Şimdi Ara

TVS APACHE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
1
Favori
44.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sana söyliyeceğim 160 lık apache 01.04 2009 da çıkacakzaten ne motoru alırsa alsınlar onu herkez tercih edecek bana sormana gerekyok yabancı sitelerde resmi var.
  • şaşırdımm
  • kaç lt yakıyor? bir de ybr125 ve cbf150 ile bu açıdan kıyaslarmısınız?

vibrasyon için son kararınız nedir :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: izzet222

Bu motorda vibrasyon vardır arkadaşlar

Atacaksak mantıklı atalım.
  • vibrasyon olayı biraz göreceli elbette biraz vibrrasyon olacaktır ama bu vibrasyonun derecesi önemlidir çin malındaki gibi stop lambasını patlatacak ve ayağımızda uyuşmaya neden olacak kadar kuvvetli bir vibrasyonmu? bence normaldır ama sen motorun üstüne abanır gazı köklersen elbette azda olsa vibrasyon olacaktır sonuçta piston vuruyo bunu hissetmemek mümkün değil ayrıca sağdan soldan kulaktan dolma bilgilerle milletin kafasını çelmeyin tvs apache piyasadaki en düşük vibrasyona sahip motorlar arasında her duyduğunuzu yazmayın artık şu foruma
  • yakıt tüketimi nasıl? cbf 150, ybr 125 ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: amdfanatic

yakıt tüketimi nasıl? cbf 150, ybr 125 ?

bunlarla karşılaştırdığında çok şaşıracaksın motor kuvvetli ama yakıt tüketimi o kadar çok değil bi ybr ile aynı yakıyo hatta az buçuk az yakıyo çünkü enjeksiyon sistemini oturtmuş adamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: amdfanatic

yakıt tüketimi nasıl? cbf 150, ybr 125 ?

CBF'den ve YBR'den az yakar.
  •  TVS APACHE

Benim Anlatmama Gerek Yok Buyrun !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: esentepeli_90

vibrasyon olayı biraz göreceli elbette biraz vibrrasyon olacaktır ama bu vibrasyonun derecesi önemlidir çin malındaki gibi stop lambasını patlatacak ve ayağımızda uyuşmaya neden olacak kadar kuvvetli bir vibrasyonmu? bence normaldır ama sen motorun üstüne abanır gazı köklersen elbette azda olsa vibrasyon olacaktır sonuçta piston vuruyo bunu hissetmemek mümkün değil ayrıca sağdan soldan kulaktan dolma bilgilerle milletin kafasını çelmeyin tvs apache piyasadaki en düşük vibrasyona sahip motorlar arasında her duyduğunuzu yazmayın artık şu foruma

Bizzat Kendim Kullandım Diyorum Siz Sagdan Soldan Diyorsunuz Apeche,nin Geneli Vibrasyonludur

• peki ybr de mi yoksa apachedemi vibrasyon fazladır 10.000 devirde
  • Ya ne geneli hepsi aynı fabrikadan aynı şartlarda cıkıyor benimki vibrasyonsuz sizinki vibrasyonlu mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phanters01 -- 12 Haziran 2008; 15:10:40 >
  • Peki engin kardeş genelinde diye konuşuyorsun sen kaç tane birden kullanıyorsun apache benim motorum 2006 model apache kaç bin devirde vibrasyon yapıyor sıkıştırdıktan sonra vibrasyon kesinlikle yok denilen motorsikletde bile oluyor. ybr dediğin motoru sıkıştır bakalım ne geliyor başına grangı alırsın eline cbf 150 2007 model bile yağ yakıyor sıfır motor ona ne yapmak lazım.
    fazla sallamayalım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jins -- 13 Haziran 2008; 14:14:47 >
  • f650 de de vibrasyon çok. kullanan herkes söylüyor. hatta amcaoğlu polis oda kullanıyor ve çk vibrasyon olduğunu söylüyor. inceledim beğendim. ve scotty pepleri bile diğer çin scoterlarla karşılaştırırsanız çok daha titreşimsiz. parasına göre çok iyi motor. honda twisterdada çok titreşim vardı.
  • Şimdi Bunu Bir Tek Bnmi Söylüyorum Yoksa Başkalarıda Aynı Sorundanmı Şikayetçi Okuyun Bakalım Altta Yazanları Bazı sitelerden kısa kısa alıntılar yapıcam yeterlidir sanırım

motordelisi forumunundan moderatör

Cbf150 Apache'ye göre rampada %5%10 daha etkili.
    Apache'de vibrasyon var.Cbf150'den yakıtı daha fazla.

