Şimdi Ara

Tvden projeksiyona Goruntu Aktarimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
13.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İs yerindeki Projeksiyon Scart coklayiciyla Beraber Takilinca Sonuk Gosteriyor. Ama tek takinca cok net. Bende lcd lerden goruntu aktarabilirmiyim diye dusundum bi an. Samsung le serisi lcd tvler var ve S-Video ( Sari Kablo (: ) ile prijeksiyona goruntu aktarmak istiyorum bu mumkunmudur.

Tesekkurler

• Yapay Zekanın Yanıtı

Televizyondan Projektöre Görüntü Aktarımı: Kapsamlı Bir Kılavuz

Televizyonunuzu projektöre bağlayarak geniş ekranda ve etkileyici bir şekilde film, dizi ve diğer içeriklerin keyfini çıkarabilirsiniz. Televizyondan projeksiyona görüntü aktarma işlemi oldukça basittir ve birkaç temel adımda başarılabilir.

Adımlar:

1. Televizyon ve Projektörün Bağlantı Noktalarını Kontrol Et: Televizyonunuzda ve projektörünüzde HDMI, DisplayPort veya VGA gibi uyumlu bağlantı noktaları olup olmadığını kontrol edin.

2. Uygun Kabloyu Seç: Televizyonunuzun ve projektörünüzün bağlantı noktalarına uygun bir kablo seçin. Örneğin, HDMI bağlantıları için HDMI kablosu, DisplayPort bağlantıları için DisplayPort kablosu gerekir.

3. Cihazları Bağla: Kabloyu televizyonunuzun ve projektörünüzün ilgili bağlantı noktalarına takın.

4. Projektörün Kaynak Girişini Seç: Projektörünüzü açın ve televizyonunuzdan gelen görüntü sinyalini almak için doğru kaynak girişini (HDMI, DisplayPort veya VGA) seçin.

5. Televizyonun Çıkış Ayarlarını Yapılandır: Televizyonunuzun ayarlarında, görüntü çıkışını projektörünüze yansıtacak şekilde yapılandırın. Genellikle "Dış Kaynak" veya "Ekran Yansıtma" seçeneklerini bulabilirsiniz.

6. Eşleştirmeyi Tamamla: Televizyonunuzun ve projektörünüzün eşleştirilmesi genellikle otomatik olarak tamamlanır. Ancak bazı durumlarda, projektörünüzün uzaktan kumandasını kullanarak cihazları manuel olarak eşleştirmeniz gerekebilir.

İpuçları:

• En iyi görüntü kalitesi için yüksek hızlı bir kablo kullanın.
    • Cihazları bağlamadan önce hem televizyonunuzu hem de projektörünüzü kapatın.
    • Görüntü aktarımında sorun yaşıyorsanız, kablo bağlantılarını kontrol edin ve gerekirse değiştirin.
    • Ses sisteminizi de projektöre bağlayarak sinematik bir deneyim yaratabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek, televizyonunuzdan projektörünüze kolayca görüntü aktarabilir ve evinizin konforunda büyük ekran eğlencesinin keyfini çıkarabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Projeksiyonda ne girişleriniz var acaba?,Tv de ne girişleriniz var?,tvye nasıl aktarıyorsunuz?,hangi cihazdan aktarıyorsunuz uydu mu?,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 12 Eylül 2011; 12:47:42 >
  • kaliteli bir kablo ile denenebilir yada tahminim uydu alıcısını aktarıyorsunuz gibi geldi bana tv rf çıkışından tunerden tvlere compozit videoyuda yine tos jakla alın derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omorfi -- 12 Eylül 2011; 11:29:00 >
  • tv 32c550 her türlü giriş var ve digiturkten 3 scartla görüntü alıyorum.
    projeksiyon EPSON EB-X6 ve malesef sadece yakınındaki tvden bağlantı kurabilme sansım var.
  • benim şöyle bi düşüncem var. projeksiyondaki video girişinden ( SARI JAK ) ile Tv Nin Gene Sarı Girişine Bağlantı Yapsam Olurmu Acaba?
  • Araya tvyi sokmadan direk dijiturk ten alabilirseniz iş daha kolay halleolur gibime geliyor,tvden almak istiyorsanız tvde ne "çıkış(output)" lar var ona göre bakmak lazım,oda genellikle olmuyor sadece "giriş(input)" oluyor,digitürkte scart hariç cıkışlar var?,

Teorik olarak scartın 19.pininde kompozit çıkışı var bunun sayesinde tvden görüntü aktarımı olabilir ama hiç denedim,belki günümüzdeki modellerinde olmayabilir.Başka çıkış konusunda bilgim yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnemyTerritory -- 13 Eylül 2011; 4:14:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Digitürkten projeksiyona
    4 ay önce açıldı
    TV Sesini amfiye aktaramıyorum
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

Araya tvyi sokmadan direk dijiturk ten alabilirseniz iş daha kolay halleolur gibime geliyor,tvden almak istiyorsanız tvde ne "çıkış(output)" lar var ona göre bakmak lazım,oda genellikle olmuyor sadece "giriş(input)" oluyor,digitürkte scart hariç cıkışlar var?,

Teorik olarak scartın 19.pininde kompozit çıkışı var bunun sayesinde tvden görüntü aktarımı olabilir ama hiç denedim,belki günümüzdeki modellerinde olmayabilir.Başka çıkış konusunda bilgim yok.

Onceden digiturk cihazinin arkasindaki sari girisden direk projeksiyona goruntu aliyodum. Scartta ise coklayici baglayip tvlere dagitiyodum. Ama digiturk bu sene hd cihaz verdi. Arkasinda hdmi ve scart var sadece. Ve projeksiyonu coklayiciya baglarsam rengi karanlik gosteriyor. Baska bi coklayici aldim sonuc gene ayni. Ne alaka anlayamadim. Hdmi dan donusturucu yardimi alayim dedim oda imkansiz gibi bise bulamadim zatenn. Caresizim yani ;)

• Çoklayıcı ile projeksiyona bağlarsan scarttan muhtemelen sd izlersin,sadece hdmi hd destek veriyor yazdıkların arasında,projeksiyonda hd izlemek yaş yani,Dediğin gibi sanırım yolu yok bu işin,
  • Benim tek derdim tvdeki goruntuyu perdeye yansitmak kalite umrumda degil ama cozum bulamadm
  • baska bir fikri olan yok sanırım
  • tvyi hdmi ile bağlayıp projeksiyonu scart ile bağlasanız?,yinede olmuyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.