Şimdi Ara

TWO WORRLS II

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Evet Büyük Umutlarla Bekledigim Oyun Hayal kırıklıgına Ugrattı Oynu Aldım Kurdum iyi Güzel Oynuyordum chapter 1 bitti ' gecmiyor seriall istiyor Her yolu denedim sitelerden araştırdım yok yok bi cözümünü Bulamadım bilmem al bu cd key öbürüne yaz öbürüne buna yaz yok yok olmuyor bunun bi cözümü yokmu denemedigim yol kalmadı ulan 7 tl de para verdik Arkadaşlar bi cözümü bilen yokmu oyna giriyorum direk seriall istiyor kac kere sildim yükledim yok yok olmuyor Yardımlarınızı esirgemeyin kafayı yicem az kaldı

• Serial korumasını geçemediğin için mi hayal kırıklığına uğrattı. Madem büyük umutlarla bekliyodun 1 Chapter oynamışsın beğendiysen orijinal al
    DVD'nin içindeki .nfo dosyasını dikkatlice oku...
  • birader ben sadece bi cözümünü arıyorum belki yapan vardırda paylaşır bizde oynarız orjinalini alacak olsam buraya konuyu acmam gider alırım saten sanki sadece ben alıyorum korsan başka kimse almıyor sen o kadar zenginsen gider orjinal alırsın oynarsın o zaman
  • Hayal kırıklığına uğradıysan madem boşver oynamayıver salla gitsin seriali
  • öle olucak herhalde cözümünde bilen yok herhalde 7 tl verdik cöpe gitti neyse sağlık olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZomBii

birader ben sadece bi cözümünü arıyorum belki yapan vardırda paylaşır bizde oynarız orjinalini alacak olsam buraya konuyu acmam gider alırım saten sanki sadece ben alıyorum korsan başka kimse almıyor sen o kadar zenginsen gider orjinal alırsın oynarsın o zaman

Saçma sapan konuşma bende korsan kullanıyorum ama doğru bir şekilde yaptım yapılması gerekeni hem korsan kullanıyosun hem dikkatlice okumuyorsun yapman gerekeni hemde gelmiş hayal kırıklığına uğradım diyosun. Oyunu yapanların mı kıranların mı suçu bu şimdi...

Bazı kişilerde yeniden serial isteme sorunu olmuş o da ana konuda yazıyor yeni konu açmanı gerektirmiyordu bu fail üstüne failsin yani

• vay anasını birde 7tl vermişsin, 1 chapterlık oyuna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Last of us part II
    3 yıl önce açıldı
    Two types of GenZ CS-Majors
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.