene gw30e serisini arastirinca kapmistim 2 tane butce sinirim f/p olfuktan sonra her meblagaya acigim ama 3d ve lan destegi olmayan 47 inc tv ninde 2000den fazla etmemesi gerekir ki gecen sene 46gw30e moeelini 1699 dan almistim bu baglamda direk tv tavsiyesii istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 46es5700 modeline göz at derim ya da samsung 50es5500

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet ve 3D önemli değilse 47PFL4307K görüntü kalitesi olarak seni oldukça tatmin edecektir ki zaten 3D performansı da oldukça iyi. Teknosa'larda bulabilirsin, detaylı bilgi istiyorsan detay verebilirim, pişman olmayacağına eminim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkangl

İnternet ve 3D önemli değilse 47PFL4307K görüntü kalitesi olarak seni oldukça tatmin edecektir ki zaten 3D performansı da oldukça iyi. Teknosa'larda bulabilirsin, detaylı bilgi istiyorsan detay verebilirim, pişman olmayacağına eminim.

3D önemli değil derken 3d hiç bir zaman kullanılmayacak demek daha doğru olur. Açıkcası alacagım tv de 3d olmasını istemiyorum. İnternette olmasına gerek yok çünkü oda hiç bir zaman kullanılmayacak. Phılıps guzel televizyon olmasına ragmen 2000 lira edeceğini düşünmüyorum açıkcası ama yinede teşekkürler.
  • Yok mu önerisi olan?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    tv ve uydudan anlayan var mı
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Direk model tavsiyesi istiyorum son ne cikti ne cikmadi bilmiyorum 55d8000 aldiktan sonra piyasadan kopmustum. Birde gecen sene gw30e serisini arastirinca kapmistim 2 tane butce sinirim f/p olfuktan sonra her meblagaya acigim ama 3d ve lan destegi olmayan 47 inc tv ninde 2000den fazla etmemesi gerekir ki gecen sene 46gw30e moeelini 1699 dan almistim bu baglamda direk tv tavsiyesii istiyorum

Tuaf cevap olacak, madem bütce sorunu yoksa, panel aramnında manası yok, VT50 serisi var 2012 senesine kadar bu panelin üzerinde sorunsuz resim üretebilen seri yok dersemde abartı olmaz !

55D8000 almışsınız, düşünmeyin VT50 serisinin 65 incini alın !

Cevap için kusura bakmayın, bütce sorunum yok diyen Adamın alacağı seriler bellidir !
  • quote:

Orijinalden alıntı: andy1

quote:

Direk model tavsiyesi istiyorum son ne cikti ne cikmadi bilmiyorum 55d8000 aldiktan sonra piyasadan kopmustum. Birde gecen sene gw30e serisini arastirinca kapmistim 2 tane butce sinirim f/p olfuktan sonra her meblagaya acigim ama 3d ve lan destegi olmayan 47 inc tv ninde 2000den fazla etmemesi gerekir ki gecen sene 46gw30e moeelini 1699 dan almistim bu baglamda direk tv tavsiyesii istiyorum

Tuaf cevap olacak, madem bütce sorunu yoksa, panel aramnında manası yok, VT50 serisi var 2012 senesine kadar bu panelin üzerinde sorunsuz resim üretebilen seri yok dersemde abartı olmaz !

Cevap için kusura bakmayın, bütce sorunum yok diyen Adamın alacağı seriler bellidir !

+1 fazla söze gerek yok

• quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

quote:

+1 fazla söze gerek yok

Öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Ancak bu mantıkla şuan için forumu kapatmak gerekir diye düşünüyorum. Aksi taktirde vt50 almak için öneriye gerek yok ki:) Sonuçta koca yazının içerisinden "bütçe sınırım" kısmını alarak yorum oluşturmak işin kolay kısmı gibime geliyor. Çünkü aynı yazıda 46 gw30'e modelini 1699 dan aldığımı ve bu televizyondan daha iyisine de gerek olmadığını ve yine 3d ve lan desteği olmayan bir tv'nin de 2000'den fazla etmeyeceğini beyan ediyorum. Bu durumda 65 vt50 serisini almakta garip olacaktır. Kaldı ki fiyat performans diyince de vt50 nin fiyat kısmında sıkıntılı olduğuda aşikardır. Ayrıca televizyonu aileme alacağımıda yazımda belirtmişim. Yinede hatanın benden kaynaklandığını ve daha net beyanlar kullanmam gerektiğini düşünüyorum.

