Şimdi Ara

TVS APACHE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
44.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EVET ARKADAŞLAR BU KONUYA Bİ SON VERELİM BEN SİZE APACHENİN VERİLERİNİ VERİYİM 4.000KM YAPTIM APACHELE...

7-8 BİN DEVİRDEN SONRA VİBRASYON VAR O DOĞRU AMA DİYER ÇİN MALLARI KADAR ÇOK RAHATSIZ EDİCEK KADAR DEĞİL...
    İLK ALDIM 115 GEÇMEDİ 2 KİŞİ DİŞLİ KÜÇÜLTTÜM RAMPADAN SALLADIM 150 YAPTIM 2-3 KEZ DAHA SONRA UZUN YOLDA 2 KİŞİ DİREK 140 YAPMAYA BAŞLADI RÜZGARA KARŞI 120 ÖLDÜRMÜYO.. 135KM HIZDAN SONRA VİBRASYON OLMAYA BAŞLIYO..
    YAKIT KONUSU SABİT HIZLA 90KM 5. VİTESTE YAKLAŞIK 100-110 BİN ARASI YAKIYOR. YÜKSEK DEVİRDE 130-140 BİNE ÇIKIYOR.
    YOLDA YBR CBF FLN YALAN OLUYOR ARKADAŞLAR.SADECE HONDA CBR ZORLUYOR.CBR APACHENİN RÜZGARINDAN GELDİĞİ ZAMAN 140 KM HIZA ULAŞANA KADAR PEŞ PEŞE GİDİYOR DAHA SONRA APACHE YAVAŞ YAVAŞ UZUYO..
    PARÇALARI HONDA VE YAMAHADAN KAT VE KAT DAHA UCUZ ÖN KAFA ÇATLADI BENİM FAR KM GÖSTERGELERİ ÖNDEKİ PLASTİK HER ŞEY TAKMA DAHİL 110YTL YBR NİN SADECE ÖN FAR CAMI 100 YTL.
    YBR VE CBF İN 2. VİTESTE ÇIKTIĞI RAMPAYI APACHE 3. VİTESTE ÇOKK RAHAT ÇIKAR O KADAR ÇEKİŞİ GÜÇLÜ.. APACHEDEN HİÇ BU KADAR PARFORMANS BEKLEMEZDİM AMA ADAMLAR YAPMIŞ...
    BU ARADA YURT DIŞINDA BİR ARKIM OTURUYOR ORDA BENDEN DUYDU VE RTR 160 ALDI KEŞKE 150 ALSADM DİYO ŞİMDİ İBRELERİ FLN DJİTALMİŞ AMA 125 Yİ ZOR GÖRÜYORUM TEK KİŞİ DİYOR.

APACHE MOTORA YENİ BİNMEYE BAŞLAYANLAR.YBR VE CBF İ SOLLAMAK İSTEYENLER VE UZUN YOLA GİDİCEM DİYENLER İÇİN İDEAL BİR MOTORR.AMA SAKIN TEKER YAPMAYI DENEMEYİN DREKSİYON GÖVDEDEN BİRAZ BAĞIMSIZ OLDUĞU İÇİN DENGE PROBLEMİ OLUYOR.

UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR...

BU ARADA ARKADAŞLAR VARSA HONDASINA YAMAHASINA GÜVENEN BİRİ. 400MT DE 50MT AVANS VERİCEM ONA...İSTERSE 2 KİŞİDE BİNERİM....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi konan17 -- 7 Eylül 2008; 3:40:39 >

• Aynen Katılıyorum !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanters01 -- 15 Eylül 2008; 23:27:48 >
  • Apachenin yeni fiyatı: Anahtar teslim 4.296 TL. dir.

hayırlısı bakalım. bende de var apache. şuan 7000 kmde
  • quote:

Orjinalden alıntı: DagustuN

Apachenin yeni fiyatı: Anahtar teslim 4.296 TL. dir.

hayırlısı bakalım. bende de var apache. şuan 7000 kmde

fiyatlar tavan yapmış kar kış dinlemiyor adamlar
    bu arada md deki dagustun senmisin?
  • 2009 modellerde vibrasyon azaldı deniyor, alıp deneyen var mı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amdfanatic

2009 modellerde vibrasyon azaldı deniyor, alıp deneyen var mı acaba ?

