Şimdi Ara

TWİTTER ENGELLENDİ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
2
Favori
19.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
126 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanda 22 Şehidimiz var İnşallah sayısı artmaz
    Şehitlerimize Allah Rahmet Eylesin Mekanları Cennet Olsun Geride Kalanlara Allah Sabır Versin
    TWİTTER ENGELLENDİ!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diyatlov kullanıcısına yanıt
    İspanya La coruna’dayım hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ttnet engelledi sanırsam. Diğer issler sağlam.

• Yapılan asılsız haberleri engellemek gerekiyor. Orada görev yapanların akrabalarının yerine koyunuz kendinizi bilgi kirliliği ailelerin daha da panik, üzüntü ve endişe duymasına sebep oluyor. Şuan gözünüz kulağınız sadece resmi açıklamalarda olsun.

TV de bile yandaş medyanın tüm kanalları "rejim askerlerinin vurulma anı" başlıklı videolar paylaşıyor. Yazık ne hale getirdiler ülkeyi.
  • TWİTTER ENGELLENDİ!

Bayağı bir engellemişler sosyal medyayı.20:00'dan sonra keskin bir düşüş var.
  • Bu internetin bilerek yavaşlatılması falan kanunlara aykırı değil mi?
  • mustafa çıtırıktwitter
    mustafa çıtırık
    https://twitter.com/mstf_ctrk/status/1233161578347925504?s=08

65 askerden bahsedilmiş videoda.

Vali 29 şehidimizi açıkladı. 36 tane daha yaralı olduğu söyleniyor (umarım hafif yaralıda kalır)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• whatsapp bile engellenmiş, hiç bir yer açılmıyor. Tek uygulayabildikleri strateji bu. Millet haber alamasın daha da paniklesin.

Yani sosyal medyaları anlarım da, whatsapp bile tamamen engelli yemişse iş baya ciddi demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 28 Şubat 2020; 2:39:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Bu internetin bilerek yavaşlatılması falan kanunlara aykırı değil mi?
    Kanun? Kanunu takan var mı sence karşımızda?

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

whatsapp bile engellenmiş, hiç bir yer açılmıyor. Tek uygulayabildikleri strateji bu. Millet haber alamasın daha da paniklesin.

Yani sosyal medyaları anlarım da, whatsapp bile tamamen engelli yemişse iş baya ciddi demek ki.
    Burada da planlı çalışma adı altında komple interneti kesti Telekom.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

Kanun? Kanunu takan var mı sence karşımızda?

Alıntıları Göster
    Ben dava açamıyor muyum para verdiğim interneti bilerek yavaşlattıkları için mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Ben dava açamıyor muyum para verdiğim interneti bilerek yavaşlattıkları için mesela.

Alıntıları Göster
    İsterseniz deneyin hocam. Alacağınız sonuç herkes için emsal olur. Ama sonuç şimdiden belli.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    vpn ile açılıyor her yer tıkır tıkır. Ama kapatınca vpn'i tamamen gidik Turksat Kablo. Pc de de whatsapp açabilmek için, hem telde hem pc de vpn açmak zorunda kaldım.

Yani engel vurunca yanlış birli dolaşmadığını mı sanıyorlar internette.. Şu an twitter'a girdim dolanıyorum, herkes bir şey paylaşıyor, arada ayakkabı reklamı yapan bile var. Saçma şehit sayıları veren de var. TV de açıklanana da inanamıyoruz, nettekine de. Paranoyak ettiler iyice bizi. Ama asıl olan şu kandil gecesi, yüreğine acı düşen analara babalara oldu. Allah yardımcıları olsun.
  • facebook,youtube da girilmiyor..açmıyor sayfalar..
  • Abi vallahi diktatörlük müdür nedir bu belamızı okudular tek elden canları ne isterse onu yapıyorlar medyaya ne derlerse onu sunuyorlar halkın gözünü boyuyorlar çoğu halkımız cahil ne derse inanıyor okadar şehit yaralı olmuş ilk çıkan haber 17 günde 1700 küsür rejimli öldü, valla insan artık çıldırıyor elden birşey gelmiyor diye bu nereye kadar sürecek işsizlikten gençlik çürüdü ben çürüdüm bir mühendis olarak bukadar evladımız yanlış politikalar yüzünden rusya köpeklerine yem oluyor sonra da rejim vurdu lan rejimin gücü ne basbayaa rusya bombaladı işte medyaya farklı yansıyınca milletin gazı alınıyor kimse bir yorum yazamıyor korkudan aman içeri mi alırlar beni bunları eleştirirsem dahi yazıp yazıp siliyoruz vallahi boğulduk nefes alamıyoruz artık :(

• Twitter Instagram hiçbir şey açılmıyor. Ne mobil veri ne de wi-fi den.

• Açsan bile hak edeceğin birşey olmaz. Bahaneleri bol; haber sitesinin birinde hatta "Twitter Çöktü" manşeti atılmış yani insanları kandırmayı, yalan söylemeyi huy edinmiş bir kitle var. Teknik arıza, aşırı yoğunluk vs vs şeklinde daha ne yalanlar türetirler..
  • hulkibey kullanıcısına yanıt
    Reuters yanılmaz, Türk medyası yalan söylüyor.

• Ülkeyi etkileyen her olayda internet erişimi kısıtlanıyor. Sanki bu yaşananları geri alabiliyormuş gibi... Yazık günah bu ülkenin insanına.

• quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Ülkeyi etkileyen her olayda internet erişimi kısıtlanıyor. Sanki bu yaşananları geri alabiliyormuş gibi... Yazık günah bu ülkenin insanına.
    aynen nereye kadar gizlencek siyatçilere guven kalmadı
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.