< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 27 Şubat 2020; 23:33:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 27 Şubat 2020; 23:33:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Youtube gitti. İnstagram ve Twitter yok gibi birşey, yayın yasağı büyük ihtimalle. Çıkıp açıklama yapacaklar paşa paşa, yok öyle yayın yasağı ile saklanmak. Şehit haberleri var, %99 doğru. Bu Türk çocuklarının sorumlusu emevi camisinde namaz kılma hayali olan iki üç hokkabazdır.
|
BTK sadece bu işe yarıyor beyler. 1000 kere söyledim. Bu kurumun amacı sansür, filtre.
|
Abi vallahi diktatörlük müdür nedir bu belamızı okudular tek elden canları ne isterse onu yapıyorlar medyaya ne derlerse onu sunuyorlar halkın gözünü boyuyorlar çoğu halkımız cahil ne derse inanıyor okadar şehit yaralı olmuş ilk çıkan haber 17 günde 1700 küsür rejimli öldü, valla insan artık çıldırıyor elden birşey gelmiyor diye bu nereye kadar sürecek işsizlikten gençlik çürüdü ben çürüdüm bir mühendis olarak bukadar evladımız yanlış politikalar yüzünden rusya köpeklerine yem oluyor sonra da rejim vurdu lan rejimin gücü ne basbayaa rusya bombaladı işte medyaya farklı yansıyınca milletin gazı alınıyor kimse bir yorum yazamıyor korkudan aman içeri mi alırlar beni bunları eleştirirsem dahi yazıp yazıp siliyoruz vallahi boğulduk nefes alamıyoruz artık :(
|
Hocam bende açılmıyor Türk Telekom ama vpn açınca şak diye açılıyo
|
kuzey koreden selamlar.
|
Bu internetin bilerek yavaşlatılması falan kanunlara aykırı değil mi?
|
Hocam millet salak mi niye giremesinler sıkıntı olmasa
|
noldu lan paralı eleman seni, senin de bu yandaş kanallardan farkın yok.
|
1) Gerçeklerin deşifre olmasını önlemek, daha doğrusu geciktirmek.
2) Olası bir ayaklanmaya ve örgütlenmeye karşı zaman kazanmak. 3) İletişimi sosyal medyadan engelleyip dezenformasyonu önlemek (bunda haklılık payları var). |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|