Şimdi Ara

Twitch TV Yayından anlayan bakabilirmi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben Twitch TV üzerinden yayın yapmak istiyorum, yayın yapmaya çalışıyorum.
    Ancak şöyle bir sıkıntı varki yayın yapmaya başlıyorum, internetten araştırdığım OBS ayarları ile, fakat yayın yaparken bir süre sonra
    yayınım kesiliyor ve tekrar bağlanmaya çalışıyor ve sürekli aynı şey oluyor.

İnternet özelliklerime gelecek olursak, superonline fiber internet kullanıyorum 50 mbps download / 5 mbps upload hızım var

SpeedTest yaptığım zaman, 32-38 arası HIZ, 4.9-5.4 arası Upload çıkıyor, pingde 8-20 arası değişkenlik gösteriyor.

İnternet özelliklerimin bu kadar iyi olmasına rağmen yayın yapamamam beni gerçekten bunaltmış durumda, anlamış değilim..
    İnternete Wireless adaptörü ile bağlanıyorum (TP Link TL-WN822N) markası

Problem nedir yardımcı olabilecek biri varmı acaba ?

• bit rate 3000 ile 3500 arası max keyframe 20.0 encoder preset veryfast yap (işlemci kötü o yüzden onda yayın yapıyorum. bunları yap düzelicektir.
  • 1700 bitrate ver kablolu baglanti yap internete veri alisverisi icin kablo daha iyi olacaktir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FALCQN F kullanıcısına yanıt
    Ben de sorunlar yaşıyordum, bu bulduğum videodaki ayarları birebir yaptım, yayın kalitesi çok farketti, şu an sorunsuz çalışıyor. Bağlantı hızınız iyi ise öneririm...

https://www.youtube.com/watch?v=MCB6Xmrb8YM
  • videoyu izledim, fakat benim obs ayarları ile ilgili bir problemim yok, yayınımı gayet kaliteli ve akıcı bir şekilde yapıyorum ancak 4-5 dakika kadar sonra yayın kopuyor ve tekrar bağlanıyor diyor obs programında, ve bu sürekli tekrarlanıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.