Türkiyede yokki alıp deneyelim ( tvs apache 160 )
  • Apache diyince aklıma yolda yürüyen insan kılığındaki yaratıklar geliyor.
  • hoca ben dandik kanuni 125 cc ile yapıyorum 145i
  • öncelikle arkadaşlar motor 4.100ytl fln değil pazarlık yapın 3500e kadar düşerler kimi yerlerde 3300 civari kadar olur.
    kanunile 145 yaptım diyen arkadaşım bendede wardi kanuni eskiden 130 la giderken arkadaş criptonla 90 la solladı beni
    sen o ibrelere pek güvenme 20-30 km farklı gösteriyolar
    snin o motorla max ypicağın hız 100-110
  • quote:

diyelim benim ibre yanlış solladığım ybr 125 lerin ibrelerdemi sahte hoca
  • tvs mi ? 2007 de konu açılmış ben hiç görmedim. ne forumda ne sokakta

kurye arkadaşım war ybr den cbf e geçtiler honda için bile ybr iyiymiş abi motor kalas gibi dedi.

kıvraklık sıfır diyor.

şehir içi ybr abi kralını tanımam diyor. yakıt -kıwraklık- parça - servis -vibrasyon hepsi + puan ybr ye

arkadaşlar elma ile armutu toplamış.biri 125cc biri 150cc herşey hız ise r1 falan alın.

sonuçta 3 motorun arasında fiyat farkı war

yamaha ile honda ile bu motor 1 tutulabilirmi ? bence motorda almandan japondan şaşmayın
  • 125cc ile 150cc o kadar da elma ile armut değil. Sokaktaki TVS olayına gelirsek ybr yanında elbette az ama dikkatli bakmamışsın sen bence.
  • motorcuda gördüm 1500 km de krank kırmış apache , motorcu apache den geçilmiyor
  • slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım 2008 model apache 150 motosikletim ile.sorusu olan herkesle bildiklerimi paylaşabilirim.saygılar.şunuda sölemeden edemiycem bu motor inanın çok kaliteli ve sınıfının bence en iyi motoru.saygılar
  • motorum 2008 model ve 30.000 de. ister inan ister inanmayın 4.vitesle 120 yi görüyorum.5 te rahat 135 zorlayınca 145 yapıorumm. arka etkeri 90.90 taktırdım rahatladı.10 ytl benzinle ş.içi 140 rahat yapıormm.sorusu olan warsa cwewaplarım.

TVS APACHE
  • selam apache ciler bende honda cbf 150 den inip ybr alıcaktım ama çok met ettiler tvs apache 160 cc bekliyordum seneye gelicekmiş o yüzden 150 cc aldım.
    şimdi kullanım olarak cbf de güzel tvs de ama tvs de birz vibrasyon fazla malesef.ybr ye gelince zaten 125 cc birde cılız makine.makinenin torku çok güzel kıvrak yakıt güzel,şekil zaten üzerine yok şu an.parça fiyatlarıda iyi yapan firmada güzel başka bence bir şey istenmez derim.herkese iyi sürüşler kazasız günler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: A/Z/R/A/İ/L

hoca ben dandik kanuni 125 cc ile yapıyorum 145i

quote:

Orjinalden alıntı: A/Z/R/A/İ/L

quote:

diyelim benim ibre yanlış solladığım ybr 125 lerin ibrelerdemi sahte hoca

Arkadaşım seyhan 130 la giderken 100 le tozumu koklattım ona..... Ybr

• quote:

Orjinalden alıntı: forever_boy

tvs mi ? 2007 de konu açılmış ben hiç görmedim. ne forumda ne sokakta

kurye arkadaşım war ybr den cbf e geçtiler honda için bile ybr iyiymiş abi motor kalas gibi dedi.

kıvraklık sıfır diyor.

