Arkadaşlar öncelikle wowa yeni başlıyorum yıllardır mmo oynayan birisiyim fakat wow kısmet olmamıştı dün satın aldımi twistng nether ve outlands realmleri arasında kaldım ikisindede suan yeni oyuncu kabul edicek bir guild bulamadım hangisinde başlamamı önerirsiniz yeni bir oyuncu olarak ? birde oynayış stilim pvp pve dengeli oynamak istiyorum yeri gelir hard pve de yaparım geçer pvp de atayım istiyorum
Outland i bilmiyorum ama TN da horde oynuyorum. Sunu diyebilirim TN da PvE Horde PvP Ally
TN nin bu çok eski server olması ve yeni oyuncu olmak kötü bi etki verirmi
Rauf07
kullanıcısına yanıt
oyunda bir kere her şeyi adam akıllı yapabilen guild, oyuncu yok... ömrün yetmez... yaparsın her şeyi ama yarım yamalak olur. popülasyona bakarsın kararını verip girersin birisine.
outlandsde alliance olarak başladım şuan human warlock gibi bir seçim yaptım eğer orada forumdan oynayan varsa eklerlerse sevinirim. Rauf#21111
Şimdi tn de pvp yaparsın ama outland de pve yapamayacak kadar çok az oyuncu pve yapıyor. Biz denedik olmadı. Tavsiye etmem. Ama 2 realm in faction ıda farklı zaten. outland alliance, twisting horde. Farketmez diyorsan kesinlikle tercihin tn olmalı, çünkü bi kaç arkadaş tanıyorum tn de pvp yapan. Ama outland de pve yapan bizden başka tanımıyorum :D
haa bide outland i seçmemin sebeplerinden biride şudır; "For the Alliance" :D saldırın bana horde fanları :D