Şimdi Ara

TYT/AYT Mİ YOKSA YGS/LYS Mİ MORUQQ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

(En Son Oy Tarihi: 20.7.2024)
Giriş
  • ARTIK OYLAMANIN VAKTİ GELMİŞTİR YETERRRR ULAAAAAAAN YETERRRRRRRRRRRRR!!!!! TÜM TÜRKİYEEEEE BU ANKETİ KONUŞSUN!!!!! GEREKİRSE YENİ BİR OLUŞUMA BAŞLAYALIMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Evet arkadaşlar üzerimizden büyük bir yük kalktı, bu soru önceden çok kez soruldu. Ama artık insanlar TYT/AYT'yi daha çok tanımıŞ oldular. Sizce hangi sistem daha iyiydi, nedeniyle birlikte belirtelim. HAYDÜ TÜRKİYE'M GÖSTER GÜCÜNÜ! BAŞKA TÜRKİYE YOK!!!!!!

• ygs/lys adamdir calismanin karsiligini verir yani benim icin vermisti ama calismazsan almasini da bilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teog

• 97liyim ve ygs/lys çöp bir formattı. Tyt/ayt güzel ama ayt fen soru sayısının artması lazım. 13-14 soru 4 senelik fen dersleri için iyi bir filtre değil.

• Ups

• tyt>ygs lys>ayt. Sınavın tyt lys olmasını talep ediyorum
  • Ayt soruları arttığı takdirde net bir şekilde tyt-ayt

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Kimya Aydın mı Palme mi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • agfagagaga
  • Ayt'de soru sayıları arttırılsa sıkıntı olmaz, kuş kadar soru soruyorlar öyle şey mi olur?

• ygs-lys miadını doldurmuş bir sınav.
    kafları ve karekök ygs-lys matematik soru bankasını çözebilen bir öğrenci tüm ygs-lys sınavlarında +30 net garanti yapıyor.

şekilli sorular geldide sınav düzeldi.
  • ygs-lys'nin puanlama sistemi.

tyt-ayt'nin sınav tarzı.
  • Tyt ayt ilk çıktığında epey sitem etmiştim, soru sayısı epey azaldı yığılma olacak diye. Biraz da teog sınavında girmiş ve yığılmalardan muzdarip olan beni korkutmuştu.
    Ancak şu an ygs/lys sisteminden daha iyi, daha net olduğunu düşünüyorum.
    Tyt ilk duyurulduğunda fen sosyal yoktu, sonradan 20şer soru eklendiğinde ben dahil herkes koskoca fen derslerinden 7şer soru yeter mi diye düşündük. Ben o zamanlar 11dim. Sonradan sınava çalışırken farkettim ki tyt fen konuları biraz içi boş konular. Özellikle kimya ve biyolojide. O yüzden toplam 20 soru konusunda hak verdim. Tyt matematiğin zaten çok daha güzelleşti.
    Ayt'de ise yine soru sayısı azaldığı için yığılma olacağı düşünüldü. Aslında bu bakıma haksız çıkmadık burada. Çok sayıda full yapan çıktı geçen sene. Belki soru sayısı 60-60 olabilirdi. Ama yine de aytde güzel sorular sordular, bu biraz daha yığılması engelledi, tyt ile de birleşince yığılma olmadı.
    Ayt-lys emin değilim ama tyt her halükarda ygs'den daha iyi bir sistem.
    Puan sistemi olarak da mf3-mf4 ayrımı kalkması daha iyi oldu bana kalırsa.

• Öss

• bu konu çok tutar agaaaaaaaaaaaaa
  • Lys tek atarda ygsde kararsızım tytninde iyi yönleri yok değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.