Bildirim
Tv yavaşca kendi kendine kapanıyor?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Kondansatör. -
O ne -
Güzeldi "O ne",quote:
Orijinalden alıntı: eozgorrrr
O ne
sen tekrar servisi çağır :) -
Kardeşim 1 günlük tv bunu neden yaptı merak ettim. Servis gelicek zaten de eğer kusuru bende bulursa isin peşini birakmam. -
kusuru kondansatör :)quote:
Orijinalden alıntı: eozgorrrr
Kardeşim 1 günlük tv bunu neden yaptı merak ettim. Servis gelicek zaten de eğer kusuru bende bulursa isin peşini birakmam.
Parlaklığı veren arka plakanın aydınlatmasında frekans bozulması var. Çatlak, kendini kaybeden, yük tutmayan bir kondansatör var. Anladıysan başını salla, ben buradan görürüm :) -
Şuan sallıyorum hayal et -
-
Teknik servis geldi. Yarin gelip bi yazılım atalim bakalim dedi. Yazilimla alakasi olduğunu hic sanmıyorum da neyse. Yazilim olmazsa anakart degistircez dedi. O da olmazsa değişim dedi -
quote:
Orijinalden alıntı: erdiozgor
Teknik servis geldi. Yarin gelip bi yazılım atalim bakalim dedi. Yazilimla alakasi olduğunu hic sanmıyorum da neyse. Yazilim olmazsa anakart degistircez dedi. O da olmazsa değişim dedi
Teknik servisler genelde tek parça kondansatör veya herhangi bir parça değişimi yapmıyor büyük ihtimalle anakart değiştirir sorunun çözülür -
Para iadese istedim. 3800 tl. Gidicem samsung ku7000 alicam pesin para -
quote:
Para iadese istedim. 3800 tl. Gidicem samsung ku7000 alicam pesin para
Tercih sizindir firma gerekli işlemleri yapmak zorunda zaten iyi akşamlar -
İade kabul edilei zaten vericekler parayi. Sizce bu cihazdan samsung KU7000 e gecmek mantikli midir -
quote:
İade kabul edilei zaten vericekler parayi. Sizce bu cihazdan samsung KU7000 e gecmek mantikli midir
İki model hakkındada bilgim yok araştırmadım fakat Samsung bir panel üreticisi ve ciddi derece iyi panalleri var ekran deneyimi gayet başarılıdır bunun yanında aynı durum Lg içinde geçerli marka olarak Samsung almak mantıklı olabilir fakat özellik performans gibi konularıda araştırabilirsiniz. -
Suan ki cihazim 4100 tl. Samsung ise 3300 tl. Arcelik daha iyi diye düşünmüyor degilim açıkcası -
quote:
Suan ki cihazim 4100 tl. Samsung ise 3300 tl. Arcelik daha iyi diye düşünmüyor degilim açıkcası
Biraz öncede belirttiğim gibi arçelikte birkaç farklı özellik olabilir senin baktığın modelde birkaç özellik eksik veya örnek verecek olursak internet hızı çekirdeğinden dolayı daha yavas olabilir vb farklılıklar olabilir ama dediğim gibi araştırmadım bu sadece şahsi olarak öngörülen bir fikir internetten özelliklerine bakıp fiyat seviyesine bakarak karşılaştırma yapabilirsiniz 4000 tl seviyesine cıkıldığında Samsung gibi bir markanın tvlerinin arçelik gibi bir markaya göre çok daha iyi ve performanslı olacağı kanaatindeyim. -
Yanlız benim bütçem 3000 tl. -
quote:
Yanlız benim bütçem 3000 tl.
Elimdeki cihaz 4100 tl diyince bende o fiyata aldınız ve geri iadeyi bu fiyat üzerinden düşündüm.Eğer elinizdeki cihaz 4100 tl ise 3000 tllik bir modelden daha performanslıdır demek doğru olur arada ciddi bir fiyat farkı var çünkü yinede tercih sizin.Farklı markalarada göz gezdirebilir elinizdeki modelin aynısının yenisi ile değişiminide isteyebilirsiniz. -
Peki siz bi karşılaştırsanız? Bana soylermisiniz hangisi daha iyi. Sizden ricam olsa..
Suan elimdeki para iadesi istedigim cihaz; arcelik A55L 9683 5S
Almak istediğim model; samsung 55inc KU7000 -
quote:
Peki siz bi karşılaştırsanız? Bana soylermisiniz hangisi daha iyi. Sizden ricam olsa..
Suan elimdeki para iadesi istedigim cihaz; arcelik A55L 9683 5S
Almak istediğim model; samsung 55inc KU7000
Peki mobilde olduğum için bi 10-15 dk sürebilir gerekli karşılaştırmayı yapayım
Benzer içerikler
- elektrikli şofben şalter attırıyor
- topraklama olmayan eve topraklama nasıl yapılır
- audio görüntülü diafon mavi ekran arızası
- akü şarj etme ücreti
- 2 tuşlu kumanda resetleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X