şehir içi ybr abi kralını tanımam diyor. yakıt -kıwraklık- parça - servis -vibrasyon hepsi + puan ybr ye

arkadaşlar elma ile armutu toplamış.biri 125cc biri 150cc herşey hız ise r1 falan alın.

sonuçta 3 motorun arasında fiyat farkı war

yamaha ile honda ile bu motor 1 tutulabilirmi ? bence motorda almandan japondan şaşmayın

Yamaha Honda Japon'da noluyo... çinde 2. sınıf motorları üretip üretip biz gibi gelişmemiş/gelişmekete olan ülkelere kakıyolar.... bende ybr 125 var ilk yıllarda süperdi ama şu an hiç ama hiç mutlu değilim.. 100ü geçmiyor artık. bazen 100e bile çıkamıyo. Üstelik bütün bakımları herşeyi tam....

Apache'de vibrasyon deyip duruyosunuz... ybr yi sıkıştırın bakalım nasıl titreşim oluyo cbf içinde geçerli bu.... ama tabiki bu 3 motorun titreşimi çin çonların yanında...

• Apache > Ybr > Cbf

Ybr (japon) > CBF (japon) > apache

arkadaşlar yamaha ve honda Türkiye gibi gelişmemiş ülkelere çin çon üretimi motorlarını gönedriyor. Amerika Almanya İngiltere gibi ülkelere ise 1. sınıf japon üretimlerini yolluyor.

İşte bu yüzden yeni ybr ler eski japon ybrler kadar sağlam olmuyor.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: NovariX

quote:

Orjinalden alıntı: amdfanatic

yakıt tüketimi nasıl? cbf 150, ybr 125 ?

CBF'den ve YBR'den az yakar.

Sanmıyorum böyle olduğunu.

CBF için bir şey diyemem fakat,beygir gücü YBR den yüksek alet.Eğer jikle ile çalıştırma sorunu yoksa TVS yi,ancak o jikleden yanan fazla benzinden dolayı YBR den az yakıt olabilir,ancak o extra beygirlerin bir bedeli olmak zorunda.Sadece ve sadece jikle avantajından yakıttan ufacık bir sarfiyat azlığı söz konusu olabilir,ancak sanmıyorum.Zira YBR125 8-8,5 ykr/km gibi yakıyor,TVS nin bunun altına inebileceğini,ben şahsen düşünmüyorum,gözlerimle görmeden,ki gösterecek kimsem de yok,inanabileceğimi düşünmüyorum.Zira Honda Today ler 5-6ykr yakıyor.

Bu arada çok önemli bir sorundan bahsedeyim,YBR125 lerin ibresi yaklaşık 7-10km arası(90km/h ve üzeri hızlarda belirgin,düşük hızlarda değil) eksik gösteriyor.Bunu nereden söylüyorum?Şöyle ki,birçok defa yolda Citroen marka arabaları aynı hızda takip ettim,CBR125 in ibresi 125 gösteriyorken yaklaşık 115 gibi ibreyle yanından geçtim(arkadaşımın motoru),uzun yolda 80 e sabitlemeye anlaşmıştık ben 80 e sabitlediğimde sorun yaşıyoruz,zira onun ibrede yaklaşık 85-90 arası bir rakama denk geliyor.Bunu YBR ler daha hızlı falan diye övünmek için değil,ibrelerin sorun yaratabileceğini ve radarcı abilerimizin siz sevgili YBR kullanıcılarını(ben dahil) öpebileceğini söylemek içni aktarıyorum.Dikkat edin.

YBR de titreşim 95-100km/h gibi başlıyor bu arada.110 da falan elleriniz uyuşur.TVS kullananlar yorumlarını yazabilir.

Ayrıca CBR125 in apache nin fabrikasyon halinden kendi fabrikasyon haliyle daha hızlı olduğu tartışma götürmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reason666 -- 12 Haziran 2009; 18:02:14 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.