Şimdi Ara

TYT/AYT'de İlk Yirmi Bin İçin Nasıl Çalışılmalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Beyler, bayanlar hedefim ilk 20.000 e girebilmek. Puanımın da yaklaşık 465+ olmasını istiyorum. 10. sınıfın 2. dönemine gireceğim şu zamana kadar bi emeğim yoktu, ders çalışmıyordum ama kararı 90+5 e bırakmadan (12.sınıf) şimdi aldım. Sizce nasıl çalışmalıyım Anadolu lisesindeyim fikirlerinizi ve düşüncelerinizi bekliyorum.(Hedefim Yazılım-Bilgisayar-Megatronik mühendisliği)

• Eger 10. Sinif iken sinavin farkinda isen hedefin en kotu ilk 5k olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mithrandir. kullanıcısına yanıt
    Baya moralim arttı saol
  • Yazılılarına çalış yazın geometri kitabı al çöz, çok faydası olur tahminimce.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şuanda dersleri takip etsen yeter problemler ve geometriye ağırlık verebilirsin şu zamanlarda çok faydasını görürsün
  • Mat1 ve geometriyi sağlam tut gerisi gelir zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up up

• O zamana sistem değişir gg :d

• okul derslerin 1. önceliğin olsun. Kafanda şunu kurgula ben bu konuyu burada hallettim, artık sadece pratik yapacağım ve sınavda da çatur çutur çözeceğim. Asla unutmayacağım 12.sınıfa geldiğimde bu konuya dönmeyeceğim diye telkinde bulun. Ara ara test coz konuyu beyninde özümle.

2.olarakta bol bol kitap oku problemler geommetri matematik fiziği aksatma. Diğer sozel dersler bir şekilde hallolur ama bu üç ders zaman alır ve moral bozar.

Deneme cozmeni öneririm ayda 1 2 tane yapıştır gitsin
  • Lan teske bende 10.sinif olsaydim simdiki kafamla of lan of

• Fizik ve geometriye çok önem ver yazın tyt denemesi çöz tekrar maksadı ile

• Yazın Biyoloji çalış, hem konu anlatımlı kitap al çalış, hem de bol bol soru çöz. Alacağın kitabın muhakkak çözümleri olsun. Yazın en azından bir Biyoloji kitabı bitir. Sen "unutursun biyolojiyi" diyenlere kanma. Iyi puan yapmanın yolu Biyolojiden geçer.

• Up up

• Tyt denemesi çöz zaten 9-10 olduğu için türkçe ve matta pek sıkıntı yaşamazsın sosyal de rahat yapılır biraz fen zorlar feni de halledersin daha ikinci dönemsin önce bir tyt’yi hallet sonra full ayt yap başarılar.Ayrıca kimseye bir şey ispatlamak zorunda değilsin bence Anadolu Lisesi yazmana da gerek yok bunu sana çok çok iyi bir lisede okumuş biri olarak söylüyorum önemli olan bireysel başarı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.