Şimdi Ara

TVS APACHE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
44.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evt arkadaşlar şmdi.3 motoru ele alalım
    honda cbf150
    yamaha ybr 125
    ve apache

*hız için incelersek
    apache dier iki motoruda açıkara farkla geçiyor.
    *görünüş bakımından
    bnce yine apache(kişiye göre değişir)
    *sağlamlık bkımından
    ybr depodan kaybediyor ybr yere düştümü depo içine giriyor.
    cbf ve apachde bole bir sorununuz olmaz.gayet sağlam
    *uzun yol bakımından incelersek.
    ybr belli bir süre sonra boğulmaya bşlıyor 300km sürekli durmadan gidemezsiniz.
    ama cbf ve apachede bole bir sorun çkması imkansız.
    *vibrasyon bkımndan incelersek
    ybr de titreme 0
    cbf titreme 0
    apachde 1. viteste 6000 devirden sonra biraz titreme yapıyor ama 5 ileri olduğu içn uzn yolda bole bir sorununuz yok...
    *yol tutuşu
    cbf yüksek hızda biraz sarsıyor.
    ybr ve apachde bole bir sorun yok.
    *denge.
    ybr ve cbf le teker ypınca düz gitmek kolay
    apachde herkez teker yapamaz direksiyon biraz onde kaldığı için ön lastikte denge sorunu oluyor.ama biraz kasarsanız sizde teker yparsınız.dikkat edin ters gelmeyinde
    geçen gün apachyi denedm.
    4 vites 130 ypıyor 5. vitese attğnzda rüzgar arkadan gelirse 145 görüyor.
    ama rüzgar karşıdan esiyosa 130 daa kitleniyor.

ybrle en fzla 110 yptm
    cbfle en fzla 120 yptm.

ama alıcaksanız bnce apacheden vazgeçmeyin.
    kimi tvs diye almıyor ama bilmiyolar ki üstündeki motor suziki.
    ztn dünynın en hızlı fbrika çkşlı motoruda suzikiye aittir.

apachnin gri krmızı mavi ve siyah renkleri mevcuttur.
    alıcaksanız siyahın güzelliğine kanmayın çok toz tutuyor gri en güzeli.
    aldığınızda arka dişlinin 2 diş küçüğünü taktırırsanız.
    0-100 km 9 snde fln çıkarsınız.

ayrıca bu birazck modifiyeli bir apache videosudur. modifiye dedğim ön dişli büyük arka dişli küçük ve 80ytllik bir egzentrik war sadece bu.500ytl harcadığınızda neler ypar onuda siz düşünün!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UJR_i40BRuA&mode=related&search=

• quote:

Orjinalden alıntı: konan17

evt arkadaşlar şmdi.3 motoru ele alalım
    honda cbf150
    yamaha ybr 125
    ve apache

*hız için incelersek
    apache dier iki motoruda açıkara farkla geçiyor.
    *görünüş bakımından
    bnce yine apache(kişiye göre değişir)
    *sağlamlık bkımından
    ybr depodan kaybediyor ybr yere düştümü depo içine giriyor.
    cbf ve apachde bole bir sorununuz olmaz.gayet sağlam
    *uzun yol bakımından incelersek.
    ybr belli bir süre sonra boğulmaya bşlıyor 300km sürekli durmadan gidemezsiniz.
    ama cbf ve apachede bole bir sorun çkması imkansız.
    *vibrasyon bkımndan incelersek
    ybr de titreme 0
    cbf titreme 0
    apachde 1. viteste 6000 devirden sonra biraz titreme yapıyor ama 5 ileri olduğu içn uzn yolda bole bir sorununuz yok...
    *yol tutuşu
    cbf yüksek hızda biraz sarsıyor.
    ybr ve apachde bole bir sorun yok.
    *denge.
    ybr ve cbf le teker ypınca düz gitmek kolay
    apachde herkez teker yapamaz direksiyon biraz onde kaldığı için ön lastikte denge sorunu oluyor.ama biraz kasarsanız sizde teker yparsınız.dikkat edin ters gelmeyinde
    geçen gün apachyi denedm.
    4 vites 130 ypıyor 5. vitese attğnzda rüzgar arkadan gelirse 145 görüyor.
    ama rüzgar karşıdan esiyosa 130 daa kitleniyor.

