Şimdi Ara

TWINMOS RAMİNİ CORSAİR LA DEĞİŞTİRİP FEARI TAKILARAK OYNAMAYA BAŞLAYABİLEN VAR MI BENDEN BAŞKA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR NOOLUR YARDIM ÇILDIRMAK ÜZEREYİM YAKLAŞIK 1100 PARA HARCADIM ADAM GİBİ Bİ KASAM OLSUN DİE AMA 1 AY OLDU HÂLA SORUNLARIM BİTMEDİ DAHA ÖNCEKİ HİKAYELERİMİ HALLETTİM ÇOK ŞÜKÜR DE BUNA BU GÜN Bİ YENİSİ EKLENDİ O DA İKİ ADET UYUMSUZ,DUAL ÇALIŞMAYAN 512 TWINMOS 400 DDR BELLEKLERİMİ CORSAIR DDR 400 HEM DE UYUMLU DUAL ÇALIŞTIRARAK DEĞİŞTİRDİM VE ESKİ UYUMSUZ RAMLARLE TAKILMADAN OYNADIĞIM FEAR I ARTIK TAKILARAK OYNUYORUM VE ÇILDIRMA NOKTASINDAYIM NE OLUR YARDIIIMMMM BU NEDEN OLABİLİR?

• yardııııım
  • ramleri memtet 86 gibi bir prıgramla test et. eğerki hata vermezse sorunu başka yerlerde aramanı öneririm.
  • nerden bulabilirim o programı tam adı memtest86 mı?
  • arkadaşlar başına böle bi olay veya benzeri gelen yok mu?bilgisi olan veya
  • fear yeniden kurdun mu
    bende daha once kingston dual kulanıyordum corsair gectiğimde herhangi bir sorun olmadı gerci
  • evet memtest86 ben yanlış yazmışım pardon.
    google dan arattırarak bulabilirsin.

quote:

Orjinalden alıntı: nrguven

nerden bulabilirim o programı tam adı memtest86 mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bit de değişme var mıydı mesela benim eskisi 64 dü bu 128 boardla bi uyumsuzluk olabilir mi acaba tahminindeyim her ne kadar enteresan gelse de
  • arkadaşlar fikirlerini bekliorum
    tşk.
  • evet yeni gelenlerden
  • arkadaşım bu program 50 kb boyutlarında olabilir mi yoksa benim bu indirdiğim virüs mü?
  • yok mu ya koca forumda şu işi bilen
  • Ram lerin yerini değiştirip bi dene belki bi faydası olabilir..Ayrıca fear ı program ekle kaldırdan sil sonra program files den kökden kaldır ve başka bir dizine yükle fear'ı bu yöntem işe yaramassa windows u baştan kur derim...
  • AYNEN FORMATI DA ÇEKTİM KLASÖRÜNÜ DE SİLDİM DU BAKALIM İNŞ. İŞE YARAR
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.