Bildirim
Tv ve internet
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
15 MPS AKK siz TV+ Aile Paketi İlk 12 Ay 94,90 ₺ İkinci 12 Ay 104,90 ₺ Süper online herşey dahil
24 MPS 100 gb kota Tv bu sinema paketi 24 ay 91,90 Türk telekom 5 tl modem ücreti
Süper online nın tv kalitesi çok iyi diye duydum ama bilgim yok
Bİlgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extinct -- 22 Temmuz 2018; 12:13:1 > -
bir cevabı çok görmeyin lütfen -
bi internet al bi de filbox falan al iptv. iyi bi modemin arayüzünden iptv ayarla ver tvye. -
hiç ip tv kullanmadım bilgim yok o yüzden şifreli kanallar ve sinema kanalları belgeseller var mı bol miktarda -
pompa kanalları mı kastediyon var pompa kanalları -
ya ne pompası kardeş ergen miyiz biz belgesel sinema gibi şifreli kanallar -
tamam belgeseldir belgesel tabi o da bi çeşit. -
Kişi kendinden bilir işi.
Konumuz bu değil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tv+ ta iptv sonuçta ama güzel yönü ekstra hız tanımlıyorlarmış yani bant genişliğinden yemiyor interneti tam hızda kullanabiliyorsun
Diğer firmalarda böyle değil diye biliyorum mesela tivibu da sırf bu problemden dolayı tivibu almadım -
hangi paketi kullanıyorsunuz ? -
Telekom 100 mbps 200gb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hangi servis sağlayıcıdan aldınız hizmeti? Bende tv + internet paketi arıyorum. Tavsiye ettiğiniz bir paket var mıdır? Evimde kablo net de mevcut. -
Kablo net olsa fiyatından dolayı tercih ederdim galiba.
Hala bir satın alma gerçekleştiremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X