Şimdi Ara

Twitter (X), beğeni ve yanıt düğmelerini kaldırıyor: İşte yeni tasarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Twitter (X), beğeni ve yanıt düğmelerini kaldırıyor: İşte yeni tasarım
    Elon Musk tarafından satın alındıktan sonra ismi X olarak değişen Twitter, platformda değişiklikler yapmaya devam ediyor. Sosyal medya platformu, beğen, yanıtla ve yeniden gönder gibi etkileşim düğmelerini kaldırmayı test ediyor.

Twitter (X), düğmeleri terk ediyor

Düğmelerin kaldırılmasıyla birlikte, her bir gönderideki yeniden gönderi, beğenme ve yanıt sayıları da kaldırılacak. X, kullanıcıların bir gönderiyi beğenmek veya yanıtlamak için bir düğmeye dokunmak yerine sola veya sağa kaydırmasını istiyor. Yeni tasarımda gönderiyle ilgili daha fazla seçeneğe ulaşmak için gönderiye tıklamak gerekecek. Herhangi bir gönderide görüntülenen tek ölçümün sağ üst köşeye taşınan görüntüleme sayısı olduğu görülüyor.

MacRumors'tan Aaron Perris tarafından keşfedilen değişiklikler, X'in sahibi Elon Musk tarafından doğrulandı. Musk, yeni tasarımı eleştiren bir kullanıcıya yanıt olarak, "Bu harika. Beğenmek için sola, yanıtlamak için sağa kaydırmanız yeterli." cevabını verdi.

Elon Musk, Ekim 2022'de Twitter'ı satın aldığından beri platformda birçok değişiklik yaptı. Platformun adını X olarak değiştiren Musk, Premium abonelik paketleri çıkarıp, mavi tik işaretini ücretli hale getirdi. Daha sonra kullanıcıların beğenilerinin diğer kullanıcılar tarafından görülmesini engelleyen Musk, uzun süredir yapmak istediği değişikliği gerçekleştirerek, gönderilerdeki butonları kaldırmak üzere. Böylelikle daha sade bir gezinme deneyimi sunmayı hedefliyor.

Ayrıca Bkz.WhatsApp, Meta AI ile yakında fotoğraflara yanıt verip düzenleyebilecek

Musk daha önce de gönderilerde paylaşılan makale bağlantılarının başlıklarını da kaldırmış, gelen tepkiler sonrası biraz farklı bir tasarımda olsa da başlıkları geri getirmişti. Yeni değişiklliğin kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacağı merak konusu. Ünlü milyarder, daha önce yaptığı gibi, değişiklikler kullanıcılar tarafından beğenilmezse, eskiye dönülebileceğini söyledi.

Kaynak:https://mashable.com/article/elon-musk-x-twitter-remove-repost-retweet-like-reply-buttons-count

• Eloncum artık rahat mı otursan canın sıkıldıkça içine ediyorsun platformun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bok etti güzelim platformu

• Valla içinden geçti platformun, kafası iyiyken satın aldı şimdi saçma sapan kararlarla mahvediyor

• Ha gayret, biraz daha komple uygulamayı kaldıracak ve hepimiz sükunete kavuşacağız.

• X etkileşim almak için saçmalayanlarla doldu. Kimi Atatürk’ü kullanıyor, kimi Türkçülüğü, kimi solculuktan vuruyor, kimi kaşarlığı. Aynı şeyi bir milyon kişi paylaşıyor

• 'Twitter' adı ve mavi kuş iyiydi halbuki.

• Yakında bu adam domain sayfasına girip delete tuşuna basıp tüm siteyi siler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adama niye sattılar bunu ya. Mahvetti uygulamayı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Reklamlarla, saçma mavi tık satmalarla mundar oldu. Sonra isim de çok kötü. X nedir arkadaş? Spamcılar, hesap spamlıyor mesela. Ben Twitterın bu kadar kötü niyetliler tarafından kullanıldığını görmedim bu uygulamanın içine ettiler. Troller ve spamcı şeref yoksunu şahsiyetlere sattınız düzgün kullanıcıları. Son olarak x itirazlara cevap vermiyor. Belli bir grupların elemanları istediği gibi at koşturuyor. Ben artık girmiyorum, başına çalsın uygulamalarını.

• Twitter Elon Musk‘ın eline geçtikten sonra muazzam derecede saçmaladı her açıdan öyle mavi tik muhabbeti de tamamiyle kapitalizm ve ego tatmininden başka bir şey değil ben onu bunu bilmem de eski Twitter yöneticilerinin madem 44 milyar $ parası var bi yatırım yapın da Twitter’a rakip çıkarın biz gene oraya geliriz

• devam edin böyle her boku sadece telefona çıkarın! zik kadar ekranlara mahkum edin herkesi! benim gibi büyük ekran ve bilgisayar sevenler beddua etmeye devam!

• Twitter eskiden ilginç tartışmaların yapıldığı bir yerdi, ancak şimdi giderek daha çok bir çöplük gibi görünüyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.