Matematikten kaç kaynak gidiyorsunuz ve hangi yayınları çözüyorsunuz ?
Geometri çalışma planınız nasıl ve hangi kaynakları kullanıyorsunuz ?
Tyt adına karekök bitirdim(eski basım tamamen eski tarz sorular). Şu sıralar acile başladım ama ilerlemiyo. Kitaba ön yargım var sanırım.
Geometriye yazın başlamıştım. Tyt-Ayt diye ayırmadan ilerliyorum. Karekök 0 çözdüm tabi tamamını değil. Şu sıralar birey b+ kenan kara yapıyorum. Dörtgenler bitmek üzere.
Ayt adına ise karekök ayt çözüyorum. Konu bildiğim bir konu ise direkt burdan gidiyorum. Bilmediğim bi konu ise önce bir video izleyip evdeki daha alt düzey sayılabilecek herhangi bir kaynaktan çözüp kareköke geçiyorum.
Geometri adına karekök ayt ve son zamanlar yeni tarz bi kitap çözmeyi düşünüyorum. Tyt matematik adına başka çözmem. Bir problem fasikülü(apotemi) ve belirli kitapların ösym tipi sorularına bakarım. Ayt adına ise lti için karekök 0+apotemi trigo apotemi ve fonksiyon apotemi çözmeyi düşünüyorum. Ardından acil ayt çözerim. Vaktim.kalırsa da bir kitap daha çözerim. Genel olarak bu şekilde
Acil de bazı sorular çok kasıyor. A testler güzel ama Aplus da bir kaç sorudan sonra teklemeye başlıyorum.
Şimdi kaf ve sarmal gidiyorum ayt için de kaf karekök ya da üç dört beş. Konular bitince karekök çözeceğim ardına acile devam edeceğim
Geometri için güvender karekök Robert ayt birey b Kitapları var elimde. Güvender Robert gideceğim şimdilik. Sonra endemik yeni tarz soru bankası
geometri'de bireyb ile çap fasikülden üçgenleri bitirdim , dörtgenlerdeyim kenan kara artı birey b yapıyorm. Tyt matta karekök bitti üçdörtbeş'e başladım bir de apotemi problemler çözüyorum. Ayt'ye henüz başlamadım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme