Şimdi Ara

tyt bırakıp ayt geçmem tyt netlerimi arttırdı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • konuları bitirince cok bunalmıstım 345 osym kısımları bile tam tamına çözmemistim ve max 30 soruda 15 net yapıyordum. bunalıp bıraktım 1.5-2 ay aralıksız her gün ayt çalıştım bir gün bile tyt mat için deneme bile çözmedim su an 25 yapıyorum. pskolojik midir yoksa tyt yapmamı açıklayan bilimsel bir sey var mıdır bilmiyorum ama aldıgım en iyi karardı su ana kadarki çalışmalarım için

• quote:

Orijinalden alıntı: taveuni

Bu mesaj silindi.

fen çalışmayı sürdürmüştüm hocam

• üstad tek bir denemeye goremi söylüyorsun yoksa her deneme demi böyle

ağa valla bilimsel olarak pek aciklayamacagim ama şu Corona zamaninda birde üstüne mezun olunca yine ek olarak geçen sene hayvanı bir ders çalıştığımdan dolayı bu sene ipleri biraz gevşettim dedim hayırlı bir iş yapayım kuran okuyayım işte okuyordum arada sonra boyle 1 hafta okumadım felan ağa elime bı aldım çatır çutur gidiyor. demem o ki dinlenmekte şart sendede boyle birşeyler olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 000G 0 kullanıcısına yanıt
    hahahahzhshdcffsa yok kral tek deneme değil. valla bence en mantıklı açıklaması karekok ayt mat soru bankası inanılmaz bir katkı sağladı yorumlama gücümde bu da tyt ye yansıdı
  • tyt bı zamandan sonra ne kadar da çalışsanız takılmaya başlıyor bu eşiği bı dinlenme süresi vererek deneme çözerek kendinize konuları anlamak ve sindirmek için siz farkında olmasanız bile biraz süre vererek aşılacagini düşünüyorum tyt dalgasına kapılıp gidilirse hazirana kadar bile eksikler olduğu dusunulup herşeyi ayt tarafından mahvedebilir. belirli bir seviyeden sonra artık işi sadece tekrar ve denemeye bırakmak lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • üstteki hocama katılıyorum ekstra olarak sayısalcıysan ayt fkb ve matta öğrendiğin şeyler tytde de işine yarıyor onun da etkisi vardır
  • konular zihninde oturmuştur olur öyle. gece çalışırsın anlamadım sanarsın sabah anlamış olarak kalkarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT'de edebiyat sosyali fullemek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.