ybrle en fzla 110 yptm
    cbfle en fzla 120 yptm.

ama alıcaksanız bnce apacheden vazgeçmeyin.
    kimi tvs diye almıyor ama bilmiyolar ki üstündeki motor suziki.
    ztn dünynın en hızlı fbrika çkşlı motoruda suzikiye aittir.

apachnin gri krmızı mavi ve siyah renkleri mevcuttur.
    alıcaksanız siyahın güzelliğine kanmayın çok toz tutuyor gri en güzeli.
    aldığınızda arka dişlinin 2 diş küçüğünü taktırırsanız.
    0-100 km 9 snde fln çıkarsınız.

ayrıca bu birazck modifiyeli bir apache videosudur. modifiye dedğim ön dişli büyük arka dişli küçük ve 80ytllik bir egzentrik war sadece bu.500ytl harcadığınızda neler ypar onuda siz düşünün!!!

http://www.youtube.com/watch?v=UJR_i40BRuA&mode=related&search=

ZİYAA

• bgün youtube da honda titan 150 yazdım karşılaştığım motor 150 cc likte ama tuhaf oan ibre 180 göteriyo ve 170 yapıyo inanmadım önce ama tüm videolrı izledim mağzım açık kaldı herhalde türkiyede yok o modeli sanırım olsa ortalığn tozunu alırdı
  • dediğn motoru dha once hiç duymadm ama o cc de bir motorun o hıza ulaşması imkansız değil.2zamanlı 125cc race motor olan ve 200 yapan bir sürü motor war.snn ddğnde 2 zamanlıdır blki
  • Bende apache'yi test ettim motor gayet seri ve güzel hız testi yaptm motor düzde(rüzgar arkada) 115km/h ye rahat ulaştı biraz zorlayınca düzde 130 yaptı yokuştada 140 yapıyo zati
  • quote:

Orjinalden alıntı: izzet222

Bende apache'yi test ettim motor gayet seri ve güzel hız testi yaptm motor düzde(rüzgar arkada) 115km/h ye rahat ulaştı biraz zorlayınca düzde 130 yaptı yokuştada 140 yapıyo zati

hoca rüyandamı ? (şaka şaka ama bana imkansız gibi geldi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fetih

2.el olacaksa kesinlikle ybr seçmelisin. 2.elleri 1750-2.500 ytl arası.

niye 2. elde ybr yi tavsiye ettiniz abi?
  • ybr nin apacheden mekanik olarak bi fazlası yok apachenin tek dezavantajı servis ve yedek parça bu yüzden 2.el de ybr yok satıyo apacheyi alacaksanız muhtemelen ilk ve son sahibi olacaksınız
  • ya bu apache rtr 160 nedir ne değildir bi bilen yokmu yaaa
  • apache dediğiniz motoru ben kullanıyorum size söylemek istediğim şey hem hindistan hemde üstünde suziki motoru var ben bu motoru çok araştırdım yurdışı siteler bile baktım 13.5 beygir performans motor var üzerinde eğer apache,ybr,honda mı diye soracak olursanız apache derim çünkü performansı çok iyi honda dan çok farklı cbf 150 onun kadar performans sı yok.
  • arkadaşlar viked motor nedir bilen var mı? tvs rtr 160 da viked motor olacakmış?
  • Evet Arkadaslar Bende Kullandım Benim Arkadasimda Var Cok Konforlu Ve Cok Güçlü Hondaya Falanda Bindim Ama TVS Gercekten Cok İyi Tavsiye Ederim Ve Jinx Arkadasin Dediği Gibi Hindistan Malı !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanters01 -- 27 Mayıs 2008; 19:37:57 >
  • Geçen gün memlekete gittim benim ybr ile tanıdıgım biri apache almış sıfır ver bineyim dedim şöyle 5 km kadar yol gittim motor acayip titriyor apacheyi alan kişidede daha önceden ybr vardı onu satıp apache almış neyse geri geldim adam bana ver senin ybr,yi al bunu dedi hiç üstüne para falan istemiyor motor sıfır daha 1 haftalık benimki alalı 7 ay oldu olmaz dedim ben bununla 100 km yol gitsem k..ım başım tutmaz dedim adam sen motordan anlıyorsun senle işim olmaz dedi

