Şimdi Ara

Twitter video veya periscope yayını sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler, Başlıkta belirttiğim gibi bir sorun yaşıyorum. Özellikle periscope yayınlarına girdiğimde cihaz tamamen kullanılmaz hale geliyor. Videolarda ise 3-4 sn takılıyor. Cihazım 6s 10.2.1 sürümündeyim. Böyle bir sorun yaşayan var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam ben de 6s 10.3.3 kullanıyorum twitterda son dönemde videolar takılıyor Twitterdan izlediğim Scope yayınları da aynı şekilde. Ayrıca twitter uygulaması bazen aşırı yavaşlıyor kasıyor geç tepki veriyor sende de böyle mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Video veya periscope yayını izlemediğim sürece kasma yok fakat dün akşam twitter üzerinden periscope yayını baktığımda kapatıp açmak zorunda kaldım o derece dondu telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kendindenvazgeçenadam K kullanıcısına yanıt
    Bende de videolarda donma oluyor hocam son birkaç gündür başladı, Twitterı silip tekrar kurmayı denedin mi sen

• Aynı sorunu ben de yaşıyorum 6s 10.3.3 twitterı sildim tekrar yükledim ama düzelme yok 2 saniye donuyor video ses devam ediyor sonra görüntü sese yetişiyor varsa çözebilen yardımcı olursa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇıkarımSenleHerYola

Aynı sorunu ben de yaşıyorum 6s 10.3.3 twitterı sildim tekrar yükledim ama düzelme yok 2 saniye donuyor video ses devam ediyor sonra görüntü sese yetişiyor varsa çözebilen yardımcı olursa sevinirim
    Ben de 6s kullanıyorum 10.3.3

Aynı sıkıntıyı yaşıyorum sanırım sıkıntı aplikasyonda

• Merhaba bu sorunu çöze bildiniz mi ben de aynısını yaşıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    WHATSAPP WEB VİDEO SORUNU
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • xmonte kullanıcısına yanıt
    iOS 10'dan dolayı problem yaşıyorsunuz. Güncelleme yapmanızı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tşk ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.