Herkese selamlar. Yeni bir msi laptop aldım. (MSI SUMMIT E16 FLIP A13VFT-057TR NOTEBOOK). Bilgisayar type-c dende şarj etme özelliğine sahip olduğu ve mevcut adaptörü ağır olduğu için monster marka pusat model 65w lik bir hızlı şarj cihazı aldım. Laptop hariç herşeyi şarj ediyor. Laptopa taktığımda bir görüyor bir görmüyor dengesizlik var. Acaba yanlış ürünü mü aldım? Aşağıda bilgisayarın kullanım kılavuzunda PD adaptör takın dediğini gördüm benim aldığımde pd. Aldığım ürünlerin linkini aşağı bırakıyorum. www.monsternotebook.com.tr Pusat Seyahat Kiti | Monster Notebook https://www.monsternotebook.com.tr/sarj-cihazlari/pusat-seyahat-kiti/www.vatanbilgisayar.com Msi Summit E16 Flip 13.Nesil Core i7 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Msi Summit E16 Flip 13.Nesil Core i7 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da https://www.vatanbilgisayar.com/msi-summit-e16-flip-13-nesil-core-i7-1360p-rtx4060-8gb-32gb-1tb-ssd-16inc-w11pro.html |
Type-c şarj etme sorunu
-
-
Kaç volt kaç amper ile 65 watt şarj ediyormuş bu Monster.
Senin laptop şarj cihazın kaç volt kaç amper ile şarj ediyor.
-
MSI Kullanım kılavuzundaki değerleri bu şekilde.
BU DA MONSTER ADAPTÖRÜN TEKNİK BİLGİLERİ
-
MSI KULLANIM KILAVUZU
MONSTER KULLANIM KILAVUZZU
-
ŞARJ ALETİ YANIMDA DEĞİL AMA KULLANIM KILAVUZUNDAN BULDUM.
-
20 volt en az 65 watt demiş yani 20 V x 3.5 A = 70wattlık
yada 28 volt 5 amper yani 140 wattlık şarj aleti takman gerek.
Monster'ın bilgilerinde c1 girişinin kaç volt kaç amper verdiği yazmıyor. Büyük ihtimal 20 voltun altında.
-
6_large.png (2560×1706) (mncdn.com)
Sol yüze yakınlaştırınca USB C1 20V 3A yazıyor bu da yetmiyor demek.
-
Bir süre şarj edip sonrasında kablo takılı-takılı değil demesinin nedeni bu o zaman
-
Çok büyük ihtimal. Sıfırları çok pahalı.
Buradan deneyerek almanı öneririm.
Notebook Adaptör ve Şarj Cihazları uygun Fiyatlarıyla sahibinden.com'da
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X