LG tv'nin 2 adet usb girişi var biri yanda biri arkasında. Tv duvara takılı olduğu için arkadakini kullanamıyorum. Eskilerden kalma 4lü bir usb hub vardı onu taktım çalıştı. 2 adet flash bellek sorunsuz kullanabiliyorum ama .... 4K video indirdim.Flash belleği direk tvye taktığımda sorunsuz gösteriyor ama usb huba taktığım zaman dona dona sanki online izliyormuşum gibi oluyor.
Kullansam sorunu çözermiyim. İkisininde veri aktarımı 480 Mbps ve Her Port 500 mA destekliyor. Harici adaptör taksam dark modele bir faydası olur mu.
Konu hakkında bilgi paylaşımı yaparsanız bana ve ihtiyacı olanlara faydalı olacaktır.
480Mbps demek 60 MB/s demek. Ki bu da usb 2.0 standardının desteklediği teorik maksimum veri iletim hızı. Eğer kullandığınız usb hub çok eskiyse, usb 1.1 standardını destekliyorsa 4k film izlerken donma yapması normal.Onun haricinde yeni hub almanın size fayda sağlayacağını sanmıyorum. Ekstra güç ihtiyacınız yok. Flash bellek zaten çalışıyor. Harici disk takmadığınız sürece ekstra güç beslemeli bir hub kullanmanıza gerek yok. Size tavsiyem hub kullanmanız değil de var olan portları uzatma kablosuyla erişebileceğiniz bir yere getirmeniz olacaktır. 2 usb yeterli gelecektir diye düşünüyorum.
zwanzig
kullanıcısına yanıt
Dediğini yaptım çok güzel oldu üstad. Benim aklıma gelmemişti uzatma, teşekkürler
Ben ed tam bunu yazmak için girdim var olan portları uzatma kablosuyla erişebileceğiniz bir yere getirmeniz olacaktır. Benim TV ler de duvara yakın USB lere 30 cm lik uzatma taktım Lazım olduğunda onlara takıyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme