merhaba, benim 14 yaşında işitme engelli bir kardeşim var kendisi %90 işitme engelli. Kulak cihazı ile çok şükür duyabiliyor. Şöyle düşünün; Kafaüstü kulaklığı taktığı zaman, işime cihazı ile, kulaklıktan gelen sesi algılayabiliyor. Kendisi ilerleyen zamanlarda bir umut yapay kulak ameliyatı da olabilir fakat şuan için işitme cihazı ile idare ediyor. kendisine doğtum günün de güzel bir televizyon ve kulaklık almak istiyorum. Lütfen X televizyonu al, apartat ile bağla vs demeyin. Söylediğim gibi kendisi işitme engelli. Herhangi bir problem yaşaması istemiyorum. (cızırtı,ses düşüklüğü, bağlantının kopması, kulaklığın kısa sürede pilinin bitmesi vb.) Lütfen buraya yazdığım bu kısım doğru anlaşışsın. Engelsiz bireyler bu tarz sorunları anında çözebiliyorken 14 yaşında bir çocuk için büyük bir yıkım olabiliyor (cihaz pilinin bitmesi gibi düşünün.) zira onu dünyaya bağlayan en güzel şey ufakta olsa bir ses.. Teknoloji çok gelişti, güzel bir televizyon ve kulaklık ile (kafaüstü) bir nebze mutlu olmasını istiyorum. Netflix izleyebilrsin hatta internette sörf bile yapabilsin. konunun uzmanları sizsiniz. yardımınız için teşekkür ederim. Bütçe ne diye sorarsanız, bit bütçem yok yönlendirmelerinize göre karar vereceğim. Ama yeni evlenen, ev kuran bir birey gibi 20k, 30k bütçe ayıramam. 3k,5k'da olmasın doğrusunu siz bilirsiniz teşekkür ederim. anlayışınız için şimdiden minnettarım. konuyu yanlış açtıysam özür dilerim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ircdpangea -- 12 Temmuz 2022; 20:19:45 > |
Bildirim