Şimdi Ara

Twitch yayınları 1mb upload ile 1080p yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sağlam 1080p yayın yapmak için gereken hızın 6mb ile 8mb olması gerektigini ogrendım.

Bende işin içine hile katarak 1080p yayın yapmak istiyorum şu şekilde yapmanın yolu varmıdır acaba

şimdi benim 2mb upload hızım var

anlık olarak 2mb hız ile 1080p yayın yapmak imkansız fakat ben anlık olarak yapmak istemiyorum

uploada önceden başlayıp yarım saat 1 saat gecikmeli yayın yapmak istiyorum.

yani upload başlasın önceden 1 saat önceki görüntü 1080p olarak yayına sunulsun. Fakat izleyenler goruntuyu canlı zannetsin

1080p olarak bu sistemi oturtabilmem için gerekli bir program varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: ::bLaCk_PearL::

sağlam 1080p yayın yapmak için gereken hızın 6mb ile 8mb olması gerektigini ogrendım.

Bende işin içine hile katarak 1080p yayın yapmak istiyorum şu şekilde yapmanın yolu varmıdır acaba

şimdi benim 2mb upload hızım var

anlık olarak 2mb hız ile 1080p yayın yapmak imkansız fakat ben anlık olarak yapmak istemiyorum

uploada önceden başlayıp yarım saat 1 saat gecikmeli yayın yapmak istiyorum.

yani upload başlasın önceden 1 saat önceki görüntü 1080p olarak yayına sunulsun. Fakat izleyenler goruntuyu canlı zannetsin

1080p olarak bu sistemi oturtabilmem için gerekli bir program varmı

1080p değilde 720p rahat yaparsın o hızda. eğer güçlü bir i7 ye sahipsen sıkıştırma oranını en yükseğe çıkartıp 2mbit ile 1080p yayın yapabilirsin(youtubede falan var örnek videolar)

• öyle bir şey olabileceğini sanmıyorum 720p yapabilirsin bence o hızla.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4K Tv test için videolar.
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.