Şimdi Ara

Twitter'a wifi'dan giriş yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk Telekom ile ev için Tivibu ve internet bağlattık bize yeni modem verdiler. Fakat Telefondan (LG G4) wifi ile Twitter aplikasyonuna giriş yapaıyorum. Mobil veride herhangi bir sıkıntı olmadan erişim sağladığım halde wifi'da neden böyle oluyor çözümünü bilen var mı?
    Bilgisayarda da wifi üzerinden torrent açtığımda ara sıra evdeki diğer tablet ve telefonların interneti kesiliyor.
    Türk Telekom tarafında sıkıntı olmadığı defalarca kez tarafıma bildirildi.

• Sorun güncel. Acil sorun önerileriniz bekliyorum.
  • Aynı sorun bende de mevcut ben de aynı telefonu kullanıyorum ve hala sorunu çözemedim. Wifi ile twitter a bir türlü giriş yapamıyorum sadece nadiren giriyor ama çoğu zaman girmiyor. Cok sinir bozucu bir durum. Bu soruna çözüm bulabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Modemi değiştirerek çözüm buldum bu soruna
  • Evet modem değişikliği kesin çözüm fakat değiştirme gibi bir durumum yok. Başka nasıl bir çözümü olabilir hala bulamadım çok saçma anlamsız bir problem. Sorunun nedeni bile yok çözemedim hala

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpisvili

Evet modem değişikliği kesin çözüm fakat değiştirme gibi bir durumum yok. Başka nasıl bir çözümü olabilir hala bulamadım çok saçma anlamsız bir problem. Sorunun nedeni bile yok çözemedim hala

Bende çok aradım ama bulamadım. Modem değiştirmek dışında bir çözüm çok zor gibi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.