Şimdi Ara

TV'ye Görüntü Aktarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şöyle bir sistem kurmayı istiyorum. Çalıştığım yerde 5 TV var ve alan yüzlerce m2 yayılmış bir durumda olduğundan hepsinde mini PC bağlı. Ufak bir program var ve burda bazı bilgiler istatistikler dönüyor. Bu şuan 5 ama ileride belki de 10 ekrana yansıtmamız gerekecek.

Benim sorum tek bir PC çalışacak, bütün ekranlara aynı görüntü gidecek ama VGA yada HDMI çoklayıcı gibi bir yöntemle değil. Bunu kablosuz olarak yansıtamaz mıyız? Malum alan çok geniş ve 100m kablo ile uğraşılmaz... Kısacası kablosuz çoklu ekran yansıtma yapmak istiyorum.

Bu sistemi nasıl kurarız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdem552 -- 27 Şubat 2019; 15:7:24 >

• Arkadaşlar fikri olan var mı?
  • merhaba, konu ile direk bir bilgim olmamakla beraber, kullandığınız tüm televizyonların yeni nesil akıllı olduğunu ve hepsinin miracast, DLNA veya diğer kablosuz görüntü paylaşım protokollerini desteklediğini varsayarsak, bu durumda sizin ana bilgisayarınıza özel bir miracast veya DLNA programı yaptırmanız veya mevcut bir programı isteğinize uyacak şekilde çok fazla cihaza tek kaynaktan görüntü ve ses paylaşımına uygun hale getirtmekte yatıyor, bunun için bu konularda tecrübeli bir yazılımıcı programcı bir arkadaşınızdan yardım alabilirsiniz, eğer windows işletim sistemi kullanma zorunluluğunuz yoksa, linux tabanlı bilgisayar işletim sistemlerinde bu amacınıza yönelik ücretsiz programcıklar bulabileceğinizi düşünüyorum veya en azında program modifikasyonu için çok yüksek bedeller ödemezsiniz windows gibi.
  • Özel bir programda olabilir evet.

Peki bunu sağlayıp kablosuz yayın yapacak ve tüm televizyonların bağlanmasını sağlayacak bir cihaz biliyor musunuz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.