ARKADAŞLAR NOOLUR YARDIM ÇILDIRMAK ÜZEREYİM YAKLAŞIK 1100 PARA HARCADIM ADAM GİBİ Bİ KASAM OLSUN DİE AMA 1 AY OLDU HÂLA SORUNLARIM BİTMEDİ DAHA ÖNCEKİ HİKAYELERİMİ HALLETTİM ÇOK ŞÜKÜR DE BUNA BU GÜN Bİ YENİSİ EKLENDİ O DA İKİ ADET UYUMSUZ,DUAL ÇALIŞMAYAN 512 TWINMOS 400 DDR BELLEKLERİMİ CORSAIR DDR 400 HEM DE UYUMLU DUAL ÇALIŞTIRARAK DEĞİŞTİRDİM VE ESKİ UYUMSUZ RAMLARLE TAKILMADAN OYNADIĞIM FEAR I ARTIK TAKILARAK OYNUYORUM VE ÇILDIRMA NOKTASINDAYIM NE OLUR YARDIIIMMMM BU NEDEN OLABİLİR?
yardııııım
ramleri memtet 86 gibi bir prıgramla test et. eğerki hata vermezse sorunu başka yerlerde aramanı öneririm.
nerden bulabilirim o programı tam adı memtest86 mı?
arkadaşlar başına böle bi olay veya benzeri gelen yok mu?bilgisi olan veya
fear yeniden kurdun mu bende daha once kingston dual kulanıyordum corsair gectiğimde herhangi bir sorun olmadı gerci
evet memtest86 ben yanlış yazmışım pardon. google dan arattırarak bulabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: nrguven
nerden bulabilirim o programı tam adı memtest86 mı?
bit de değişme var mıydı mesela benim eskisi 64 dü bu 128 boardla bi uyumsuzluk olabilir mi acaba tahminindeyim her ne kadar enteresan gelse de
arkadaşlar fikirlerini bekliorum tşk.
evet yeni gelenlerden
arkadaşım bu program 50 kb boyutlarında olabilir mi yoksa benim bu indirdiğim virüs mü?
yok mu ya koca forumda şu işi bilen
Ram lerin yerini değiştirip bi dene belki bi faydası olabilir..Ayrıca fear ı program ekle kaldırdan sil sonra program files den kökden kaldır ve başka bir dizine yükle fear'ı bu yöntem işe yaramassa windows u baştan kur derim...
AYNEN FORMATI DA ÇEKTİM KLASÖRÜNÜ DE SİLDİM DU BAKALIM İNŞ. İŞE YARAR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme