Şimdi Ara

Twitter Blue Türkiye'de açıldı: İşte şoke eden fiyatı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Twitter Blue Türkiye'de açıldı: İşte şoke eden fiyatı!
    Twitter kullanıcılarının mavi tik almak için beklediği Twitter Blue servisi, Türkiye'de açıldı. Twitter Blue aylık ve yıllık fiyatı, sosyal medya kullanıcılarında şok etkisi yarattı. İşte şaşırtan mavi tik alma ücreti:

Twitter Blue Türkiye fiyatı ne kadar?

Webden alındığında Twitter Blue fiyatı; aylık 150 TL, yıllık 1569,99 TL. Twitter iOS uygulamasından alındığında, Twitter Blue ücreti; aylık 209 TL, yıllık 2199 TL.

Ayrıca Bkz.Twitter Blue nedir, mavi tik nasıl alınır?

Twitter Blue Türkiye'den nasıl alınır?

Twitter'ın premium özellikler ekleyen Twitter Blue servisinin Türkiye'ye geleceği bir süredir konuşuluyordu ancak fiyatının ne olacağı konusunda net bir bilgi yoktu. Twitter Blue Türkiye fiyatı sonunda netlik kazandı. Twitter Blue aboneliğini Twitter web sitesinden almak biraz daha ucuza geliyor. Peki, Twitter Blue Türkiye'den nasıl alınır?

1. Twitter sitesine girin.

2. Sol bölmede Twitter Blue simgesine tıklayın.

3. Aylık veya yıllık abonelik seçin.

4. Abone ol butonuna tıklayın.

• Alması gereken kurumlar veya kişiler için bu fiyat bir anlam ifade etmese de sırf hesabım mavi tikli olsun isteyenler için hayal kırıklığı diyebiliriz.

• Elon reis ayrımcılık yapmaz. 8 dolar neyse o işte.

• Adam saplamış geçmiş dolardan direk.

• Her önüne gelen aldığı için hiçbir anlamı kalmadı.

• Elon sazan avi nı başlatmış :)

• Şoke olacak bir şey yok gibi, Steam bile fiyatları bu şekilde güncellediğinden beri hiçbir şeye şaşıramıyorum artık.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalite çıtası yükselmediği sürece bi bk olmaz tiktok nasılsa aynı Twitter Da öyle önce troller sahte hesap temizlenmeli spam mesajlar engellenmeli tc no vb bilgileri zorunlu hale getirilmeli ki bak o zaman bir şey yazarken paylaşırken kaç kere düşünmeye başlarız aman hesabım kapanmasın vs diye tek bir tc no tek bir hesap açılmasına izin verilmeli bunları yapmayan paylaşım beğeni vs yapamazsın sadece izleyici mod şeklinde takılsın haricinde sizi bilmem ama ben yemem boş lafları zaten her şeyimiz ortada ha bi eksik ha bi fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 10 Mart 2023; 10:5:33 >
  • önceden ne kadardı? Bu bilgiyi de verin ki şokumuzu kıyaslayalım.

• vixx V kullanıcısına yanıt
    Önceden bedavaydı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 teneke yağ parası işte

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eskiden uğraşıyodun mavi tık için şimdi parayı veren alıyo hiç bir manası kalmadı

• Bunun için yerel fiyatlandırma yapıcaklarını pek zannetmiyorum

• Uzun zaman önce fırlamı olan kurdan haberdar olmayıp şoke olmak mı?

• Parası olmayan almaz bu kadar basit.

• swat882 kullanıcısına yanıt

param var, ne twitter hesabım var ne de bu firmadan hesap açsam bile bu özelliği alırım

• ben sabah aldım ama onaylanmadı daha. ne kadar sürüyor acaba onaylanması?

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt
    Sırf sosyal medyada “gösteriş” amaçlı şu parayı verirler ancak muhtaç olana bir el uzatmazlar. Tamamen gösterişçi bir toplum…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Instagramın gözü yaşlı bakmıyordur. Yakında Türkiye içinde gelecektir Instagram

• Bay Robot kullanıcısına yanıt

hocam "sonradan görme gavurdan dönme" diye bir deyim var bilmem anlatabildim mi...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.