Bu durumda,

"Televizyonu 60 yaş üstü insanlar izleyecekler. Televizyonda sadece sd yayınlar izlenecek hd yayın sadece ve sadece maç ve belgesel zamanı kullanılacak. 46g30'e modelini hali hazırda kullandıkları içinde tutup eve ikinci televizyon olarak vt50 almaya gerek yok. Mebla sınırım 0-2000 lira arasıdır. Zaten istediğim özellikte bir tv de daha fazla bir meblağda olmayacaktır. Maksat benzer durumda olan televizyonlardan alan kullanan ve memnun olan arkadaşlar var ise onların kullandıkları modelleri öğrenmekten ibarettir."

Saygılarımla,

• quote:

Öncelikle ilgi ve alakanız için teşekkür ederim. Ancak bu mantıkla şuan için forumu kapatmak gerekir diye düşünüyorum. Aksi taktirde vt50 almak için öneriye gerek yok ki:) Sonuçta koca yazının içerisinden "bütçe sınırım" kısmını alarak yorum oluşturmak işin kolay kısmı gibime geliyor. Çünkü aynı yazıda 46 gw30'e modelini 1699 dan aldığımı ve bu televizyondan daha iyisine de gerek olmadığını ve yine 3d ve lan desteği olmayan bir tv'nin de 2000'den fazla etmeyeceğini beyan ediyorum. Bu durumda 65 vt50 serisini almakta garip olacaktır. Kaldı ki fiyat performans diyince de vt50 nin fiyat kısmında sıkıntılı olduğuda aşikardır. Ayrıca televizyonu aileme alacağımıda yazımda belirtmişim. Yinede hatanın benden kaynaklandığını ve daha net beyanlar kullanmam gerektiğini düşünüyorum.

Bu durumda,

"Televizyonu 60 yaş üstü insanlar izleyecekler. Televizyonda sadece sd yayınlar izlenecek hd yayın sadece ve sadece maç ve belgesel zamanı kullanılacak. 46g30'e modelini hali hazırda kullandıkları içinde tutup eve ikinci televizyon olarak vt50 almaya gerek yok. Mebla sınırım 0-2000 lira arasıdır. Zaten istediğim özellikte bir tv de daha fazla bir meblağda olmayacaktır. Maksat benzer durumda olan televizyonlardan alan kullanan ve memnun olan arkadaşlar var ise onların kullandıkları modelleri öğrenmekten ibarettir."

Saygılarımla,

Önce sizi üzdüysem Özür dilemek istiyorum, amacım sizi üzmek değildi bütce cümlenize hitaben yazdım, kaldıki 60 yaş üstü İnsanlar söz konusu olduğu içinde Özürümü utanarak tekrarlıyorum, bu detayıda kaçırmışım !

Vaktiniz var ise ki şuan zaten GW30 gibi iyi cihaza sahipler, beklmeniz faydanıza olur, bahsettiğiniz özelliklerde seriler Yakında Türkiyede satışa çıkar !

En basiti Panasonic S60 inanılmaz iddialı olarak geliyorlar ucuzluk bakımından, 65 inc fiyatları Türkiyede her ne kadar pahalılık olsada 3000 lira ilk giriş olacağını tahmin ediyorum, bu seri tamamen tv izleyicilerine yönelik, gereksiz ve kullanılmayacak teferruat yok !

Sharp'ın aynı şekilde bir hayli ucuz serileri olacak, Samsung ve LG kısaca bir çok firma artık pazar payı için delice bir rekabete girdiler, faydası elbetteki tüketicilerden yana olacaktır !

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AHMETSELCUK

quote:

quote:

+1 fazla söze gerek yok

Bu durumda,

Saygılarımla,

ben türkiyede olmadığım icin fiyatını net olarak bilmiyorum 50vt50 nin , ama berlinde medimarkt da 1299 euro o da ortalama 3000 e yakın oluyo evet sizin bütcenizi biraz aşıyor ama görüntü kalitesi acısından alınabilecek bir tv olduğu icin öyle yazdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.