Bildirim
TYT de 30 dk süre arttırımı düşünülüyormuş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
internetten baktım böyle bir söylemi yok -
Instagramda paylaşılmıştı.
Ben de baktım google da falan göremedim.
Acaba fake mi diye burada sormak istedim.
Olsaydı çoktan burada yazılırdı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
La olm o noktalama işaretleri ne gözüm kanadı.
Yalan haber böyle olsa sınavın eleyici bir tarafı kalmaz iyi öğrencilere yazık olur
böyle bişey demedi aga -
Katılıyorum olmasın zaten. Birçok birinci olacak. Tek iyi yönü şu olabilir; aslında çalışkan olan ama süre nedeniyle panikleyip bildiğini de yapamayan kişiler daha iyi yapabilir.
2010dan 10kat kötü gelir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu haberi yks ile ilgili bilgiler paylaşan bir öğretmen sayfası paylaşmış instagramda. Oradan görmüştüm. Yalan haber çıkarsa kusura bakmayın.
reis yap şu sınavı 200 dk, 20k kişi fullesin sen de rahat et bizde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeremiKılarksın -- 12 Kasım 2019; 16:40:51 > -
Adamlar zaten aytde milleti istedikleri kadar net eleyemiyor, yığılma oluyor çünkü soru sayısı yetersiz. Tytde rahat rahat süreden eliyorken 30 dakika daha verselerdi sene sonu ösym binası basılırdı :) -
geleceği görmüş adam -
oha nasıl oluyo bu :o -
YÖK başkanı sadece bu seneki sınav için geçerli olacağını söylediğine göre sonraki sınavlarda böyle bir şey olmaz büyük ihtimalle Yoksa manipülasyondan başka bir şey olmaz bu seneki.
-
anlatım bozukluğu, yazım hatası, noktalama yanlışları...
daha da gerçekçi yapmış -
Lan zaten 165 dakika yapacaklarmış bunu niye sınavı öne çekince telafi etmek için kullandılar
Ulan reis ulan tam tilkisin senden korkulur -
bu sene için dendi. haberde tamamiyle 135 dk demişler. tabii bu sene uygulayıp duruma göre kalıcı hale getirebilirler.quote:
Orijinalden alıntı: ChampionShield
Lan zaten 165 dakika yapacaklarmış bunu niye sınavı öne çekince telafi etmek için kullandılar
Ulan reis ulan tam tilkisin senden korkulur -
şakasını yapıyorum :D
En Beğenilen Yanıtlar

geleceği görmüş adam
![]() |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X