Başka kullanıcı

Güvendik aldık.. 6 ay kullandık.. Ve satış sebebi neydi hantallığı tipi ve vibrasyonu.. Biz en azından YBR den iyidir dedik Bana TVS yi kimse anlatmasın Çünkü bende Bir tvs Kullanısıcısıydım.

Başka bir kullanıcı

apache almaman için tek bir neden var...

önemli bir neden...VİBRASYON...gideondaki titreşim...çok önemli...

YBR 125 e oturup çalıştırıp 15 saniye motoru dinlersen eline gelen tireşimi hissedersen TVS ninki seni gerçekten rahatsız edecektir...

Yine başka kullanıcı

mete_han, abinin de dediği gibi titreşim olayı var. YBR de daha rahat edersin.
    Neden kuryeler tercih ediyor zannediyorsun?

Başka bir siteden alıntı

Bu motoru yakından inceledim arkadaşım aldı,kullanırken de arkasına binme fırsatım oldu ama zor sığdık motorun selesine inanın koltuk iki kişi için yapılmamış sanki 1 adam 1 de çocuk taşıyacak büyüklük de!!!
    Gelelim diğer gözüme batan kısmına...
    Motorda titreşim var,,,bana motoru övenlerin ilk söylediği titreşimin sıfırolduğu idi ve ybr den az mışş,ama benim tecrubem hiç de öyle değildi!!! Motoru arkadışım çalıştırdığında titreşimi almak için motora dokunmak gerekmedi, bulunduğum kaldırımdan ayaklarıma altına kadar vurdu!!! zaten 4-5 bin devir civarlarında motor zırıldıyordu!!! Bindiğim de de ayaklarıma kuvvetli bir titreşim geldi!!!! Yani ybr ile ya da cbf ile titreşimi kıyaslanmaz derece de yüksek!!!! İşçilik kalitesi çin mallarından iyi...

Hoşuma giden bir motordu ama sadece titreşimi yüzünden soğudum ve iki kişi için tam bir işkence olacak emin olun!!!

• kullanıcılara söyle kendi üye olup kendileri yazsın sallamadan istanbul kuryesi bile tvs apache tercih ediyorsa ki hondayı ybr yi bırakıyorsa vardır bi iş ve istanbul bu işin merkezi yakıt olarakta ybr ve hondadan az yakıyor hangi motoru sıkıştırır san en kaliteli motor bile titrer ve kalite olarak dikkat et tasarı ödülü alan tek motorsiklet kimse bilmiyor sanki çok biliyorsunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jins

kullanıcılara söyle kendi üye olup kendileri yazsın sallamadan istanbul kuryesi bile tvs apache tercih ediyorsa ki hondayı ybr yi bırakıyorsa vardır bi iş ve istanbul bu işin merkezi yakıt olarakta ybr ve hondadan az yakıyor hangi motoru sıkıştırır san en kaliteli motor bile titrer ve kalite olarak dikkat et tasarı ödülü alan tek motorsiklet kimse bilmiyor sanki çok biliyorsunuz.

Tamam Kardeşim Sensin Daha Ne iyim Bilemiyorum Uzatmaya Gerek Yok
  • uzatan ben değilim zaten herkez kendi adına yazsın yeter.
  • Honda CBF 150'de kullandım Tvs Apache'de kullandım. Performans olarak iyi olabilir ama 1km yapıp ayaklarını hissetmeyeceksen 100km yapıp yola devam edebilmek var. Çok ciddiyim kullanıp özellikle titreme şikayetinden dolayı dikkatle denedim tvs'i asla ama asla bir Honda olamaz hatta YBR de olamaz. Haa oturuyorsun seleye motoru hissediyorsun boyut tasarım çok hoş. ama titreşimden dolayı konfor sıfır..
  • vibrasyon olayı az yada çok her motorda vardır sonuçta piston vuruyor olacaktır fakat bazı motorsikletlerin yapısı gereği vibrasyonu daha fazla hissettirir ama honda yamaha gibi köklü markalar bu konuda çinli kopyalarından önde tvs kullandım öyle abartılacak kadar vibrasyon görmedimsinyal far indirecek kadar vibrasyon yok..devirli kullandıktan sonra vibrasyon kesinlikle sorun olmayacaktır sağdan soldan alıntı yapıp buraya yapıştırmayın onlar motorsiklet mühendisimi yada ne bilelim ne kadar doğru olduğunu
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.