Şimdi Ara

Tv tavsiyesi lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi günler n11 den 11.11 de indirimle 4600 TL ye 50tu7000 Samsung sipariş vermiştim ve üründe sorun çıktı, ürünün geri iade işlemlerini başlattım. Servisin tavırları ve yaptığı işlemler yüzünden artık Samsung dan soğudum. 50inc LG almak istiyorum sorun yaşamayacagim hangi modeli tavsiye edersiniz şimdiden teşekkürler.. Bu arada bütçem 5 bin en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mali43 -- 28 Kasım 2020; 0:17:30 >

• Sorun neydi? Servisin tutumu nasıldı?
  • hrn001 H kullanıcısına yanıt
    TV yi aldım hocam n11 den. Ürün geldi kayıt açtım müşteri hizmetleri nden. Cumadan cumaya geliyormuş servis onları 1 hafta bekledim geldiler kutuyu açtılar kutuyu yeri yatırıp TV yi üstüne yatırdılar ayaklarını takip kurdular. Güncelleme falan kanal listesi yaptılar bu arada kurulum raporunu çıkarıp imzalattılar. Çıkıp gideceklerdi ben TV de ışık yansıması olduğunu dikkatlice bakmalarını söyledim ben diyince fark ettiler baktılar. Sonra işte kutuda el tutacak yerinde yırtık var gibi bahaneler uydurup siz bunu geri gönderin dediler.Sonrasinda ben işe gittim evde eşime yeni rapor çıkarıp ürünü biz açmadık kutuda yırtıklar var sıvı temas olabilir kutuda diyerek imzalatmislar kendilerini haklı cikarmakve müşteriye suç atmak için ugrasmislar resmen hala iade ile uğraşıyorum..servis rapor unu da ek e attım bakabilirsiniz.. Tv tavsiyesi lütfen

• Çok geçmiş olsun. Tr de servislerin durumu bu maalesef bir an önce kaçıp gitmek. Ben de beko tv aldım. Çocuklar çok iyi niyetli ona lafım yok ama bilgi sıfır. Adam hayatında hiç ışık sızması duymamış. Adam YouTube a yazamadım bile. O kadar uzak konudan. Beko ya iade talebinde bulundum gelip alacaklar. Gram sevmedim tv yi ama servisin yaklaşımı hep olumlu idi.
  • Philips 50pus7805.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 için TV tavsiyesi
    8 yıl önce açıldı
    65' TV tavsiyesi arkadaşlar
    4 hafta önce açıldı
    TV Tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.