Şimdi Ara

twitter yeni tasarımı hakkında yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • twitter yeni tasarıma geçmişti ama bugun farkettim ki başka kullanıcıların tasarımı eski haline gelmiş ama benimki hala aynı. eski tasarıma nasıl geri dönebilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: sahankazim

twitter yeni tasarıma geçmişti ama bugun farkettim ki başka kullanıcıların tasarımı eski haline gelmiş ama benimki hala aynı. eski tasarıma nasıl geri dönebilirim?

nasıl geçtin yeni tasarıma ben geçmek istiyorum ama geçemedim
  • Aynen,benim profilimin yeni tasarıma geçmiş.Ama arkadaşlarımınkine bakıyorum da bazılarının eskisinde kalmış bazılarının yeni tasarıma geçmiş.Bunu kullanıcılar mı belirliyor acaba ?
  • bende yeni tasarıma nasıl geçildiğini merak ediyorum doğrusu.

Konu hakkında bilgisi olan paylaşabilir mi ?
  • Kullaniciya sorsaydi keske gecmek istiyo musunuz diye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twitter güncellemeyi kayıt tarihine yada başka bir kritere göre sırayla yapıyor. Herkese aynı anda güncelleme gelmiyor. Eski tasarıma geçmenin bir yolu olduğunu zannetmiyorum. Yeni tasarıma geçmek için de tek yapılabilecek beklemek.
  • sırayla geçiriyolar beni daha bu gün geçirmişler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu güncellemeyi kayıt tarihine göre yapmıyorlar bence.2009'da kayıt olmuştum halen eski tasarımı kullanıyorum.Gerçi yeni tasarım hiç hoşuma gitmedi,mevcut tasarım daha kullanışlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HEISENBERG -- 11 Nisan 2014; 23:26:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.