Şimdi Ara

Twitter TT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrhb, Twitter 'a biraz yabancıyım ve yeni bi hesabım var...

Diyelim ki #okulabaşlarken .......................... diye bi mesajı tweet atıyorum, kendi anasayfamda görünüyor ama arama butonuna #okulabaşlarken yazıp baktığımda orada benim mesajım görünmüyor. Mesajımın orada görünmesi için ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderim -- 17 Eylül 2012; 21:45:31 >

• Tweetler yazısının yanında Popüler, hepsi yazar hepsi'ne tık yap görünmesi gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmpLizy

Tweetler yazısının yanında Popüler, hepsi yazar hepsi'ne tık yap görünmesi gerek.

Dediğini yapıyorum ama malesef görünmüyor, diğer kişilerin anında görünüyor ama benimki çıkmıyor.
  • seçilmiş kişisin sen evlat.
  • sende ne yazık ki bi o kadar gereksiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onderim -- 17 Eylül 2012; 15:49:58 >
  • TT olan bir baslikta kendi tweetini gormen cok zor. cunku o anda binlerce kisi zaten '#okulabaşlarken ............' seklinde tweet atiyor. senin mesajin kendi sayfanda ve takipcilerinin sayfasinda gorunecektir. eger takipcilerinden (ve onlarin takipcilerinden) fazla RT alirsan 'populer tweet' olarak ust siralarda gorunur. ki bu da zor bir seydir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saner -- 17 Eylül 2012; 17:07:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saner

TT olan bir baslikta kendi tweetini gormen cok zor. cunku o anda binlerce kisi zaten '#okulabaşlarken ............' seklinde tweet atiyor. senin mesajin kendi sayfanda ve takipcilerinin sayfasinda gorunecektir. eger takipcilerinden (ve onlarin takipcilerinden) fazla RT alirsan 'populer tweet' olarak ust siralarda gorunur. ki bu da zor bir seydir

#okulabaşlarken i ben örnek olarak vermiştim, diğer hesabımdan attıklarım görünüyor... ama bu hesabımdan attığımın hiçbiri anasayfam dışında görünmüyor...
  • Yardım edebilecek, bu konuda bilgisi olan var mı?
  • Senin hesabına özel yaptık kardeşim.Asla tweetlerin görünmeyecek.MWHAHAHAHAHAA
  • Yöneticilerin senin gibileri ayıklaması gerekiyor artık buradan, bilgin yoksa geç git, illa her yere gereksiz yazınızı mı yazmak zorundasınız?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.