Arkadaşlar merhabalar. 2.500 tl bütçe ile televizyon alacağım. marka ve modeller hakkında bir bilgim yok. 1) sony 2) samsung arasında kararsız kaldım. Samsung da bu fiyata Sony'den daha kapsamlı gibi duruyor. Tekrar ediyorum Hiçbir bilgi sahibi değilim ve yardımlarınızı bekliyorum.
Kullanım amacım, evladımız yattıktan sonra film izlemek ve kızım yemek yerken internetten veya televizyondan çizgi film izlemektir. Bunun dışında herhangi bir izleme amacımız yok.
Gün iöçerisinde büyük bir mağazaya gittim. samsunun aşağıdaki modelini 2.300 TL'ye bırakıyor. Yanında samsung kalvye + 2 adet gözlük veriyorlar. 1) SAMSUNG UE48H6410ASXTK 48 inç 122 cm Ekran 3D Full HD SMART LED TV Beyaz (http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/SAMSUNG-UE48H6410ASXTK-48-in%C3%A7-122-cm-Ekran-3D-Full-HD-SMART-LED-TV-Beyaz,103452,465025,1272685.html?langId=-14) acaba ürün nasıl bir üründür? tek dez avantajı kasası beyaz olmasıdır diye düşünüyorum. 2) SAMSUNG UE48H6500 SMART FHD 3D 2xDVB-S LED LCD TV+2 Gözlük bu üründe 2.500 tl
bu iki ürün veya alternatif tavsiye edebileceğiniz başka bir ürün varmıdır? yardımcı olursanız çok memnun olurum. Teşekkür ederim.
+WebOS Smart ( En hızlı ve kullanımı en kolay smart )
+IPS Panel en son paneldir normal televizyonlara göre daha canlıdır ve sağdan soldan bakıldığındada görüntü aynı kalır renk değiştirmez.
+Virtual Surround Plus Ses Teknolojisi ( 12W+12W Hoparlör )
+Titreşimsiz Cinema 3D ( En iyi 3D LG' de)
+Triple XD Engine ( 3 görüntü motoruna sahip )
+2D' den 3D' ye Dönüştürme Özelliği
+Dahili HD Uydu alıcısı
+Dahili Wifi'si ile Miracast, DLNA, Smart Share gibi bütün bağlantı programlarına uyumlu telefonunla ve bilgisayarınla her türlü bağlantı kurabileceğin bir tv
+İnce kenarları ve metal alt gövdesiyle çok şık bir tv
+Ekstra görüntü - ses modları , zengin menüsü ile aynı zamanda keyif duyabileceğiniz bir multimedya aleti
+3xHDMI , 3x USB2.0 ile her türlü cihazını bağla, TV , PS4 , Bilgisayar üçünüde bağlayıp saniyesinde aralarında geçiş yapabilirsin, 1 TB' lik harddiskini direk takıp filmini, resmini içinden direk görüntüleyebilirsin.
+Desteklediği film ve ses formatı çokluğu sebebiyle bu konuda rakibi yoktur. AC3(Dolby Digital), EAC3(DDP), AAC, AAC HE, MPEG-1 Layer I&II, MP3, PCM, DTS