Arkadaşlar IE ile bağlanıyorum twittera hesap ayarlarımda değişiklik yapmaya çalışıyorum sürekli
"Stack overflow at line: 4"
şeklinde bir hata alıyorum ayrıca yukarıda da
"Yanlış şifre! Hesap ayarlarını değiştirmek için lütfen şu anki şifreni gir."
diye uyarıyor beni.
İyice dellendirdiği için kapatayım gitsin dedim hesabımı devre dışı bırak deyip onaylayınca sonuç yine aynı
Stack overflow at line: 4
Chrome dan denediğimde bu Stack overflow at line: 4 hatası gelmiyor fakat hesabımı kapatmak için onay vermeye çalıştığımda bekliyor bekliyor sonra tekrar hiçbirşey yokmuş gibi devam ediyor program yardımcı olabilirseniz çok iyi olur arkadaşlar.Bu arada chromeda da "Yanlış şifre! Hesap ayarlarını değiştirmek için lütfen şu anki şifreni gir." olayı devam ediyor.
şuan aynı hatayı bende alıyorum
muhtemelen 10larca kişi aynı sıkıntıyı yaşıyor. aynı hata bende de var.
Twitter'da genel bir sorun var.
arkadaşlar eposta adresimi değiştireceğim gerizekalı twitter hatalı şifre girdin diyor deli olucam nasıl halledeceğiz
kullanıcı adı e posta adresi hiçbir değişikliğe izin vermiyor
hesabımızı dahi kapatamıyoruz birkaç arkadaş anladığım kadarıyla arkadaşların da yorumlarından hareketle problem genel bütün twitter ı ilgilendirdiğinden 2-3 güne çözüm bulunacaktır diye tahmin ediyorum yine de bize forumdan arkadaşların önerileri varsa deneyeceğiz fakat beklemek sanırım şuandaki tek çözüm. Halledebilen olursa haber versin bilelim arkadaşlar.