Şimdi Ara

Twitter hakaret davasi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selam. Twitter da 1milyona yakın iktidar yanlısı bir hesap bana hakaretten dava açmış. Bahse konu olan twiti bulamadım. Yarın karakola gidicem bu durum için. Sizlere sorum bu durumdan nasıl yırtabilirim. Muhtemelen seçim zamanı olan bir şeydi. Tahmini ceza tutarı nedir yaklaşık bilgisi olan var mıdır acaba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yırtamazsın. Ben ''ıyy anime filmi önermiş ezik'' yazan birine suç duyurusunda bulunmuştum. Çat diye bulup önüme getirdiler, yalvardı yakardı, davayı çekmek için 5 bin lira uzlaşma ücreti istedim her ay onu ödüyor şimdi.

Twitter çok sıkıntı yer, kimseyle polemiğe girmeyin.

• Peki rica da bulunsam durumumun olmadığını belirtsem davayı çekme ihtimali var mı. İşçiyim kirada yaşıyorum 1 tane kızım var 2000 dahi istese verebilecek durumda değilim

• the.scarface T kullanıcısına yanıt

İlk sabıkansa bir şey olmaz en fazla sicilin yanar ceza falan almazsın.

• Jungian_Shadow kullanıcısına yanıt
    İlk sabikam ya herhangi bir cezam yok. Sicile işler mi sahiden. İşlememesi için uzlaşma ile para mı talep eder ya da. Kusura bakmayın 0 bilgim var bu konularda

Evet para talep eder verirsen davayı çeker. Çekmezse sicilde 4-5 sene kalıyor sanırım.

Ulaşıp davayı çekmesini rica edicem. Ödeme yapacak durumumda söz konusu değil. Kızımın rızkından kesmem mümkün değil

• Umarım çeker. Kendine hakaret ettirip tazminatla uzlaşma parasıyla geçim sağlamayı kendine iş edinmiş insanlar var, bu forumda bile var. Kimseye sövmeyin.

• Ahh be arkadaşlar . Neden hakaret edip milletin eline koz verirsiniz ki. Olan paranıza ve zamanınıza oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter hesabı kendi adın soyadın değilse inkar et.

Nerden suç duyurusunda bulundun. Ben de instagramdan bana küfreden adama yapmak istiyorum anlatırsan avukat tutmadan oluyorsa yapacağım.

• banane etmeseydin

bunu okuyunca üzdü bak

Hocam i inanın öyle bir durum oldu muhtemelen kimsenin aile değerlerini küfür etmiyorum milletin tazminat koparmak için 40 takla attığının farkındayım o yüzden dikkat ederim.

Arkadaşım etmişsin işte küfür kabul et. Yok şöyle yapmam yok böyle yapmam diye kıvırmanıza gerek yok . Bir anlık öfkene gelmiştir içinde ki tüm kötülüğü dökmüşsündür. Böyle durumlar da kendinizi kontrol etmeyi öğrenmeniz lazım

• Moueson kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam

• Millet iyi abartmış. Aynısı başıma geldi ki baknliga ettigim aozler nedeniyle resen devlet tarafindan açılmıştı. Sabikan yokmuş. Bosver ödeme yapmayı dava vs 6 ayı geçiyor zaten. Sabikan olmadığı için hagb veriliyor. Sicile işleme diye birsey yok tekrar aynı suçu islemezsen karar ertelenmiş şekilde duruyor. Hükmün açıklanmasının geri bırakılması 5 yıl kalıyor ama hiç biyerde gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wellmind -- 1 Ağustos 2023; 4:2:47 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.