Şimdi Ara

two worlds 2 vs witcher 2

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sizden bu iki oyunu karşılaştırmanızı istiyorum

grafik
    ses
    hikaye
    döwüş sistemi
    mekanlar ve atmosfer yönünden( bu konuda gothic teki hawa apayrı yaa keşke oyun da o atmosfer gibi olsaydı)

• 2 world fena değil ama witcher 2 her yönden üstün..özellikle grafiksel olarak sistemin yeterli ise tam bir şölen havasında..2 world biraz daha basit her acıdan..hangisini oynayayım dersen kesinlikle witcher 2...ikisini de oynamak istiyorum dersen ince 2 world sonra witcher 2 yi oyna derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: iceberg_1x

arkadaşlar sizden bu iki oyunu karşılaştırmanızı istiyorum

grafik
    ses
    hikaye
    döwüş sistemi
    mekanlar ve atmosfer yönünden( bu konuda gothic teki hawa apayrı yaa keşke oyun da o atmosfer gibi olsaydı)

two worlds 2 vs witcher 2
  • two worlds 2 yi oynadım ve witcher ı oynaıdm witcher 2 yi indiriyorum
    two worlds 2 için ;

grafik : 9
    ses : 7.5
    hikaye : 7.5
    döwüş : 8(güzel büyüler war we çok sayıda ama risen döwüş sistemi daha gerçekçi bence)
    atmosfer : 8.5
  • Ferrari vs Doğan SLX.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Ferrari vs Doğan SLX.

fena ezdiniz.

şaka bi yana witcher 1-2 farketmez her türlü alayına gider.bide şu türe alışık olsam.ben diablo tarzından hoşlandığım için paso konuşma pencereleri sıkıyor beni.
  • witcher'ın ilk oyunu bile o kadar teknik aksaklığına rağmen gömlek gömlek üstündür. witcher 2 ise böyle köylerde hani şarap için çıplak ayakla üzüm ezerler ya leğen içinde, işte öyle ezer witcher 2..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • witcher 2 yi henüz oynamadım bilmiorum ama brz abartıyosunuz sanki two worlds 2 de güzeldi bence
  • Burdaki insanlar abartmıyo sen saçmalıyosun witcher2 nere two worlds 2 nere
  • quote:

Orijinalden alıntı: HapLoo

Ferrari vs Doğan SLX.

• two worlds 2 oldukça zevkliydi. witcher 2 de güzel ikiside oynamaya değer bence. tabi witcher 2 grafik yönünden çok daha üstün. rpg seven biri ikisinide oynar diyebilirim.
  • two worlds artısı sadece daha az sistem istemesi.Onun dışında ferrari vs doğan geçerlidir.
  • Two Worlds 2'yi 1-2 saat oynadıktan sonra sıktı. Witcher 2'yi bitirdim, hatta bi daha oynayıp farklı seçimler yapıp tekrar bitiricem.
    Olmadı bi daha bitiririm...
    Olmadı bi daha...
    ...

• The Witcher 2 tabi ki ama Two Worlds 2 'de bu tarz oyunları seviyorsan oynanmayı hak eden bir oyun fiyatı da uygun bu aralar ikisini de al oyna bence.
  • 2 oyunu da oynayıp bitirdim.(Witcher 2 yi 2 kere ) Ciddi olarak sorduğunu varsayarak cevap veriyorum.Bir rpg oyunu için verilen kıstaslarda her bakımdan witcher 2 fersah fersah daha önde ama bu two worlds 2 nin kötü oyun olduğunu göstermez.Witcher 100 üzerinden 90-95 lik two worlds 80 lik oyun.
  • Reklamların filan da etkisiyle Witcher 2 çok abartılıyor. Bir RPG olarak o kadar iyi bir oyun değil. Zaten çok kısa sürdüğü için, içinde barındırdığı RPG öğelerinin de bir anlamı kalmıyor... Two Worlds 2'nin geniş ve serbest dünyası çok daha iyi. (Ama nedense onu oynamak da bir süre sonra sıktı beni.)

Sonuç olarak, "Two Worlds 2 mi, Witcher 2 mi" sorusuna cevap veriyorum: Super Mario
  • hocam naptın sen arkadaşların dediği gibi ezip geçmelik bir durum yok ama witcher 2 hikaye atmosfer eğlence ve GRAFİK yönünden çok üstün bir rpgdir o kadar güzel ki oyunu görnce 1nci oynim de anlamı olsun oyunun dedim ama dayanamadım 2 yi bitrdim şimdi 1i oynicam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.