Şimdi Ara

Twitter inmeme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon servisten geldi şuan lumia cyan twitterı indirmeye çalışıyorum indirme filan yapmadan yukleniyor diyor sonrasında veriler geri yukleniyor ve sonlandırılıyor deyip yuklemiyor nasıl yukleyebilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mermi8 M kullanıcısına yanıt
    o aslında denim dir.servisten geldiyse yüklemişlerdir.telefonu sıfırla ardından tüm updateleri yükle denim olacaktır.ekstralar+bilgi yüklenir kendisi.en son program yüklemeyi dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

o aslında denim dir.servisten geldiyse yüklemişlerdir.telefonu sıfırla ardından tüm updateleri yükle denim olacaktır.ekstralar+bilgi yüklenir kendisi.en son program yüklemeyi dene.

Baktım telefonu sıfırlamışlardı bilgilere baktım cyan yazıyor denim indirme var hatta şuan telefon güncellemesinde

• mermi8 M kullanıcısına yanıt
    İstersen güncellemeyi lumia recovery tools programından dene daha sağlıklı ve temiz olur,normal şartlarda servis sıfırlama ve yukseltme yaparak verir diye biliyorum çünkü ben cyan yüklüyken yolladım yukseltme yapmışlardı,

• quote:

Orijinalden alıntı: yoldagezen

İstersen güncellemeyi lumia recovery tools programından dene daha sağlıklı ve temiz olur,normal şartlarda servis sıfırlama ve yukseltme yaparak verir diye biliyorum çünkü ben cyan yüklüyken yolladım yukseltme yapmışlardı,

Şuan evde internet yok internet alınca sıfırlamayı düşünüyorum telefonu o zaman twitter iner diye düşünüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    youtube atma sorunu ÇÖZÜLDÜ
    10 yıl önce açıldı
    Bildirim sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.