Şimdi Ara

TV YE 5+1 NASIL BAĞLANIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung led tv dsmart ile beraber hdmi1 girişinden sorunsuz kullanıyorum hdmi2 girişindende philips dvd ile bağlantılı 5+1 hoparlör sistemini dvd izlerken sorunsuz kullanıyorum,5+1 hoparlör sistemini tv izlerkende dinlemek istiyorum bunu nasıl yapabilirim acaba ? Bağlantılarını aşağıda ekledim

SAMSUNG LED TV BAĞLANTILARI

D SMART BAĞLANTILARI

PHILIPS DVD 5+1 BAĞLANTILARI
     TV YE 5+1 NASIL BAĞLANIR ? TV YE 5+1 NASIL BAĞLANIR ? TV YE 5+1 NASIL BAĞLANIR ?

• seffaf1 S kullanıcısına yanıt
    Tv arkasında optical audio out çıkışı vardır,, sizin resmini çektiğiniz bölge skart girişi-anten girişi ve video girişleri, bize çıkışlazım..
    Ses sistemi arkasında dijital optik audio in girişi olması gerekiyor,,, araya optik kablo ile bağlantı yapabilirsiniz..
    sessistemi ve tv hdmi girişlerinden birisinde HDMI-ARC ifadesi varsa, sağdece tek hdmi kablo ile alış-veriş yapabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Tv arkasında optical audio out çıkışı vardır,, sizin resmini çektiğiniz bölge skart girişi-anten girişi ve video girişleri, bize çıkışlazım..
    Ses sistemi arkasında dijital optik audio in girişi olması gerekiyor,,, araya optik kablo ile bağlantı yapabilirsiniz..
    sessistemi ve tv hdmi girişlerinden birisinde HDMI-ARC ifadesi varsa, sağdece tek hdmi kablo ile alış-veriş yapabilirsiniz..

tvde optic çıkış varda dvdde yok 5+1 direk dvdye 6 ayrı kablo ile bağlı bu yüzden direk tvye bağlayamıyorum dvd üzerinden bağlantı yapmam lazım optic çıkış yok nasıl bağlantı yapabilirim ?
    Dvd de, Audio in veya Aux in olarak,, kirmizi beyaz giris varsa,,, bir ucu RCA diger ucu 3.5mm kulaklik jakli kablo ile Tvnizin kulaklik cikisindan ses alabilirsiniz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emin-Firtina

Dvd de, Audio in veya Aux in olarak,, kirmizi beyaz giris varsa,,, bir ucu RCA diger ucu 3.5mm kulaklik jakli kablo ile Tvnizin kulaklik cikisindan ses alabilirsiniz..

var audio in resimdede gözüküyor fakat kulaklık çıkışı yok tvde :(
    Tv nin sagina soluna arkasina detayli bakin,, kulaklik cikisi yoksa iki tarafi RCA kablo ile dsmartin RL audio cikisina baglayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emin-Firtina kullanıcısına yanıt
    dsmartin audio çıkışından ikili rca kablo ile tvye bağladım birşey değişmedi sonra dvdnin audio in girişine bağladım gene birşey yok malesef
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5+1 Nasıl Bağlanır
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    dsmartın audio çıkışından 2 lirca kablo ile sessistemine bağlayınca ses gelmesi gerekir. sağdece dsmartın sesinisonuna kadar açın,,, bağlı olan jakın ucuna evdeki herhangibir kulaklık ucunu temas ettirin, ses duymalısınız..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.