Apache güzel motor ama şu titreşim olayını bi halletselermiş daha güzel olacak
  • Yok Bu Motorlarda Vibrasyon Yok Ben Bizzat Kullandım !!!
  • merhaba arkadaşlar ben bursa oturuyorum dün motorumu 2008 model yapmaya karar verdim ve yıldırım motora gittim benim motorum 2006 apache bunun için firmayı aradım 2008 model sadece bursa yıldırım motorda varmış bende gittim o arada istanbuldan iki arkadaş geldi motorun birisi suziki GSR 600 diğeri ise TVS APACHE 150 di ve dayanamadım sordum GSR 600 ile rahat peşpeşe 140 km süratle geldiğini söyledi onun motoru 2007 benim motorum 2006 caba 2008 alsam nasıl olur diye düşünüyorum benim motor 130 yapıyor herhalde motoru iyi açamadım o motoru devamlı uzun yolda kullanmış , herhalde onun için motoru iyi açmış motor uzun yolda daha mı iyi açılır ben şuanda memnunum 2008 alıp uzun yola çıkmayı düşünüyorumsiz ne dersiniz.
  • ARKADAŞLAR ESKİDEN BİLİYORSUNUZ HİNDİSTAN JAPON SÖMÜRGESİ ALTINDA İDİ VE HİNDİSTAN DA FABRİKALAR KURDUTÜM İŞ SEKTÖRLERİNDE VE BİRKAÇ YIL SÖMÜRGE ALTINDA KALDI BU ARADA İSE HİNDİSTAN HALKINA KENDİ TEKNOLOJİ ÖĞRETTİLER VE BELİRLİ SÜRE SONRA SÖMÜRGEDEN ÇIKTILAR VE HİNDİSTAN KENDİ İMALATA GEÇTİ AMA SADECE SÜZİKİ FİRMASI KULLANIMINA DEVAM EDİLDİ BİLMİYORUM BİLİYORMUSUNUZ ESKİ HONDA KİNETİKLER HİNDİSTANDI VE HAYLA 90 MODEL HONDA KİNETİK GEZİYOR ANLIYACAĞINIZ MOTRLAR SAĞLAM TVS PET DE SAĞLAM HEPSİ AYNI FABRİKA BİRDE 2006 DA APACHE TASARI ÖDÜLÜ ALDI BİLDİĞİNİZ HANGİ MARKADA BU ÖDÜL ALINDI YBR OLSUN HONDA OLSUN BOYLARIUZUN TVS DAHA KISA VE MAKASA VE VİRAJA GİRDİĞİNİZ KORMANIZA HİÇ GEREK YOK AYNI ZAMANDA LASTİKLERİ OKADAR KALİTELİKİ EN UFAK SERT KALKIŞTA MAKİNA TEKERE GELİYOR İLK ALDIĞIMDA AZKALSIN MOTORU KAFAMA YİYİYORDUM O YÜZDEN ALDIĞINIZDADİKKATLİ OLUN
  • güzel makina ama 160cc liği çıkacaksa millet neden 150ccliğini alsınki
  • Bu motorda vibrasyon vardır arkadaşlar
  • Hayır Yoktur Bizzat Ben Kendim Kullandım Lütfen Arkadaşlara Yanlış Bilgi Vermeyelim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.